за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И ние се опремивме со топлинки, баравме уште минатата недела, но не беа донесени по продавниците, па денес начекавме, зедовме еден пар за во градника. Бетани, честитав во темата, а честење чекаме во Барот!!!
20.09.2014, 16:43
Dilina
533
Здраво мили рингерајкииии ајде по едно кафенце за по ручек сум ви спремила да се освежиме малце. Мене малава ми заспа веќе 2 саата спие, а јас никако да ме фати дремка. Си ручав сама пошто мажле цел ден со обврски па сега малце да ве подружам дур не се разбуди шефицата Ајде бирајте кој за какво е еве ги наредени, а јас за мене турско трчам да варам....
< Поракaта ја уредил Dilina -- 20.9.2014 16:45:00 >
20.09.2014, 17:43
Snowhite RR
5042
Леле кафенцава од убаво, поубаво, да не знае човек кое да го земи Тмурно, тмурно, тмурно.. Јас да ви кажам право ќе телепортирам едно дете вечерва кај баба, малку да одморам, така да си знаете
20.09.2014, 21:32
LoveableMe RR
5035
Гледам ве бендиса софрава, сите си подземавте по нешто. Позз, пријатна вечер, а за времево веќе не знам што да коментирам полудевме начисто....
21.09.2014, 08:08
Felly RR
7977
Будењееееееееееее!!! Ајде и кафе за расонување, ние сме станати уште пред 7, весело ќе биде
21.09.2014, 08:12
LoveableMe RR
5035
Фели кaфенцaвa супер тaмaн зa рaсoнувaње☺. Дa пиеме кaфе и дa фaтиме прoшеткa, нo и денес времевo не е нa нaшa стрaнa...
21.09.2014, 08:35
Felly RR
7977
Кај нас па баш убаво е времето, се надевам ќе шетнеме некаде
21.09.2014, 08:37
Mihaela 2010
4230
Aj i tuka da ve pozdravam I kaj nas zirka sonce mislam ke bide ubavo denes bar do pladne Ubav den imajte
22.09.2014, 09:35
LoveableMe RR
5035
Женски, ајде јавувајте каде сте, прв работен ден оваа недела, да потраеше уште малце викендов, ама нема, рмбајтен старт. Гледам ве нема, сите сте во муд, абе жени со хормониве, тоа е, не маваат и сме како од земја треснати. Денс јас частам кафе и мафни, да се расположиме понеделнички, да не освежи и да тргне неделава
22.09.2014, 09:42
Mihaela 2010
4230
Aaaa sto mislis ne sme tuka? Za gaga pienje jadenje tuka sme. Ubavo denes soncevo samo do koga neznam Ubava rabotna nedela na site.
22.09.2014, 10:26
sandriana RR
2924
Јас сакам и кафе и благо-додуша дозата чоколадо ја подмирив уште рано сабајле, ама кафе неам пиено Некако сама незнам да пијам Имајте успешна работна недела, а ја ќе си рачунам бенифициран стаж за породилново
22.09.2014, 10:39
Dilina
533
Ловејбл, браво за кафенцата и блачкото, јас еве ќе си ргнам едно и ќе си се послужам блачко со надеж дека денот блачко ќе ми тргне хехехех :D Јас понеделнички - неработно, а со надеж дека ќе видам пари на сметка и на банкомат хехехе... ама само ќе си се надевам и ќе си фантазирам, а дали ќе биде реалност ќе ве известам.... па и ќе почастам пошто веќе историски станаа парите за боловањево хехе :D и така .... инаку малава наша итрица е, ќе се разбуди и ќе не скорне нас, ќе не позанимава па пак ќе си продужи успаванка :D ама затоа мама сега на РР ќе чкрапа малце хехе... ајде убав ден работен на сите што сте си на посо, а и на тие што не се исто така.....
22.09.2014, 14:13
Melanija RR
7052
Јас дојдов по мафинките Неделава ќе биде ранобудна з градинка ама ако само да биде убава недела на сите
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
22.09.2014, 14:37
Felly RR
7977
Јас и кафе и мафинки, тамам за после работа ми треба нешто за полнење на батериите и за освежување.
22.09.2014, 15:20
Mihaela 2010
4230
Vremevo se smurti,kolku pecese sonce od utre bas zaladuvanje
23.09.2014, 06:57
Felly RR
7977
ДОбро утро рингерајки, утрово бев вредна па ви спремив и кафе и појадок. На гладно не се работ, нели. Имајте убав ден!!!
23.09.2014, 08:51
LoveableMe RR
5035
Лелее мераци ова софрава, јас ќе си земам од се по малку, Фели ни била вредна денес сите да не почасти. Ајде жени станувајте, а времево баш за спиење е, ама мора да се работи
23.09.2014, 09:41
Lady_D
63
Dobro utro...bas vrnezlivo i tmurno e vremevo, samo za spienje haha ama mora da se raboti... eve i jas veke se pocastiv so kafence i dzus kako za pocetok na denot
23.09.2014, 09:43
Mihaela 2010
4230
Dobro utro zenski.lele vremevo zima.Jas sum domce denes pa vo toplo so detulevo ke odmarame Imajte ubav den
23.09.2014, 09:45
elenak
2004
Добро утро и од мене.Фели софрава за мерак, како ми се јаде, да можев стварно од се да си земам. Сега ќе треба да се влечкам до продавница а не ми се мрда, времево какво е будалесто, вистинска есен. Ајде да поработам малку па ќе ви дојдам покасно пак, на кафе.
23.09.2014, 09:53
sandriana RR
2924
Добро утро, добар ден - мене пола ден ко да ми помина веќе - од 6:30 до сега 300 работи завршив Ќе се почестам со тоа што остана од софрата на Фели - дур бебе уште дреме, да искористам време. Се надевам ќе се опраи времево во тек на денов, да не разведри
23.09.2014, 11:40
Felly RR
7977
Кај нас се разведри времево, ама ветер како дува - се смрзнав дури си дојдов дома. Потопло беше сабајле во 6 кога излегував. Ајде давајте кафе/чајче топло
23.09.2014, 11:52
LoveableMe RR
5035
Ајде, јас частам чај и колачиња
23.09.2014, 11:55
Felly RR
7977
Уф, уф милина, па и лимончево како ми го погоди - чувствувам некоја настинка, па тамам ќе ми дојде со чајов и колачиве
23.09.2014, 12:33
Melanija RR
7052
Добар ден и од мене ветеров е камен, се виде малце сонце ама џабе денес почнува есента Јас земам од чајните колачиња и одам на правам ручек за М
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни