Iako vremeto bese za nikade setavme vo Trgovski Centar ja nosevme malata na brat mi vo igroteka , pa bevme na rucek i denot pomina.
25.04.2010, 14:17
melody
743
Nisto posebno bevme do restoranot na rucek pa nesto kerka mi bese pospana ,a koga e pospana tesko na site nas placliva e neznae sto saka sto i da i dades vo raka frla i kaj bese takva pa uste i edno devojce nekade dve godinki dojde do nea i i zbori nesto ja dopira so raceto ,a ovaa mojava koga ja kasna i odma devojcevo zbunka cela i pak pruza raka i kerka mi pak ja kasna.Vide nevide se otkaza od nea ama ne i od masata i od mojot tanjir pa zema da mi buricka vo nego mi ja izede krastavicata mi go zede kroasanot so eurokrem i vo vodata biber mi stavi Aj toa ne se nalutiv ,no sto me iznervira mnogu taa majka i nikakva edna a be da ne se pomrdne da vidi sto prai kerka i si zavrsi fino lepo so jadenje dojde kaj nas na masa i da ne me pogledne da ne se izvini mi idese da ja kasnam nea kako kerka mi sto ja kasna kerka i pokondirena tikva znaci...posle bev da se prosetam malku dur masinata za perenje zavrsi pa sreka koga ja vozam so kolicka kerka mi e mirna i prija i dojdovme doma na krajot ispi aptamil i eve ja tek sega posle saat i 15 min se razbudi...tek sega mojot den zapocnuva
25.04.2010, 14:34
mina_m
480
cel den denes se tegnam od eden krevet na drug i na internet cel bozji den tepam vreme....
25.04.2010, 14:38
mother 29
4405
Марко ми спие ,мм ми гледа филм и ми дрдори нешто ,а јас куцам ли куцам.....ке ме исфрли некој ден а после кога ке стане сончко, ке шетнеме некаде уште една тура.
25.04.2010, 14:45
mis.
3845
бидејќи мм е на работа не можам да ги дружам рингерајките на саем решив да ги шишам децата и ги бањав ги заспав па малку да ве дружам.
25.04.2010, 14:52
fantom
173
A nie se dumkame,bolnicki sme epten, od Filip i Sanja prifati i sega edvaj disat kutrite i mnogu kaslaat.Sabajle go nosev Filip vo bolnica go bockaat srckoto moj ,vecer pak na bockanje,Sanja sega za sega kurtuli od bockanje.A i tato i mama nesto saka da gi fati ovoj nekoj blesav virus.
25.04.2010, 14:59
mother 29
4405
значи до инекции ја докаравте...оооооооооооох убаво сонце,кој знае колку ли само, плаче и се жали.ај како на кутриња ке им мине
25.04.2010, 15:05
fantom
173
I da znaes kako da se zali,koga go drzam pocna da mi vika aj aj aj i em mi e smeno em mi e zalno,srce malo,i pogledot mu e takov zalen,kako da saka de rece "me boli gazeto tate" ,aj ke i mine,toa e,bolnicata e polna,doktorkata i sestrite velat"vaka vo zimo ne bese,los virus nekoj, i se bronhit...
25.04.2010, 15:51
pericka
72
25.04.2010, 15:52
Maca25
7558
Нина спие, мм отиде на Зајчев Рид да лета, а јас направив ручек и си јадам сама.
25.04.2010, 23:39
Bogdancanka
5422
денес убаво си се изнаспавме со мажле до 12ч потоа јас до мајка ми, па во парк со сестра ми и нејзините палавковци а мои срциња и пак кај мајка ми и еве сега пред ком
26.04.2010, 18:36
penelopa
3419
Ех да е секој ден ко денес ...мажуле е на одмор, си бевме на кафенце покрај Љубљаница, па на ручек, на крај на прошетка...се е разеленето, сончево убаво ....мммм
27.04.2010, 00:15
ananikol
1568
Denes bevme na eho si go vidov i od tamu se pustivme vo razgleduvanje na nov stanben prostor..zasega nisto ko so sakam jas
08.05.2010, 15:00
Палешка РР
7505
Чистев, правев кашички за Миа, го прередував плакарот на Марио и размислував
08.05.2010, 15:02
Viktori
5329
Кратка прошетка до Буњаковец со најстарата ќерка, сладолед во Клаус и сега сите гледаме Господар на прстените, само јас ѕиркам и накај рр .
08.05.2010, 15:03
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Чистев, правев кашички за Миа, го прередував плакарот на Марио и размислував
Палешка сподели ги маките! Јас размислувам ептен ако ме мачи нешто инаку на стенд бај сум
08.05.2010, 15:31
Bogdancanka
5422
денес сум стана уште од 7ч,тоа е реткост за мене....чекав роба......бев до кај моите и еве сега дома сама дремемам
08.05.2010, 22:09
Тања РР
2029
Чистев, пружав алишта, си играв со ќерка ми. Се испокаравме со мм, на сред кавга дојдоа свеки и свекор ми ненајавени на гости и јас ни пет ни шест им викам: Зошто не се најавивте?. Они луди се направија, си поседоа неколку часа и откако си отидоа и јас и мм луди се правиме. Нема трага од кавгата
08.05.2010, 22:41
Bogdancanka
5422
хехехехе и јас денес се подкарав со мм не си единствена
13.05.2010, 23:19
suzeto
1297
i jas denes se iskarav so mm a i setav denes sspasovden pa po gosti bevme
13.05.2010, 23:32
Maca25
7558
Се шетав денес по болници, ми вадеа мнооогу крв, се нервирав на шалтери со глупаци, се утепав од пари давање по лекари и се изморив. после отидов да си ја земам нина од кај моите, па им останав на ручек.
14.05.2010, 01:21
Bitolcanka
2461
Чистев низ дома, се туширав, бев на козметичар, в библиотека, на кафе со другарките, се видов со дечкото, на чет на нет и уште малку в кревет
14.05.2010, 01:22
Bitolcanka
2461
Случајно испадна римата, да сакав не ќе можев да смислам
14.05.2010, 20:21
Палешка РР
7505
Чистев за џабе..пак се` ми растурија
14.05.2010, 22:34
Viktori
5329
Денес не правев ништо посебно, имав еден краток состанок, кафе набрзинско, ама не ми е денот. Имам мигрена, ме боли стомак, имам добиено и блеам во компјутер.. немам сила да пишам нешто или да мислам со главава... ќе ми пукне.. а чекам и вести за ананикол, неа ја нема! Тииииии денов значи чекам да пројде