за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Здраво женски и од мене,јас само да си ве поздравам и секако да си земам од сокчето на Loveable me да се подосвежам малку.Инаку не ве дружам толку овие денови,пошо го преместивме компјутерот во спална оти синко почна да трепака ептен со очите од премногу седење пред него.Па им рековме дека е расипан и дека не може да се пушти.И јас само вечер откако ќе си легнат сите ако не ми се спие се уклучувам да разгледам што има овде.
Ништо,така е најарно сега за сега додека да се пододвикнат малку од дремење пред него.Па имајте убава вечер девојки мои и секако прекрасно и исполнето утро.
Ве сите.
26.07.2014, 11:15
Snowhite RR
5042
Здраво женски, одамна не сум ве поздравила тука, како сте ми? Јас трета сабота по ред на работа, така ми се погоди јбг
Ај да ве почестам нешто мислам редно е, по едно сладоледче
А ако е малку има и репете
Убав продолжен викенд ви посакувам, ние може ќе одиме до Крушево утре има интересен настан, ама ако го кандисам мм, зашто нешто ми мрчи, ама ептееен ми се оди, никаде не мрднавме цело лето
27.07.2014, 01:15
Defne90 RR
1991
Еве ме и мене повторно на сладолед овде,вакво уживање не се пропушта женски во никој случај.
И јас само да си ве поздравам ми фалите по цел ден,едвај чекам да заспијат децата па да ве читам.
Инаку јас овие денови малку нервозна и разочарана,на крај излезе дека ништо од одмор ни оваа година,решивме да се ангажираме околу куќата повеќе.А и така А ми е уште мал,па си се тешам,повеќе ќе се замориме отколку што ќе одмориме.
Ама ако па овде коктелите и сладоледот не ми бегаат,а богами и доброто друштво што верувам дека нема да го најдам на ниедна плажа.
Ве сите.
28.07.2014, 01:29
bucko mal
1431
Ajde devojki,redno beshe I jas da pocastam. Doma sum so malovo,imashe malku tem.sabajle I ostanavme doma.
28.07.2014, 01:43
Defne90 RR
1991
Еве ме мене пак трета смена обавезно сум овде.
Фала фала за частовката јас ќе се напијам,касно е за кафе сега ама мене не ми делува така да нема страшно,ќе си спијам и без тоа ко бебе.Буцко мал тоа е вирус и малото имаше температура два дена и после му спадна и му помина.Ништо страшно,јас дури ни сируп не му давав ако не ја качеше над 38.Ајде до утре ќе биде здрав сигурно.
Туку да одам и јас накај детска,денеска си се подизморив,чистев низ дома,со децата цел ден трчаме надвор и сега само кревет ми се гледа,ама нема шанси да си легнам а да не ве поздравам. Ајде лека ви ноќ женски па се читаме утре пак.
28.07.2014, 23:08
Melanija RR
7052
Defne90 здравје догодина ќе надокнадите а годинава куќа ќе средите.Тоа е реален живот за што попрво
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
29.07.2014, 09:43
LoveableMe RR
5035
Женски лелее бре, ме нема неколку дена и види овде софри, сладоледи, кафиња, пијачки .. и да знаете од се ќе се послужам. Дефне90, подобро да средите куќа еднаш како треба, за одмори секогаш има време. Меланија, ауу како ме мамат пијачкиве, ама тоа за попладне ќе оставам, имајте убав ден.
05.08.2014, 09:43
nataly86
534
Што е ова????Никој ни кафе вари ни нешто части Еве од мене
Тоа за освежување а како еве и крофни за
и на крај едно кафенце
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 5.8.2014 16:09:25 >
05.08.2014, 10:02
LoveableMe RR
5035
nataly86, нема никој сите се кој ваму-кој таму и времето беше претходно за никаде, сите бевме некако нерасположени да ја отвориме плажава. Многу вкусно изгледаат крофниве, лелеее мераци.
Да те помачам малце, да одиш на ЛИНКОВ, види го постот на Елена РР како да поставиш слика, избери од фоткиве кои ти се допаѓаа и измени го твојот пост на Плажава, за да видат сите што нудиш.
05.08.2014, 10:17
nataly86
534
nemozammm nikako ne izleguvaat
05.08.2014, 10:22
nataly86
534
Ajde pak
-
-
-
05.08.2014, 10:23
nataly86
534
Конечно!!1
Епа девојки повелете и јас не сум добро разположена но затоа сме тука
ВО ДОБРО И ЛОШО!!!
