cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Кафемат

clock-img

14.11.2014, 13:31

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

LoveableMe RR јас сум за user posted image баш супер предлог и издржан со појаснувањеuser posted image

Јас се подновив со аватарот па частам нешто толичко
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

14.11.2014, 13:32

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

wow, сите сте се фрлиле на нови зимски аватари бре, лелее дај да побарам и јас еден, а за кафево ќе земам, навистина ме мами, додуша ми приличува и на салеп, ама и тоа го сакам во зима user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 14.11.2014 13:33:07 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

15.11.2014, 08:22

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Добро утро женски... Јас уште сум на диета така што ќе си почастам по едно чајчеuser posted image
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

15.11.2014, 10:00

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

А ние што не сме на диета, па не е фер user posted image Ајде да има повеќе избор, еве и од мене едно кафенце.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

15.11.2014, 11:47

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Dosta kafinja mafinja, vreme e za rucek.povelete:

user posted image

user posted image

You have to dream if before you can do it.

clock-img

15.11.2014, 12:31

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Ама сега бидете солидарни и не ми прајте лиги... На солено и на мевце не можам да одолеамuser posted image

clock-img

15.11.2014, 19:42

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Ела Михаела и другите да се почестите. Денес полнам 34! Лепа бројка! Још лепше се осеќам user posted image
Секогаш кога ми е роденден сакам кога размислувам за минатото, сегашноста, иднината.
Задоволна сум со тоа што имам, каде сум, што сум (воглавно нели user posted image ), фала на Бог.
И интересно дека што сум постара се повеќе ги сакам родендените, поубаво ги минувам. Ко дете обавезно плачев user posted image

user posted image

user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

15.11.2014, 19:47

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Tortava top..jas si zimam
Neka ti se mnozat so ubavini samo
Inaku i jas ko dete za rodenden sekogas si placev zosto mi e na 3 maj i na vremeto ne rabotni bea prvi i vtori i nekogas i treti go spojuva i sekogas nikoj ne mi doagase na vreme posto nikoj nemase u skopjevo i jas si tazev i placevuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

15.11.2014, 19:51

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Ќе си земам од тортава ммм, се најубаво Бетани да ти се множатuser posted image user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

16.11.2014, 20:58

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Добра ви вечер жени! Одамна не сум почастила ништо па ете, ви сварив какао. Во последно време ептен ми е хит, секој ден си пијам топло какао. Ама се изморив денес, демек недела ден за одмор се рачуна, мене ден за умор ми е.user posted image Откако почнав со работа и саботата ми е зафатена, само недела ми е ден за работите по дома. А и времево се погоди, бар да не ми е мака оти си го поминав денот дома.user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил elenak RR -- 16.11.2014 20:59:58 >

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

16.11.2014, 22:57

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ммм elenak RR и јас сум за какао и почнав навечер да си пијам. И така се позаникаде сум па и крајници ме фатија,важно М се оправи за мене ќе издржамuser posted image
Имајте убава работна недела

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

18.11.2014, 23:04

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Dragi moi ajde da ja otvorime sezonata na moeto omileno,vareno vince.I onaka nadvor e vrnezlivo i depresivno,barem vnatre da ja zagreeme atmosferata
user posted image

clock-img

19.11.2014, 09:49

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Мами, каде си, баш убаво што не почасти, јас обожавам винце овој период па греано со цимет или бибер мх мх мх, ајде со Анелав што убаво од сабајле ни подготвувавте кафиња, доручек, ве нема ичuser posted image

Верувај во чуда!

clock-img

19.11.2014, 11:10

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Јас сум повеќе за кафе времево ме уби ми се спиеше сабајле ми се плачеше а во 8 ч станавме што за нас е топ. Ајде јас едно кафенце честам:
user posted image

clock-img

19.11.2014, 11:25

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Е така бе Ане, вакво кафе чекав, јас ќе си го земам, за другите нема, нека почасти другuser posted image , а времето дождливо само за спиење дома, а мора да се работи, тоа е...user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

20.11.2014, 16:56

clock-img

caciana

pencil-img

863

user posted image
Повелете на турско кафе user posted image

< Поракaта ја уредил caciana -- 20.11.2014 16:58:02 >

clock-img

20.11.2014, 17:00

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Ee . Vakvo nesto mi treba vo momentov kako sto sum premorena da me kreni na nozeuser posted image
Jas utre slatki ke ve pocestam za mojot imenden,deneska gi pravamuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

20.11.2014, 17:02

clock-img

caciana

pencil-img

863

Ајде иди јас честам user posted image

clock-img

23.11.2014, 11:55

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Добар ден женички user posted image Убав неделен ден таман за чистење по дома user posted image
Кажете совет како да се откажам од нешто user posted image Пред некој ден купив капут, а вчера видов еден кој ми остана во ум, преубав е, и сега само го мислам и кенкам по дома за него user posted image а финансии кнап user posted image

clock-img

23.11.2014, 18:59

clock-img

caciana

pencil-img

863

Па купи го и другиот капут user posted image ...следниот месец нема да купуваш ништо user posted image

clock-img

23.11.2014, 23:18

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Shtom vcera si kupila nov kaput,,a denes veke razmisluvas za drug,pa i ne ke da si do tolku knap so parite user posted image ,aj sto vika Caciana napravi si keif ,pa kupi si go i toj user posted image
Zenski kako vikendot?
Jas ochajno domakinski user posted image
user posted image

clock-img

24.11.2014, 15:03

clock-img

caciana

pencil-img

863

user posted image
Стварно луд викенд и прекрасен се разбира user posted image

clock-img

25.11.2014, 07:20

clock-img

caciana

pencil-img

863

Dobro utro ringerajki.Jas posledna legnav ,prva stanavuser posted image Obvrskite Ne mi davaat son,tuku dajte svaret kafe,mene nesto kafematot Ne mi raboti...user posted image

clock-img

25.11.2014, 09:20

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Dobro utro i od mene,i jas se zaboravam noke ama kako sto rece caciana nema vreme za spienje,obvrski se obvrski i mora da se izvrsuvaat.Tuku arno vikas da stavime kafe pa da se podrassonime malku site.user posted image Ajde sabajlevo jas cestam.user posted image
user posted image

Pa povelete ringerajki i osvezete se.user posted image I sekako imajte ubav den.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

25.11.2014, 10:30

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Кафематов слабо ни функционира,а, па кажавме дека ќе го затораме, ама уште нема кум за новата тема. Само еден предлог имавме - Кафераја мислам.
Имате време да мислите за предлози уште некоја страна, дур да стигнеме до 100. Чекаме идеи!!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Последни статии

article-img