за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Dobar deeeen...jas denes bev na nekoja obuka od rabota, zavrsiv porano pa imav prilika detevo od gradinka da si go zemam a i taa bogami koga me vide se izraduva.inaku nadvor prolet mnogu ubavo vreme a ja sabajle se iznaoblekov, zovrev
29.09.2014, 14:36
Melanija RR
7052
И мене предмалку ми отиде лаптопот треба преинсталација а овој статичниот ми е во не баш достапка соба леле како ќе се издржи.И мене настинкава уште ме држи ау од есен се вративме на пролет Ќе дава некој чај и некакво колаче?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
29.09.2014, 14:44
LoveableMe RR
5035
Ајде, јас частам кафе, чај, кекси
29.09.2014, 14:49
Melanija RR
7052
LoveableMe RR не се сомневам дека вака убаво можеш да почастиш а сервисот баш ме бендисува фала ти
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
29.09.2014, 14:50
Mihaela 2010
4230
I jas sum za vtoro kafe a moze i kolace pred rucek
29.09.2014, 14:55
LoveableMe RR
5035
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
LoveableMe RR не се сомневам дека вака убаво можеш да почастиш а сервисот баш ме бендисува фала ти
Малку ретро, малку класика ееех, така со мерак да пиеме кафе чај и да мцкаме мафни...
29.09.2014, 16:54
Dilina
533
Ajде изволте на по едно кафенце поручек, јас од сабајле не стигнав да варам, бевме презафатени со шетање хехе, ама еве и сега за кој сака уз трчкарење кафенце нека се послужи...
30.09.2014, 11:14
Mihaela 2010
4230
Dobro utro dobar den..nikoj nisto da stavi od vcera?? Ajde stavajte jas nemozam od mob vi pisuvam Ubav denov i denes
30.09.2014, 11:57
LoveableMe RR
5035
Ајде еве јас честам, денес празник Вера, Нада, Љубов и мајка им Софија, ајде навалете на кафе и колачиња.
30.09.2014, 12:03
sandriana RR
2924
Добар ден Од мене купечкиве продукти, од кутија, толку стасав денес Таман решив кафе да се напијам, бебе ме изремети скроз - напраи беља кога и каде не треба, и едвај сега ја презаспав, па наместо кафе, ја ќе перам и бришам бербат. Ете, да не ми е досадно случајно Се надевам уживате во денов.
30.09.2014, 12:09
Mihaela 2010
4230
Daaa srekjen praznik na site sto se Vera Nada Ljuba Sofija... Epten se potrudivte nema sto jas od se po malku ke se posluzam
30.09.2014, 21:22
Mihaela 2010
4230
Kaj ste bre zenski, nikoj go nema da se javi??da ne si legnavte
30.09.2014, 21:25
Палешка РР
7505
Тука сме, малку нервозни, малку тажни, малку стресени, малку среќни...од се по малку, не чини по многу
30.09.2014, 21:30
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Тука сме, малку нервозни, малку тажни, малку стресени, малку среќни...од се по малку, не чини по многу
Ic da ne mu se sekiras...u 20 god ednas eheee ko niednas ..treba pocesto zgrmuvanje za povekje da te postuvaat..uzivaj i svirkaj
30.09.2014, 21:53
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Ic da ne mu se sekiras...u 20 god ednas eheee ko niednas ..treba pocesto zgrmuvanje za povekje da te postuvaat..uzivaj i svirkaj
Bogami treba da pocnam da svirkam...utre pak kje me zadevni, ne ocekuvase grmenje od moja strana. E utre ako pak zakjutam i da kjutam uste 20 godini, alal da mi e!
01.10.2014, 09:36
Mihaela 2010
4230
Devojcinja,ajde vreme e da se pie jade nesto..
03.10.2014, 08:44
Mihaela 2010
4230
Dobro utro,denes malku tmurno Denov so caj ke go zapocnam
03.10.2014, 09:17
Tanjat7880
1256
Dobro utro I od mene devojki,moze krofna so cajceto?!
VO trka so vremeto I problemite,koi eden po eden se reshavaat pa pominuvaat od prioritetni vo pomalku prioritetni problemi,nemam vreme da vi pisham a ve citam najmnogu shto mozam!
03.10.2014, 09:25
Felly RR
7977
ДОбро утро и од мене, ќе си земам од се. Тања, добро е штом тргнале да се решаваат проблемите, па се надевам за брзо ќе имаш и повеќе време да ни пишуваш.
03.10.2014, 10:24
Melanija RR
7052
Добро утро леле сакам од крофните ќе да се принцес јас однесов дете во градинка ставив ручек и сега као кинеска краљица пијам кафе пред лаптоп вака не било од бременост Убав ден пред викенд со кој знае какво време
03.10.2014, 11:53
LoveableMe RR
5035
Све убавини денес, не знам што попрво да земам, дали од принес крофните на Тања, дали од чајот на Михаела. Проблеми има секаде, едни ќе ги затвориш другите ќе почнат, тоа е животот, Сизифов труд. Поздрав женички имајте убав ден
06.10.2014, 08:37
Mihaela 2010
4230
Dobro vi utro Denes samo za spienje vremencevo,ne mi se stanuvase ic od krevet ama nekoi raboti morame da gi napravime Vi posakuvam ubava rabotna nedela
06.10.2014, 09:05
Felly RR
7977
Изгледа истото расположение владее насекаде, Михаела Ајде да се расониме со едно кафе, и од мене имајте убава недела!
06.10.2014, 09:10
Mihaela 2010
4230
jas bev do tolku mrzla sto ne mozev ni kafe da vi stavam Felly arno ti tekna,ke se posluzam
06.10.2014, 09:20
Tanjat7880
1256
Eve me I mene za kafe I kukanje Zavrshi vikendov I jas se premoriv,dal od domashni,dal od generalki a vreme vo sabotata soncevo,ubavo,koga se zavrshiv pocna dozdot I sega najpametno mi e da si legnam I nestanam do utre nautro