за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Mnogu raboti i jas veke neznam uste sto ne i sega samo sto sednuvam da vidam sto ima novo na rr i vo meguvreme na kerka mi i pravam kontrolni testovi za vikendot bidejki slednive dve nedeli vo uciliste sledat zavrsnite testovi i mora da ja spremam za da imame uspeh odlicen za kraj godina a vremeto mami za nadvor ama sovesno si se dogovorivme mora da izdrzime uste malku i posle tri meseci uzivancija i za nea i za mama i tato .
14.05.2010, 22:48
Glück90
333
nesto slicno kako jovanka i jas sega sednuvam i sto se ne pravev denes premorena sum
15.05.2010, 18:13
brineta88
459
Јас одсабјлечки почнав со работа и сега сум утепана. Правев две торти(ќе ви послужам во барот) усисивав, бришев прашина, паркет............... ај доста беше. Абе вредна сум си јасс
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
15.05.2010, 20:21
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88
Абе вредна сум си јасс
Навистина многу вредна си била Јас кога-како, некогаш сум голема мрза Една од е таа што со која не' послужи во кафе-барот? Морам да признаам - прекрасна е, немам зборови Јас денес читав стручна литература, друга книга - по желба работев на компјутер, малку на нет ... Сега ќе излегувам да земам воздух. Ќе шетнам со дечкото. Имајте убава вечер. Ќе ми недостигате
15.05.2010, 20:25
brineta88
459
И мојата е со јагоди, но неможев да ја сликам. Јас не да сум мрза, ама кога се мора тоа е. Убаво да си поминеш вечерва
< Поракaта ја уредил brineta88 -- 15.5.2010 20:26:46 >
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
16.05.2010, 00:01
Bogdancanka
5422
денес цел ден низ дома,малку се дружев на рр малку покер играв се коцкав малку дремав такво беше времето оправдано и сега пак на нет
16.05.2010, 00:11
Viktori
5329
Втор ден мигренозен. Лежев, седев, па пак исто... треба да престанам да пушам...
16.05.2010, 01:07
Maca25
7558
Јас денес ама буквално СЕ правев низ дома. Мм до 4 саат лежеше во кревет укочен, а јас и нина од 7 бевме станати. Да требаше сијалица да сменам и тоа ќе направев. Касно ни стигна помошта од свеки, ко со товарен воз да доаѓала од Карпош до Центар, ама и џабе дојде аир не видов од неа. Ниту да земе нешто да помогне, ниту да праша дали ми треба помош...Јас доручек, ручек, кафиња, садови, алишта, дете да не заборавиме - облечи соблечи, нахрани, успиј.... и што уште не!!!
18.05.2010, 00:42
Палешка РР
7505
Ништо Цел ден ми се спие, а не легнав, се сновам низ куќи, а ништо не сработив...дури сега успеав да измијам чинии, се на се - тежок ден
18.05.2010, 00:48
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Јас денес ама буквално СЕ правев низ дома. Мм до 4 саат лежеше во кревет укочен, а јас и нина од 7 бевме станати. Да требаше сијалица да сменам и тоа ќе направев. Касно ни стигна помошта од свеки, ко со товарен воз да доаѓала од Карпош до Центар, ама и џабе дојде аир не видов од неа. Ниту да земе нешто да помогне, ниту да праша дали ми треба помош...Јас доручек, ручек, кафиња, садови, алишта, дете да не заборавиме - облечи соблечи, нахрани, успиј.... и што уште не!!!
Znaci poveke ti odmognala otkolku sto ti pomognala
24.05.2010, 15:51
penelopa
3419
Конечно подобро се чувствувам па седнав на ком. да и се посветам на семинарската. Срамота цел месец само си наогав изговори ...а надвор толку убав сончев ден- 25 степени ахххх мора да се прошета попладне.
24.05.2010, 16:05
Maca25
7558
Пребарувам по интернет материјали за мојата семинарска, ама некако ништо не наоѓам. Инаку темата ми е : Корупцијата во образованието. Јас сама си ја одбрав без да размислам, а професорката пресреќна одма ми ја одобри. Сега мака мачам со материјали.
