за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
А дали може да го променам ова Што правевте денес, во Што не правевте денес? Зошто си ме мајко родила
apsoltno DA
07.02.2010, 23:18
pacuvce
1289
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
цел ден спремав за роденденот на нина и средував по дома, а мм си седеше пред комп и си правеше планови како да сме преуредувале дома. Ќе збеснев
Нешто слично на ова мене ми се случи денес...Цел ден пред , а јас не знам каде ми е главата...Учам со поголемиот син,правам каши за помалиот,спремам ручек,собирам алишта...Уф,ќе пукнам од нервоза...
08.02.2010, 00:00
Tanja K.
563
Mene cel den mi paga glavata za spienje.Ama i si spiev bogami.Imav gosti za rucek,svekorot i svekrvata.I otkako si zaminaa,pak vo krevet.Ama sega bogami ke puckam pucki.Koga li ke zaspijam.Inaku sum cela zatnata.
08.02.2010, 00:04
mami
8680
Вчера си легнавме уште во 21ч, дека немавме струја и спиевме сите тројца во една соба каде што е ќумбето а остатокот од куќата беше како фрижидер, па така убаво сме се наспале што станавме во 7.30 наспани во 11 Лука пак си заспа и ние со него многу било досадно кога е ладно и нема струја, денес дури сфатив...после дојде струја конечно, па ручек, па играње, па палачинки еден тон, гости и откако заспа Лука- пеглањеееееееее.
08.02.2010, 00:24
majka 79
836
денес денот си го поминав супер. бев дома сама со двете дечиња, кои морам да ги пофалам беа исклучително мирни тоа многу ретко се случува. а јас полна со енергија и играв со нив, а и тиста работи свршив по дома, и тоа ретко се случува претежно сум како претепана. убав ден
09.02.2010, 17:33
ripce
2148
Денес цел ден чистам... ја чистев бањата, бришев прашина, пуштав правосмукалка, исправ 2 машини алишта, миев садови, и конечно малку да здивнам...
09.02.2010, 17:38
BILJANA_G
491
Bravo Ripce se si svetnala.Sega mozes da se odmoris.Vredna domakinka.
09.02.2010, 17:38
ananikol
1568
Lele ripce ama si ni vredno...ako barem nekoj neka e vreden!
Jas denes si crtav sliki za vo deckata na so Vini de pu,dve se gotovi utre i tretata
09.02.2010, 17:40
BILJANA_G
491
Aaaa ne kazav za mene.Veselo cela den si se zabavuvame so kerkata, ucevme zborovi kako i sekoja den, se galevme. Napraviv mnogu vkusen rucek i eve sega ke rucuvame.
09.02.2010, 17:43
ripce
2148
Ананикол... значи знаеш добро да црташ?
09.02.2010, 18:14
ananikol
1568
Eve ripce so so se zanimavav denes
20.02.2010, 15:07
pacuvce
1289
Bevme vo park i se sretnav so eden kup RR-ki...So mami epten sii napravivme muabet,a nakratko se vidov i so April i nejzinata preslatka kerka,kako i so Caci20 i maliot bucko...Sega sum kaj sestra mi na gosti,ama ne mozam,a da ne zirnam sto se slucuva na RR...Pozdrav,dragi moi...
20.02.2010, 15:16
***Lide***
341
jas denes bev na depilacija pocnuvam popoleka da se pripremem rano e do terminot ama barem da mozam nekako da iskombiniram pa da mi dojdi na vreme za do termin ako e me iznenadi
20.02.2010, 15:27
melody
743
Denes cela famılıja na maz mı e sobrana na gostı kaj najmalıot brat plus kerka mı, jas ı sestra mı pa sega sı sedıme zborıme t.e tıe zborat nıe nısto ne razbırame ne ne ogovaraat so sıgurnost ,decata sı ıgraat ubav den pa se mıslıme dalı da prosetame ılı da sı ostaneme tuka.Uzıvancıja cela koga sum vo Istanbul sı se odmaram ı kacuvam nekoe kılce
20.02.2010, 18:37
BILE.F
670
Денес од сабајле бев со мм да купуваме некои ситници за бебушот , па спремав ручек, свекор ми и свекрва ми беа на гости, па малку зачистив, и сега сум сама, си слушам музика на VH1 има best movie songs, и ве читам вас. Па уште малку чекам да почне циркусот со избор за песна на Евровизија. Ете цел ден го прераскажав...... Поздрав до сите РР!
< Поракaта ја уредил BILE.F -- 20.2.2010 18:46:21 >
20.02.2010, 18:40
April
1257
ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce
Bevme vo park i se sretnav so eden kup RR-ki...So mami epten sii napravivme muabet,a nakratko se vidov i so April i nejzinata preslatka kerka,kako i so Caci20 i maliot bucko...Sega sum kaj sestra mi na gosti,ama ne mozam,a da ne zirnam sto se slucuva na RR...Pozdrav,dragi moi...
pozdrav
i nie se iznasetavme, malku odmorivme doma i sega odime na gosti
20.02.2010, 18:47
Mucka
117
djeca,po doma...i jos ima da zavrsim...
20.02.2010, 20:12
caci20
1049
Super se prosetavme. Bevme vo Zooloska pa vo park. Vo park se sretnavme so mami i pacuvce. Decinjata ni se srcuski. Toj Luka da go izgrickas. A Bojan na Pacuvce e kako malo mace. Super den. Petar zaspa odma stom stignavme
20.02.2010, 20:16
delfinka
416
nie si se setkavme na ezero a i vrnese sneg pa mnogu fino ni dojde prijatniot cist vozduh!
20.02.2010, 20:17
mami
8680
Уф колку убав ден..прекрасно...прво цел ден во парк, си се видовме со Пацувче, со Април, Цаци20, Маца25...децата ни се златни..немам зборови...Бојан е сонце, ме потсети на Лука кога беше толкав..те гледа некако бледо за наеднаш да се одјави на спиење...А Нина фраерката беше многу важна
21.02.2010, 16:12
STRUMFETA
566
Denes oci me zabolea .
Filip ne mi e doma ,na gosti go isprativ a jas vezbam prsti.Imav mnogu rabota ama nisto.Pusta mrza sto me fatiiiiiiiiiiiiii:(
21.02.2010, 16:19
Bitolcanka
2461
Така е кога многу време поминуваме пред компјутер. Не само што очите болат, се заморуваме како нешто тешко да сме работеле, и телото се укочува и се'. Освен тоа човек кога долго седи пред ПС запаѓа и во депресија... Мрзата е задолжителна. Јас поради тоа намалив малку со сурфањето и искрено подобро ми е многу-порасположена сум, поенергична...
Инаку не правев ништо посебно денес. Бев кај баба ми да ја видам, се напив па дојде милиот да се видиме кратко, ама слатко Сега малку да ве подружам, па ќе се фатам за работа.
21.02.2010, 16:40
nutelizza
357
Правев ручек, имав еден куп гости
21.02.2010, 21:28
mis.
3845
Денес бевме во природно научниот музеј и си поминевме незаборавно.мартин беше воодушевен од експонатите.Сакавме да прошетаме и во ЗОО но многу дуваше ветар па оставивме за друг ден.
21.02.2010, 21:58
karla
224
Bevme na Veleshko ezero so Lana i mm, malku na cist vozduh. Pritoa se napivme i po edno kafe vo hotel Romantique i super si pominavme. A popladnevo ni dojdoa gosti i sega taka izmoreni se banjame i pravo na spienje