за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Dobro utro zenski kako ste? mene ete mi zavrsi odmorot pa si trgnav na rabota prv den,pa sega toa e se po staro.. Ajde ve pocastuvam dorucek
09.09.2014, 09:21
Dilina
533
Mihaela 10 ај со среќа и со лесно повторно на работа, мене искрено колку и да не си ја сакав работата ми фалат по малце колегите и сега планирам да тркнам еден ден да шетнам да ги видам шо како, каква роба има итн :)
ајде добро утро и од мене, малава ме разбуди во 7ипол колку да станам и еве сега пак спие а јас очите ококорени :) малце да ве подружам па да се фрлам на домачи обавези..
Еве нешто за мцнување од сабајле, што се надевам ќе ви ја разубави вечерта
< Поракaта ја уредил Dilina -- 9.9.2014 9:22:37 >
09.09.2014, 09:52
pcelica
29
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Пчелица вежбај,сликчето не се појавило [img]Link od slikata[/img] Пробај повторно.
ahahhaha da da eve me devojki ...jas ne pijam kafe...ama ve povikuvam na predivan caj ....
pozdrav
09.09.2014, 22:17
Felly RR
7977
Пошто пчелица ја нема да почести нешто со чајов, ајде јас. Сега ги испеков, земајте дури се топли.
09.09.2014, 22:24
pcelica
29
of of jas ne smeem pa zaboraviv za vas devojki :) ama ete ima na nekoj sto mu tekna :)
09.09.2014, 22:54
Felly RR
7977
Со сликиве се опраивме, е сега уште еден аватар да си ставиш, некоја пчеличка, баш добро ќе ти стои. ЕВе тука ТЕМА.
10.09.2014, 09:33
mommy_angels RR
1543
Dobro utro dragi zencinja,ova pocna da mirisa na esen ,ajde edno ubavo kafence
10.09.2014, 09:36
Mihaela 2010
4230
Bogami denes posvezo od vcera,vcera nekako se iznaoblekov ama se svariv pa denes po razgoleno ama svezo bre... Jas ke si zemam kafe i onaka ne sum piena utrovo,i iskreno se nadevam deka ke se potstopli vremevo bar uste nekoj period
10.09.2014, 09:40
vezilka RR
4931
Ај добро утро ррајки. Убо кафето мами, ме настрви. Ја ако ви се верува по навика гледам Cartoon network иако Никола не е дома.
10.09.2014, 09:42
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Ај добро утро ррајки. Убо кафето мами, ме настрви. Ја ако ви се верува по навика гледам Cartoon network иако Никола не е дома.
hahaha i mene mi se ima sluceno dete da e nadvor a jas Boomerang da zjapam
10.09.2014, 09:50
vezilka RR
4931
Хихихи, фали уште да си поиграм со неговиге играчи дур не е дома, па официјално да ме прогласат за забегана. Викам јас дека ова породилново, и по цел ден дома со децата го штракнува малку човек.
10.09.2014, 09:55
pcelica
29
ahahhha eve i avatar a so slikicki nikako ne ide, ne sakaat da se zgolemat, bas me nerviraat
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Со сликиве се опраивме, е сега уште еден аватар да си ставиш, некоја пчеличка, баш добро ќе ти стои. ЕВе тука ТЕМА.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 10.9.2014 13:38:00 >
10.09.2014, 09:58
pcelica
29
sorry pak greska , odgovor trebase da bide za FALLY RR :)
10.09.2014, 13:39
Felly RR
7977
ЕВе средив јас, Пчелица Одличен аватар!
10.09.2014, 17:00
pcelica
29
eh da mi nisi ti
11.09.2014, 09:16
pcelica
29
Dobro utro devojki...mi lici denes ke bide ubav den, jas ja odvedov malata vo gradinka i sega uzivam na terasicka uz cajcic...povelete vi posakuvam ubav den dame
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 11.9.2014 13:49:16 >
11.09.2014, 09:30
Yummy Mammy
1690
Dobro utro, zeni. Gledam mnogu novi luge na forumov, mora da sum bila dolgo otsutna E pa zdravo na site, jas sum Yummy Mammy, milo mi e
Kako bese ona: koj najmnogu se raduva na pocetokot na ucebnata godina? Majkite!!! E pa taka i jas, odvaj docekav da gi pratam devojcinjata vo skolo/gradinka, i da ostanam doma vo mir i tisina. Sega edno ko niedno mi e. Planiram da se aktiviram na forumav, samo nekako temive mi se nadminati, segde sum pisuvala, sum pisuvala... nemam veke sto da kazam
11.09.2014, 09:34
Yummy Mammy
1690
p.s. Zasto nemame veke opcija za anonimno pisuvanje poraka?!
11.09.2014, 09:35
Mihaela 2010
4230
Epa mammy dobre dojde... Pa redno e i ti malku da odmoris neli,a sto se odnesuva do temite sto vekje si gi pominala,zirni moze nesto vo meguvreme ti se smenilo pa ke pises nekoj novitet Aj dobro utro na site
11.09.2014, 10:13
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Dobro utro, zeni. Gledam mnogu novi luge na forumov, mora da sum bila dolgo otsutna E pa zdravo na site, jas sum Yummy Mammy, milo mi e
Kako bese ona: koj najmnogu se raduva na pocetokot na ucebnata godina? Majkite!!! E pa taka i jas, odvaj docekav da gi pratam devojcinjata vo skolo/gradinka, i da ostanam doma vo mir i tisina. Sega edno ko niedno mi e. Planiram da se aktiviram na forumav, samo nekako temive mi se nadminati, segde sum pisuvala, sum pisuvala... nemam veke sto da kazam
Еее, тогаш фрли се на начнување нови теми. Ете таму во форумот за ученичиња ни фалат искуства оти малку ни се школарчиња.
11.09.2014, 10:15
vezilka RR
4931
Уште ја има на одредени форуми.
11.09.2014, 11:06
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Уште ја има на одредени форуми.
E bas kaj hemoroidi nema, da mu se pluknam!
11.09.2014, 11:42
Defne90 RR
1991
Здраво женски и од мене.И јас си одмарам уз кафе.Поголемиот во градинка а помалото надвор малку со баба.И викам да ве посетам,и јас поретко сум тука ама обврски што да се прави. Па убав ден денеска и сикористете го за прошетка и дружба со вашите најмили.Ве поздравувам.
11.09.2014, 11:43
pcelica
29
Zdravo zdravo, milo mi e, odamna sum clan na rr ama na srpski :) pa rekoh malce da se podruzam i so vas ovde...
11.09.2014, 12:17
Felly RR
7977
Kako bese ona: koj najmnogu se raduva na pocetokot na ucebnata godina? Majkite!!! E pa taka i jas, odvaj docekav da gi pratam devojcinjata vo skolo/gradinka, i da ostanam doma vo mir i tisina. Sega edno ko niedno mi e.
Јами Мами, ме потсети на сликава Ај за некоја година и кај вас вака