25.05.2010, 00:49
Тања РР
2029
Маца побарај во архивата на дневните весници приказни за некој корумпиран професор. Цитирај ги приказните како вовед во твојата семинарска, за да го поткрепиш твоето тврдење. Јас така би направила, ем ќе имаш издржано тврдење ем ќе пополниш неколку страни од семинарската Само сугестија е, немој да ме разбереш погрешно.
Инаку јас цеееееееел ден бев кај моите на именден. Сега имаат двајца Кирили (татко ми и детето на брат ми, 2 месеца). Комбинацијата од две бебиња во иста соба беше погубна за моите нерви, ќе ми пукне главата во моментот.
26.05.2010, 23:57
Палешка РР
7505
Денес пукнав Пукна цевка во кујната, па на комшиите доле им заврна кога миев чинии Мм реши дека мора да го копа ѕидот и да најде решение...јас парталите и кај мајка ми. Таму цееел ден ми вриштеа над глава две деца и го чував едното да не го повреди другото. Миа вознемирена што не е дома цел ден кенкаше..... Кога се вратив мм ко бајаги исчистил , па морав да пречистам. Сега пред малку ја отворив машината демек да ги спружам алиштата, кога ми плисна вода, цело купатило се наполни дури ја затворив вратата Мм рече дека веројатно пумпата за исфрлање вода откажала, па така фино лепо си го чистев купатилото, додека Марио ја држеше Миа, бидејќи мм е ноќна смена. Ај со помин нека е
27.05.2010, 00:11
Bitolcanka
2461
Леле Палешке навистина напорен ден си имала... Ај утре повеќе ќе одмараш. Јас речиси цел ден работев на компјутер и читав, наизменично, проверувајќи mail - очекував после ветен збор, но ништо ... Колку мразам неодговорни луѓе, луѓе кои не се од збор
27.05.2010, 15:21
penelopa
3419
Денес бев на семинар за идни родители, ептен убава презентација имаше, добив корисни информации а и се `наоружав` со многу материјали и списанија
22.06.2010, 14:53
penelopa
3419
Бев на фах. да ископирам уште некои списанија...после тоа малку на прошетка па на лекар, па до аптека...сега малку да одморам па да ја средам семинарската.
22.06.2010, 15:09
arh_diz
7198
Jas bev vo park malku posedov se prosetav
25.06.2010, 15:06
tereza
784
Денес истрчав маратон низ град,па непланирано ми излезе да заминам во Прилеп на терен,за два часа време отидов ја завршив работата и се вратив назад.Сега одам да одморам-заслужено .
25.06.2010, 15:09
Палешка РР
7505
Аааааааааа ти се налутив што не дојде кај мене на маратонско кафе
Јас денес душа немам, а нема кој да ми помогне
25.06.2010, 15:15
tereza
784
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Аааааааааа ти се налутив што не дојде кај мене на маратонско кафе
Јас денес душа немам, а нема кој да ми помогне
леле Палешка да знаев ќе дојдев на помош.Јас бев во комшии кај тебе,ама толку беше кратко времето се на трчање,и одма назад ама следниот пат идам обавезно,нема да се откачиш од мене се шалам
25.06.2010, 15:17
Палешка РР
7505
Како ма на помош, никако! Јас едвај чекам да дојдеш да се одморам
25.06.2010, 15:26
Bitolcanka
2461
Ви се заредија средбите и кафесувањата И јас денес малку работно, само повеќе со чекање, отколку со трчање Важно завршив тоа што ми беше планирано, со мал исклучок. Се чувствувам како да настинувам Ушите како затнати ми се, чудно ми е ... Претера и времето, де притушно, де облачно, барем секој ден сонце да гледаме...
25.06.2010, 15:38
Bogdancanka
5422
Јас денес од кревет пред ком со кафето во раце се дружев малку тука па се симнав кај јатрва ми на кафе,средив што средив по дома тркнав до кај мама на кафе,мора кафеџијка невидена сум денес не дека другите денови ми се сопира туку денес кој што прави јас само кафе пијам....ај што пијам кафе пијам али ме фатила некоја дремка едвај очи држам отворени...е сега чекам брат му да ми ги донесе внуците треба да ги чувам ќе биде весело
25.06.2010, 17:08
jovanka
1745
Si posvetiv malku vreme na sebe barem eden cas bev na frizer-sisanje .