cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што правевте денес?

clock-img

25.04.2010, 11:10

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Iako vremeto bese za nikade setavme vo Trgovski Centar ja nosevme malata na brat mi vo igroteka , pa bevme na rucek i denot pomina.

Биди тоа што си

clock-img

25.04.2010, 14:17

clock-img

melody

pencil-img

743

Nisto posebno bevme do restoranot na rucek pa nesto kerka mi bese pospana ,a koga e pospana tesko na site nas placliva e neznae sto saka sto i da i dades vo raka frla i kaj bese takva pa uste i edno devojce nekade dve godinki dojde do nea i i zbori nesto ja dopira so raceto ,a ovaa mojava koga ja kasna i odma devojcevo zbunka cela i pak pruza raka i kerka mi pak ja kasna.Vide nevide se otkaza od nea ama ne i od masata i od mojot tanjir pa zema da mi buricka vo nego mi ja izede krastavicatauser posted image mi go zede kroasanot so eurokrem i vo vodata biber mi staviuser posted image Aj toa ne se nalutiv ,no sto me iznervira mnogu taa majka i nikakva edna a be da ne se pomrdne da vidi sto prai kerka i si zavrsi fino lepo so jadenje dojde kaj nas na masa i da ne me pogledne da ne se izvini mi idese da ja kasnam nea kako kerka mi sto ja kasna kerka iuser posted image pokondirena tikva znaci...posle bev da se prosetam malku dur masinata za perenje zavrsi pa sreka koga ja vozam so kolicka kerka mi e mirna i prija i dojdovme doma na krajot ispi aptamil i eve ja tek sega posle saat i 15 min se razbudi...tek sega mojot den zapocnuvauser posted image

clock-img

25.04.2010, 14:34

clock-img

mina_m

pencil-img

480

cel den denes se tegnam od eden krevet na druguser posted image i na internet cel bozji den tepam vreme....

clock-img

25.04.2010, 14:38

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Марко ми спие ,мм ми гледа филм и ми дрдори нешто ,а јас куцам ли куцам.....ке ме исфрли некој денuser posted image user posted image user posted image
а после кога ке стане сончко, ке шетнеме некаде уште една тура.

clock-img

25.04.2010, 14:45

clock-img

mis.

pencil-img

3845

бидејќи мм е на работа не можам да ги дружам рингерајките на саем решив да ги шишам децата и ги бањав ги заспав па малку да ве дружам.

clock-img

25.04.2010, 14:52

clock-img

fantom

pencil-img

173

A nie se dumkame,bolnicki sme epten, od Filip i Sanja prifati i sega edvaj disat kutrite i mnogu kaslaat.Sabajle go nosev Filip vo bolnica go bockaat srckoto mojuser posted image ,vecer pak na bockanje,Sanja sega za sega kurtuli od bockanje.A i tato i mama nesto saka da gi fati ovoj nekoj blesav virus.

clock-img

25.04.2010, 14:59

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

значи до инекции ја докаравте...оооооооооооох убаво сонце,кој знае колку ли само, плаче и се жали.ај како на кутриња ке им мине
user posted image

clock-img

25.04.2010, 15:05

clock-img

fantom

pencil-img

173

I da znaes kako da se zali,koga go drzam pocna da mi vika aj aj aj i em mi e smeno em mi e zalno,srce malo,i pogledot mu e takov zalen,kako da saka de rece "me boli gazeto tate"user posted image ,aj ke i mine,toa e,bolnicata e polna,doktorkata i sestrite velat"vaka vo zimo ne bese,los virus nekoj, i se bronhit...

clock-img

25.04.2010, 15:51

clock-img

pericka

pencil-img

72

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.04.2010, 15:52

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Нина спие, мм отиде на Зајчев Рид да лета, а јас направив ручек и си јадам сама. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

25.04.2010, 23:39

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

денес убаво си се изнаспавме со мажле до 12ч потоа јас до мајка ми, па во парк со сестра ми и нејзините палавковци а мои срциња и пак кај мајка ми и еве сега пред комuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

26.04.2010, 18:36

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Ех да е секој ден ко денесuser posted image ...мажуле е на одмор, си бевме на кафенце покрај Љубљаница, па на ручек, на крај на прошетка...се е разеленето, сончево убаво ....мммм user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

27.04.2010, 00:15

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Denes bevme na eho si go vidov user posted image  i od tamu se pustivme vo razgleduvanje na nov stanben prostor..zasega nisto ko so sakam jas user posted image

clock-img

08.05.2010, 15:00

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Чистев, правев кашички за Миа, го прередував плакарот на Марио и размислував user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

08.05.2010, 15:02

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Кратка прошетка до Буњаковец со најстарата ќерка, сладолед во Клаус и сега сите гледаме Господар на прстените, само јас ѕиркам и накај рр .

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

08.05.2010, 15:03

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Чистев, правев кашички за Миа, го прередував плакарот на Марио и размислував user posted image

Палешка сподели ги маките! user posted image Јас размислувам ептен ако ме мачи нешто инаку на стенд бај сум user posted image user posted image

clock-img

08.05.2010, 15:31

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

денес сум стана уште од 7ч,тоа е реткост за мене....чекав роба......бев до кај моите и еве сега дома сама дремемамuser posted image

clock-img

08.05.2010, 22:09

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Чистев, пружав алишта, си играв со ќерка ми. Се испокаравме со мм, на сред кавга дојдоа свеки и свекор ми ненајавени на гости и јас ни пет ни шест им викам: Зошто не се најавивте?. Они луди се направија, си поседоа неколку часа и откако си отидоа и јас и мм луди се правиме. Нема трага од кавгатаuser posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

08.05.2010, 22:41

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

хехехехе и јас денес се подкарав со мм не си единственаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2010, 23:19

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

i jas denes se iskarav so mm user posted image user posted image a i setav denes sspasovden pa po gosti bevme

clock-img

13.05.2010, 23:32

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Се шетав денес по болници, ми вадеа мнооогу крв, се нервирав на шалтери со глупаци, се утепав од пари давање по лекари и се изморив. после отидов да си ја земам нина од кај моите, па им останав на ручек. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

14.05.2010, 01:21

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Чистев низ дома, се туширав, бев на козметичар, в библиотека, на кафе со другарките, се видов со дечкото, на чет на нет user posted image и уште малку в кревет user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

14.05.2010, 01:22

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Случајно испадна римата, да сакав не ќе можев да смислам user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

14.05.2010, 20:21

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Чистев за џабе..пак се` ми растурија user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.05.2010, 22:34

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Денес не правев ништо посебно, имав еден краток состанок, кафе набрзинско, ама не ми е денот. Имам мигрена, ме боли стомак, имам добиено и блеам во компјутер.. немам сила да пишам нешто или да мислам со главава... ќе ми пукне..user posted image
а чекам и вести за ананикол, неа ја нема! user posted image Тииииии денов значи чекам да пројде

Последни статии

article-img