за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Гледам останало едно кафе и за мене, после работа треба ново освежување Бетани, имаше некаков проблем со логирањето? Зошто не ни пиша?
18.09.2014, 12:43
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене,гледам се ранобудни денес,кафе не останало,ама ако имам испиено две отсабалје па ќе ни дојде добро благово таман да се подзаблажиме троа.Јас само да си ве поздравам и отидов да си сновам низ дома,па уште малку и ручекот да си го почнам да го спремам.Па имајте убав ден женски. Ајде навалете на блачково.
18.09.2014, 13:22
Tanjat7880
1256
Devojki,da ve pozdravam I jas,ve citam redovno I bash s raduvam na sekoj uspeh ili nastan od zivotot na sekoja,samo napred! Jas se iznashetav,konecno se pribrav I pocnaa obvrskite I problemcinjata....nikako nemozam da se priviknam na ovaa vtora smena,cel den mi e naopaku bre!
18.09.2014, 13:28
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Devojki,da ve pozdravam I jas,ve citam redovno I bash s raduvam na sekoj uspeh ili nastan od zivotot na sekoja,samo napred! Jas se iznashetav,konecno se pribrav I pocnaa obvrskite I problemcinjata....nikako nemozam da se priviknam na ovaa vtora smena,cel den mi e naopaku bre!
Da znaes deka te pomisliv pred nekoj den...ama skroz se izgubi...ajde vrakjaj se u normala i na RR
18.09.2014, 13:50
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Da znaes deka te pomisliv pred nekoj den...ama skroz se izgubi...ajde vrakjaj se u normala i na RR
Milicka moja,ti posebno me izraduva,ti posakuvam se najdobro,ama bash se I cuvaj se!
18.09.2014, 13:58
Bethany
4534
Blagodaram Mihaela za dobredojde. I ' ll give my best :)
TanjaT i od mene dobredojde. Leka poleka ke se spravis so site problemi, mali i golemi, zivot toa e... a ti si mudra zena.
Feli, ne mi ja prifakase lozinkata, pa potoa ni novata koga ja pobarav, nemav kade da pisam, fb go otkazav, osven da napravev drug profil tuka, bidejki samo clen moze da isprakja poraki taka? Bitno, se resi :)
Ke zemam pak kafe, nesto mnogu sum bez energija, a bas denes mi treba dodatna
18.09.2014, 14:17
bucko mal
1431
Shto ubavo drushtvo imalo tuka za kafe Zeni jas site ve mislam koga ke ve snema,epten falite.Milo mi e koga ve citam deka ste dobri.Mihaela ne stignav da ti cestitam za bremenosta,so lesno i so ubavo.Guski za site
18.09.2014, 14:27
Mihaela 2010
4230
Epa aj samo za lepo drustvo,denes izgleda mene cel den mi e red da ve sluzam
Tanja i bucko mal mnogu vi blagodaram
18.09.2014, 14:41
Melanija RR
7052
Од мене добар ден пола ден помина ако држи сонце убаво ќе продолжи денов
Туку што убаво вака побројни, сите со обврски ама ете најоѓаме време барем да се поздравиме уз кафица
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
18.09.2014, 16:43
Felly RR
7977
ТањаТ, навистина фалеше на форумот НИ фалеше муабетот со тебе, ама и твоето кафе Бетани, не знаев дека му откажа љубов на ФБ, важно на РР не си откажала
19.09.2014, 08:57
Mihaela 2010
4230
Nema nikoj buden?? Ajde neka stava nekoj kafe bas mi se pie...
19.09.2014, 08:59
Felly RR
7977
Денес кафето е од мене, подоцна почнувам на работа, па малку порелаксирано и имам време да ве подружам.
19.09.2014, 09:03
Палешка РР
7505
Ууу што убави кафиња, што убави жени тука ималоо Седнувам и јас меѓу овие убавини
19.09.2014, 09:06
Felly RR
7977
Палешке еве и за тебе специјално, а кроасанчињава ќе си ги подeлите со Михаела
19.09.2014, 09:06
Mihaela 2010
4230
E taka moze Jas nekako nenaspana..mm nesto nastinal pa cela nokj zatnat mi hrcese nemozev da spijam..malovo pa na 5 min se otkrivase pa jz stanuvaj pripokrija i mi letna nokta...edvaj cekam rab vreme da zavrsi doma da si pojdam
19.09.2014, 10:33
LoveableMe RR
5035
Felly, фала на кафе и кекси за мерка се. Убаво е што повеќе женчиња се вратија на форумот, па се заживе муабетењево
20.09.2014, 09:38
LoveableMe RR
5035
Добро утроо, спанки кај сте, ајде денес јас частам и да фатиме после сите некаде, убав е денот, дур не фатиле пак дождовиве...
20.09.2014, 10:02
Mihaela 2010
4230
Ma kakvi spanki jas od 7 sum stanata, ko programirana za na rabota... Jas od se ke se posluzam pa ne sum na dieta
20.09.2014, 10:24
Felly RR
7977
и јас ќе си земам, само кај нас времево од сабајле некако тмурно и облачно е, кој знае како ќе биде до вечер. Да го искористиме затоа со време, и да смислиме нешто за утре. Белки ќе биде убав денот.
20.09.2014, 10:52
Melanija RR
7052
Уф најубаво кафе и ситни колачиња баш ме погоди LoveableMe RR Отидовме ние по топлинки целонеделни беседи
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
20.09.2014, 10:59
Defne90 RR
1991
Добар ден женски,гледам овде летаат кафиња и ситни колачи,па седнувам да се почестам и јас.И мене денешниов ден порелаксиран,поголемиот синко е на гости кај свеќи па јас и малото сме си сами дома. Да ве читнам и отидов надвор со синко,денеска немам намери да се замарам со ништо има да шеткаме цел ден да си надокнадиме за пропуштените денови заради дождот
20.09.2014, 13:05
Bethany
4534
Dobar den zeni. Naminav na kratko. Pak cekam gosti i rucek spremam i se pravam Vcera mojot decko napolni tri godinki, se izvinuvam sto nemam so sto virtuelno da ve pocas_tam, pisuvam od tel.pa mi tesko da "spremam".:) Pominavme ubavo, toj e srekjen, nie srekjni. Otidov sega jas pa pak kje naminam :*
< Поракaта ја уредил Bethany -- 20.9.2014 13:09:14 >
20.09.2014, 13:49
Snowhite RR
5042
Бетани среќен роденден на дечкото твој, нека расти голем и мислам редно е да го израдувате со едно дадиче м? или има време? Ај како ќе си решите вие Јас да ви кажам од многу умор вчера почнав ѕвезди да гледам пред очи, исто и повраќав, притисокот го мерев ок ми беше, па пиев блага вода за малку да се опоравам. Ух како ми е криво што не си го искористив одморот преку летото, сега се искомплицираја работите на работа и не можам да земам, ама се надевам уште некој ден на работа и ќе морам да искористам барем една недела, ако не сакаат да ме носат на душа, зашто стварно немам сила повеќе да работам, морам да ги наполнам батериите пред да продолжам со работа.
П.С. И денеска сум на работа
20.09.2014, 13:55
Mihaela 2010
4230
Bethany neka e ziv i zdrav J golem da raste porasna i toj decko mal... Denes vremencevo tmurno ko da ke zavrne
20.09.2014, 14:27
Melanija RR
7052
Bethany да е жив и здрав Ј, умен и среќен да биде! На враќање од град М ми заспа во количка,па со 10 кеси на количка едвај стигнав дома важно топлинки купивме