06.08.2014, 15:42
Melanija RR
7052
nataly86 сега почесто да частиш
Од толку циклони,невремиња и електрични празнења што се десија што само на зборови останаа (,,Останете дома доаѓа циклон,,) сепак кафе на плажа ќе пијам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
08.08.2014, 01:41
Defne90 RR
1991
Еве ме и мене,конечно да дојдам и јас до мојата омилена плажа.
Убави частенки сте принеле овде,си земам и јас од се.
Меланија имаш право со тие празнења,постојано на штрек да бидат исклучени сите телевизори и компјутери низ дома,и човек нема време ни да пише.
Па имајте си убав ден утре женски и минувајте го летото најубаво и секако опкружени со вашите најблиски.
< Поракaта ја уредил Defne90 -- 8.8.2014 1:42:11 >
08.08.2014, 10:06
LoveableMe RR
5035
Јас мислам да ја затвориме плажава и да го отвориме кафематов стариов и да нудиме кафиња, белким времево ќе се оправи, да го збуниме
08.08.2014, 11:12
Melanija RR
7052
Defne90 поретко те читам уживај си и ти LoveableMe RR викаш на препад? Зимам едно кафе и летам во кујна да зготвар додека М лала
08.08.2014, 12:29
Mihaela 2010
4230
Zdravo zenski,kako ste mi... Jas uste slednata nedela na rabota pa konecno na odmorce,se nadevam deka ke se odmoram nekoi si 20 dena... Bitno se opremiv so novi knigicki, se nadevam deka ke najdam vreme da citnam nesto,da pustam mozok na pasenje.. Jas se uzasnuvam vekje od vremevo i od ovie grmezi,ako od nesto vo zivotov se plasam toa se grmotevicive,uff aman vekje neka vrne neka istura samo da ne grmi... imajte ubav vikend
08.08.2014, 13:55
elenak
2004
Добар ден од мене, после долго време. Летово измислено за шетање, какво такво барем топло е. Кога ќе дојде зимата и да сакаме нема шетање. Ние си истеравме одмор, и тоа во две тури и завршивме со бањање за ова лето (се надевам). Инаку не знам дали ви се имам пофалено ама од следна недела треба да почнам со работа во една фирма. И сега се спремам психички,а малава мислам дека ја сфаќа работата па уште повеќе се врза за мене периодов. ќе пробаме месец дена чување со деде па од септември планирам да ја пуштам во градинка. Којзнае како ќе биде, од мислите за неа не можам да и се радувам на новата ситуација, дека конечно ќе излезам од дома.
11.08.2014, 13:56
mommy_angels RR
1543
Ete me i mene ,si se vrativme od odmor,napolnivme baterii ,e sega ostanuva raspakuvanje na kuferite .Ama neshto me mrzi,aj da se osvezime so kafence,pa moze ke me pusti toa mrzata
Elenak cestitki za novata rabota,a za malata ne grizi se ,taa polesno ke se adaptira na novata situacija od tebe
11.08.2014, 15:15
Felly RR
7977
Мами, добредојдовте Еленак со среќа новата работа!!! И ние удривме на шетање, па ме нема многу. Ама да го искористиме барем времево дур е топло, а и мене уште малку ќе ми заврши одморот, па ќе нема толку време за шетање. Ајде дур сум тука, да ве почестам сладолед. Грабајте сите по еден, и пак на шетање.
11.08.2014, 17:22
Melanija RR
7052
Да шетаме додека можеме зимам сладолед и на здравје одмор mommy_angels RR , а Mihaela 2010 имај убав одмор
13.08.2014, 00:28
Cvekelencule
184
Здраво женски значи ве изначитав незнам колку време ви немам пишано ви пишувам само да ве поздравам и се надевам ке имам повеќе време да седнам да пишувам ама со три деца ,малку тешко ,и маже на работа во друг град поздрав
13.08.2014, 11:47
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене мили мои,и јас зафатена со шетање и со обврски околу домот и семејството,времето ми лета многу брзо и дури да видиш се стемнило.Редовно ве читам ама немам многу време да ви пишам.Ама ве мислам да знаете.
Еленак нека ти биде со среќа новото работно место и само позитивни впечатоци да имаш секогаш.
Ајде земам и јас од сладоледот и започнувам со обврските за денес.