за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ajde povelete na kafence. Gledam elkava ne ve izraduva
02.12.2014, 16:31
LoveableMe RR
5035
Ништо, све домаќинки со обврски нема време кој да се израдува и кој да се почасти, еве јас ќе земам
02.12.2014, 16:34
caciana
863
Epa vreme bese .. Fala za vnimanieto LoveableMe RR Gi sfakam ostanatite dusicki
02.12.2014, 20:46
Defne90 RR
1991
Zemam i jas da se pocastam od riziive na caciana. Taka e,sekoja so obvrskite,na brzanje koga pravime se,toa e. Ama za druzba i kafe nikogas ne e docna,a na ringeraja gi imame i dvete. Zenicki pozdrav i imajte si ubava vecer.
03.12.2014, 09:40
Snowhite RR
5042
Добра ден мили жени. Јас си седам дома еве втора недела, ама не е за убаво, Јана ми е болничка, ми закачи бронхопневмонија и сега пиеме панцеф и одиме на инхалации, па се надевам за брзо ќе оздравиме Туку кафематов ни е при крај, ајде уште предлози за име, бидете креативни, нека не ви биде замрзнат мозокот Мене ми се допаѓа предлогот на LoveableMe RR Кафераја, па јас гласам за него
03.12.2014, 13:52
Melanija RR
7052
caciana елката ја чуваме за во новата тема
Snowhite RR побрзо да оздрави ах пуста зима
Јас немам што да се фалам уште сум без лаптоп
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
03.12.2014, 13:57
deluxe
2479
Dobar den zenicki,kade e kafenceto denes?Jas veke treto kafence krckam Inaku Kaferaja e ubav predlog za novata tema.Eve nekoj predlog Od mene: RRKafule,KafedzilnicaRR,Kafe&muabetRR.Ke pisam Uste nesto ako mi tekne.Pisuvajte I vie.
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 3.12.2014 14:02:38 >
03.12.2014, 14:17
Defne90 RR
1991
Dobar den i od mene ubavici.Deneska bogami dosta ladno,zatoa i postojano decata se bolni.snou pobrzo da ozdravi malata,sto da se pravi,vo period na nastinki i virusi sme.
Melanija znam kako ti e bez laptop i jas bev nekoe vreme bez kompjuter,abe me otepa dosada taka sama po cel den doma bez nikakva zanimacija.Tuku jas kako sto gledate na latinica pisuvam,ne znam kako da si daonludiram kirilicen font.Probav ama ne biva.Sega go cekam drugar mi da si dojde od skopje i da mi go sredi uste toa.
Ubavi predlozi za noviot kafemat ima navistina od site vas.Ke ni bide tesko na kraj da se odlucime koe da bide.
Pa zenicki otidov i jas da go pijam tretoto kafe,iako i vtoroto mi zavrsi rabota koga se raboti za rassonuvanjeto.Ama jas sum si kafedzika i deset da ispijam nema da go prepijam.
Pozdravce i imajte ubav den.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
03.12.2014, 15:30
LoveableMe RR
5035
Сo пoмин зa Јaнa, времевo е ствaрнo зa никaде, сите бoлни кaшлaaт aмaн oвa времевo дa зaлaдеше, дa се oпрaвиме. Ај некa чaсти некoјa греaнo винo, дa живнеме мaлце
03.12.2014, 15:56
Defne90 RR
1991
Ајде пристигнува греаното вино рингерајки и јас сум за,навистина и мене добро ќе ми дојде.Баш за винце е времето имаш право Loveable. Ајде да опуштиме живци. Меланија фала за тоа што ме посочи каде да барам помош за кириличен фонт,сега ми е многу попрегледно и поубаво. А винцето,ќе го заборавев леле леле...ајде изволте дами.
< Поракaта ја уредил Defne90 -- 3.12.2014 15:57:29 >
03.12.2014, 19:11
caciana
863
Defne fala za vinceto Eve nekoj predlog i od mene: E-kafe, klik-kafe, Ring-kafe , R-kafe muabet. A i KAFERAJA e odlicen predlog imate moj glas.
03.12.2014, 19:20
Snowhite RR
5042
Фала за винцето, јас сношти и вистинско си пиев, бев со другарки излезена и тоа баш на греано вино
03.12.2014, 21:01
LoveableMe RR
5035
Лелее Дефне, ептен примамливо аууф, како убаво ќе ми легне, пријатна вечер девојки уз греано винце
04.12.2014, 14:24
LoveableMe RR
5035
Женски што правите? Од пред неколку дена само ја меркам ТЕМАВА и чекам некоја вредна рингерајка да почасти нешто од специјалитетиве, се изначитав ми се отвори апетит, а сега уште да пробаме, ајде празници се овие месеци, почастете нешто од трпезиве
04.12.2014, 14:33
Mihaela 2010
4230
E ova mi se prijade..mmmmm leleeee ajde koj e za
04.12.2014, 14:37
caciana
863
mmm izgleda mnogu vkusno
Posto denes e posno eve od mene posna sarmicka
04.12.2014, 14:48
LoveableMe RR
5035
Њам њам што убаво ми дојде, лелеее еве од мене кафе частам што бевте вредни
04.12.2014, 14:54
Ki4iko
438
Јас сум ептен по кафето,а и многу ми е низок притисокот во оваа бременост,па си уживам со 1 чаша на ден
04.12.2014, 14:55
AneLav RR
1110
Јас кафе ќе си сркнам така ми се пие едно женско кафе, а и денов па гога ми и ноќва долги ќе ми се видат.
04.12.2014, 15:02
LoveableMe RR
5035
Ane, среќен пат убаво да поминеш и на враќање кафе да частиш, да помуабетиме како помина
04.12.2014, 15:43
Defne90 RR
1991
Леле леле која од која повредна домаќинка.Да се чуди човек од што прво да си земе.На овие јадење едноставно не може да им се одолее.Земам по малку од се,и секако на крај кафенце па да продолжиме турбо по дома,онака рассонети и свежи.Женски поздравче,имајте си убав ден.
05.12.2014, 10:22
Melanija RR
7052
Ја завршуваме оваа тема со мм вкусли сликички, а со нови сликички и муабети продолжуваме да се дружиме ТУКА