за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Iako vremeto bese za nikade setavme vo Trgovski Centar ja nosevme malata na brat mi vo igroteka , pa bevme na rucek i denot pomina.
25.04.2010, 14:17
melody
743
Nisto posebno bevme do restoranot na rucek pa nesto kerka mi bese pospana ,a koga e pospana tesko na site nas placliva e neznae sto saka sto i da i dades vo raka frla i kaj bese takva pa uste i edno devojce nekade dve godinki dojde do nea i i zbori nesto ja dopira so raceto ,a ovaa mojava koga ja kasna i odma devojcevo zbunka cela i pak pruza raka i kerka mi pak ja kasna.Vide nevide se otkaza od nea ama ne i od masata i od mojot tanjir pa zema da mi buricka vo nego mi ja izede krastavicata mi go zede kroasanot so eurokrem i vo vodata biber mi stavi Aj toa ne se nalutiv ,no sto me iznervira mnogu taa majka i nikakva edna a be da ne se pomrdne da vidi sto prai kerka i si zavrsi fino lepo so jadenje dojde kaj nas na masa i da ne me pogledne da ne se izvini mi idese da ja kasnam nea kako kerka mi sto ja kasna kerka i pokondirena tikva znaci...posle bev da se prosetam malku dur masinata za perenje zavrsi pa sreka koga ja vozam so kolicka kerka mi e mirna i prija i dojdovme doma na krajot ispi aptamil i eve ja tek sega posle saat i 15 min se razbudi...tek sega mojot den zapocnuva
25.04.2010, 14:34
mina_m
480
cel den denes se tegnam od eden krevet na drug i na internet cel bozji den tepam vreme....
25.04.2010, 14:38
mother 29
4405
Марко ми спие ,мм ми гледа филм и ми дрдори нешто ,а јас куцам ли куцам.....ке ме исфрли некој ден а после кога ке стане сончко, ке шетнеме некаде уште една тура.
25.04.2010, 14:45
mis.
3845
бидејќи мм е на работа не можам да ги дружам рингерајките на саем решив да ги шишам децата и ги бањав ги заспав па малку да ве дружам.
25.04.2010, 14:52
fantom
173
A nie se dumkame,bolnicki sme epten, od Filip i Sanja prifati i sega edvaj disat kutrite i mnogu kaslaat.Sabajle go nosev Filip vo bolnica go bockaat srckoto moj ,vecer pak na bockanje,Sanja sega za sega kurtuli od bockanje.A i tato i mama nesto saka da gi fati ovoj nekoj blesav virus.
25.04.2010, 14:59
mother 29
4405
значи до инекции ја докаравте...оооооооооооох убаво сонце,кој знае колку ли само, плаче и се жали.ај како на кутриња ке им мине
25.04.2010, 15:05
fantom
173
I da znaes kako da se zali,koga go drzam pocna da mi vika aj aj aj i em mi e smeno em mi e zalno,srce malo,i pogledot mu e takov zalen,kako da saka de rece "me boli gazeto tate" ,aj ke i mine,toa e,bolnicata e polna,doktorkata i sestrite velat"vaka vo zimo ne bese,los virus nekoj, i se bronhit...
25.04.2010, 15:51
pericka
72
25.04.2010, 15:52
Maca25
7558
Нина спие, мм отиде на Зајчев Рид да лета, а јас направив ручек и си јадам сама.
25.04.2010, 23:39
Bogdancanka
5422
денес убаво си се изнаспавме со мажле до 12ч потоа јас до мајка ми, па во парк со сестра ми и нејзините палавковци а мои срциња и пак кај мајка ми и еве сега пред ком
26.04.2010, 18:36
penelopa
3419
Ех да е секој ден ко денес ...мажуле е на одмор, си бевме на кафенце покрај Љубљаница, па на ручек, на крај на прошетка...се е разеленето, сончево убаво ....мммм
27.04.2010, 00:15
ananikol
1568
Denes bevme na eho si go vidov i od tamu se pustivme vo razgleduvanje na nov stanben prostor..zasega nisto ko so sakam jas
08.05.2010, 15:00
Палешка РР
7505
Чистев, правев кашички за Миа, го прередував плакарот на Марио и размислував
08.05.2010, 15:02
Viktori
5329
Кратка прошетка до Буњаковец со најстарата ќерка, сладолед во Клаус и сега сите гледаме Господар на прстените, само јас ѕиркам и накај рр .
08.05.2010, 15:03
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Чистев, правев кашички за Миа, го прередував плакарот на Марио и размислував
Палешка сподели ги маките! Јас размислувам ептен ако ме мачи нешто инаку на стенд бај сум
08.05.2010, 15:31
Bogdancanka
5422
денес сум стана уште од 7ч,тоа е реткост за мене....чекав роба......бев до кај моите и еве сега дома сама дремемам
08.05.2010, 22:09
Тања РР
2029
Чистев, пружав алишта, си играв со ќерка ми. Се испокаравме со мм, на сред кавга дојдоа свеки и свекор ми ненајавени на гости и јас ни пет ни шест им викам: Зошто не се најавивте?. Они луди се направија, си поседоа неколку часа и откако си отидоа и јас и мм луди се правиме. Нема трага од кавгата
08.05.2010, 22:41
Bogdancanka
5422
хехехехе и јас денес се подкарав со мм не си единствена
13.05.2010, 23:19
suzeto
1297
i jas denes se iskarav so mm a i setav denes sspasovden pa po gosti bevme
13.05.2010, 23:32
Maca25
7558
Се шетав денес по болници, ми вадеа мнооогу крв, се нервирав на шалтери со глупаци, се утепав од пари давање по лекари и се изморив. после отидов да си ја земам нина од кај моите, па им останав на ручек.
14.05.2010, 01:21
Bitolcanka
2461
Чистев низ дома, се туширав, бев на козметичар, в библиотека, на кафе со другарките, се видов со дечкото, на чет на нет и уште малку в кревет
14.05.2010, 01:22
Bitolcanka
2461
Случајно испадна римата, да сакав не ќе можев да смислам
14.05.2010, 20:21
Палешка РР
7505
Чистев за џабе..пак се` ми растурија
14.05.2010, 22:34
Viktori
5329
Денес не правев ништо посебно, имав еден краток состанок, кафе набрзинско, ама не ми е денот. Имам мигрена, ме боли стомак, имам добиено и блеам во компјутер.. немам сила да пишам нешто или да мислам со главава... ќе ми пукне.. а чекам и вести за ананикол, неа ја нема! Тииииии денов значи чекам да пројде