за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
24.09.2014, 13:06
Snowhite RR
5042
Недомаќинки денеска тоа е, од времево е гарнат. Мора некој да е крив Јас ќе си се послужам Михаела, зашто денеска ептен сум мрзоволна, цел ден киснам на рр ништо немам сработено, така е кога не ми даваат одмор, немаш желба за работа, додуша и немам нешто многу работа
24.09.2014, 13:11
LoveableMe RR
5035
Браво Михаела, мислиш на сите нас. А за диетата наша не мислиш
24.09.2014, 13:13
Mihaela 2010
4230
koj si e na dieta neka pati....jas narednive godina i kusur bogami nema da bidam na dieta
24.09.2014, 13:44
Felly RR
7977
Кафе ми свари мм, па си земам само од тие мафинчињата, не сум на диета Фала ти МИхаела
24.09.2014, 14:17
elenak
2004
Ајде кафето денес од мене, и тоа со многу љубов.
Ве поздравувам, имајте убав ден чикс!
25.09.2014, 11:50
Mihaela 2010
4230
Vreme e za uzinka....izgleda samo jas na jadenje mislam,i se na mene mi teknuva
25.09.2014, 12:00
LoveableMe RR
5035
Aјде кој е за кафе и сендвичи, од мене денес
25.09.2014, 12:04
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Vreme e za uzinka....izgleda samo jas na jadenje mislam,i se na mene mi teknuva
мх,мх сега ме потсти дека одамна не сум направила корасанчиња...Ке се фатам за работа, само ноктиве да ги средам ептен ми се големи .. Како сте денес жени?
25.09.2014, 12:14
Felly RR
7977
Мммммммм, прво отварање ан темава и сликата пред мене од кифличките. Како ми се пријадоа. Јас сега си дојдов од работа, штом сум на РР, значи сум завршила со работење. Имајте убав ден!!!
25.09.2014, 13:04
nataly86
534
ооо ужинката е супер..таман деца спијат можам раат да си мцнам
25.09.2014, 13:11
Felly RR
7977
Јас сварив и чајче, ако е некој за, повелете. Од вчера сум ко настината и само ми студи.
25.09.2014, 13:15
Bethany
4534
И мене ми студи и тоа многу. И станот ни е на северна страна, па овие преодни периоди се крш. Се смрзнав. Ноќва во чорапи спиев, почна моја сезона за со чорапи спиење Така да, ќе се напијам чајче да се стоплам малку
25.09.2014, 15:07
Tanjat7880
1256
Ijas sum za caj,i mene mi e studeno,pa morashe li I dozd da pocne da vrne,brejjjj derman nema od nego!
25.09.2014, 15:11
Mihaela 2010
4230
Eee pa nie od vcera sme so jorgan,mm mu vleglo stud vo koski pa samo se zali deka mu studele nokjite Epa toa e esenta si dojde,bar zimava da padne asalno sneg da se poraduvame i nie i decava
25.09.2014, 17:15
Felly RR
7977
А може и по една супа да каснеме, оти јас цел ден пијам само чаеви. Ќе почнеме изгледа рано оваа година со грејна сезона
25.09.2014, 18:56
Hunny
626
И јас смрзнав Михаела па и не мора снег оваа година Ми се смачи од влага, дождови...
26.09.2014, 11:01
Snowhite RR
5042
Добар ден женички, јас еве да се пофалам, конечно ме пуштија на одмор па си кулирам сама по дома, додуша малку кулирав и ја зедов правосмукалката , женска глава знае да одмори(?) туку ај уште да подзабришам прашини и ќе си пуштам филмче. Туку ме префати од мм изгледа, тој секогаш кога зема одмор и надвор врни, еве сега и јас исто, а си имавме план со другарките да си излеземе на кафенце, појадок и ништо сега од планот
26.09.2014, 11:17
Mihaela 2010
4230
Ooo sto ubavo na odmor a? uzivkaj i ne se zamaraj so domasni raboti,gi ima sekojdnevno... Denes site nekako mrzlivi,ko vremevo,ajde ke pomine poleka denov pa ne ceka vikend..
26.09.2014, 13:44
Felly RR
7977
Како мрзеливи, гледаш сите сме разработени па слабо на форум, СНоу, ајде убаво одмори се, па белки другите денови ќе излезе малку сонце. Денен честам и кафе и чај, па кој што сака нека бира.
27.09.2014, 17:32
Felly RR
7977
Многу тивко на форумов Ние завршивме со ајварот, па кој е гладен еве да ве почестам, ама пошто денес се пости, без сиренце.
27.09.2014, 20:53
Mihaela 2010
4230
Dobro vi vecer, denes bas tivko.nie nekako go prelezavme sabotniov den i bas ubavo ni dojde prav odmor.Jas ajvarce sanjam vekje ama kaj i da e i nie ke pravime pa dur nemam ke si zemam od Felly..pozdrav
28.09.2014, 23:59
Dilina
533
Мили рингерајки како сте ми? Мене ми цркна компјутерот и така ме немаше неколку дена ама ќе надокнадам за испуштеното хехехе :) гледам големи гозби биле тука, се фрлам да мцнам од се по нешто, сега е касно за кафе ама од сабајле јас ве честам :)
29.09.2014, 10:29
Snowhite RR
5042
Добар ден од мене Денеска убав денов ќе си го реализираме планот со другарките за излегување, се надевам ќе се релаксирам особено после тоа како ми почна утрово со плачки и тоа двајцата кој погласен и посилен и така ги однесов во градинка и после кога се вратив ептен down се чувствував Убав ден и успешна работна недела ви посакувам
29.09.2014, 11:43
Felly RR
7977
Добар ден и од мене, утрото веќе одамна помина, мене ме фати некоја настинка само кивам и очиве ми солзат, веќе не можам да гледам, од што не ми престануваат солзиве. Се изнапив чаеви, па белки за некој ден ќе помине.