cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што правевте денес?

clock-img

14.05.2010, 22:42

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Mnogu raboti  i jas veke neznam uste sto ne i sega samo sto sednuvam da vidam sto ima novo na rr i vo meguvreme na kerka mi i pravam kontrolni testovi za vikendot bidejki slednive dve nedeli vo uciliste sledat zavrsnite testovi i mora da ja spremam za da imame uspeh odlicen za kraj godina a vremeto mami za nadvor ama sovesno si se dogovorivme mora da izdrzime uste malku i posle tri meseci uzivancija i za nea i za mama i tatouser posted image .

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

14.05.2010, 22:48

clock-img

Glück90

pencil-img

333

nesto slicno kako jovanka i jas sega sednuvam i sto se ne pravev denes premorena sumuser posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

15.05.2010, 18:13

clock-img

brineta88

pencil-img

459

Јас одсабјлечки почнав со работа и сега сум утепана. Правев две торти(ќе ви послужам во барот) усисивав, бришев прашина, паркет...............  ај доста беше.
Абе вредна сум си јассuser posted image user posted image user posted image

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

15.05.2010, 20:21

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88

Абе вредна сум си јассuser posted image user posted image user posted image

Навистина многу вредна си била user posted image user posted image user posted image Јас кога-како, некогаш сум голема мрза user posted image user posted image user posted image
Една од user posted image е таа што со која не' послужи во кафе-барот? user posted image Морам да признаам - прекрасна е, немам зборови user posted image user posted image user posted image
Јас денес читав стручна литература, друга книга - по желба user posted image работев на компјутер, малку на нет ... Сега ќе излегувам да земам воздух. Ќе шетнам со дечкото. Имајте убава вечер. Ќе ми недостигате user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

15.05.2010, 20:25

clock-img

brineta88

pencil-img

459

И мојата е со јагоди, но неможев да ја сликам.
Јас не да сум мрза, ама кога се мора тоа е.
Убаво да си поминеш вечерва

< Поракaта ја уредил brineta88 -- 15.5.2010 20:26:46 >

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

16.05.2010, 00:01

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

денес цел ден низ дома,малку се дружев на рр малку покер играв се коцкавuser posted image user posted image user posted image малку дремав такво беше времето оправданоuser posted image user posted image user posted image и сега пак на нет

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

16.05.2010, 00:11

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Втор ден мигренозен. Лежев, седев, па пак исто... треба да престанам да пушам...user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

16.05.2010, 01:07

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас денес ама буквално СЕ правев низ дома. Мм до 4 саат лежеше во кревет укочен, а јас и нина од 7 бевме станати. Да требаше сијалица да сменам и тоа ќе направев. Касно ни стигна помошта од свеки, ко со товарен воз да доаѓала од Карпош до Центар, ама и џабе дојде аир не видов од неа. Ниту да земе нешто да помогне, ниту да праша дали ми треба помош...Јас доручек, ручек, кафиња, садови, алишта, дете да не заборавиме - облечи соблечи, нахрани, успиј.... и што уште не!!! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

18.05.2010, 00:42

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ништо user posted image Цел ден ми се спие, а не легнав, се сновам низ куќи, а ништо не сработив...дури сега успеав да измијам чинии, се на се - тежок ден user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

18.05.2010, 00:48

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Јас денес ама буквално СЕ правев низ дома. Мм до 4 саат лежеше во кревет укочен, а јас и нина од 7 бевме станати. Да требаше сијалица да сменам и тоа ќе направев. Касно ни стигна помошта од свеки, ко со товарен воз да доаѓала од Карпош до Центар, ама и џабе дојде аир не видов од неа. Ниту да земе нешто да помогне, ниту да праша дали ми треба помош...Јас доручек, ручек, кафиња, садови, алишта, дете да не заборавиме - облечи соблечи, нахрани, успиј.... и што уште не!!! 

Znaci poveke ti odmognala otkolku sto ti pomognalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2010, 15:51

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Конечно подобро се чувствувам па седнав на ком. да и се посветам на семинарската. Срамота цел месец само си наогав изговори user posted image ...а надвор толку убав сончев ден- 25 степени ахххх user posted image мора да се прошета попладне.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

24.05.2010, 16:05

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Пребарувам по интернет материјали за мојата семинарска, ама некако ништо не наоѓам. Инаку темата ми е : Корупцијата во образованието. Јас сама си ја одбрав без да размислам, а професорката пресреќна одма ми ја одобри. Сега мака мачам со материјали. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

25.05.2010, 00:49

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Маца побарај во архивата на дневните весници приказни за некој корумпиран професор. Цитирај ги приказните како вовед во твојата семинарска, за да го поткрепиш твоето тврдење. Јас така би направила, ем ќе имаш издржано тврдење ем ќе пополниш неколку страни од семинарскатаuser posted image Само сугестија е, немој да ме разбереш погрешно.

Инаку јас цеееееееел ден бев кај моите на именден. Сега имаат двајца Кирили (татко ми и детето на брат ми, 2 месеца). Комбинацијата од две бебиња во иста соба беше погубна за моите нерви, ќе ми пукне главата во моментот.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

26.05.2010, 23:57

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Денес пукнав user posted image
Пукна цевка во кујната, па на комшиите доле им заврна кога миев чинии user posted image Мм реши дека мора да го копа ѕидот и да најде решение...јас парталите и кај мајка ми. Таму цееел ден ми вриштеа над глава две деца user posted image и го чував едното да не го повреди другото. Миа вознемирена што не е дома цел ден кенкаше.....
Кога се вратив мм ко бајаги исчистил user posted image , па морав да пречистам. Сега пред малку ја отворив машината демек да ги спружам алиштата, кога ми плисна вода, цело купатило се наполни дури ја затворив вратата user posted image Мм рече дека веројатно пумпата за исфрлање вода откажала, па така фино лепо си го чистев купатилото, додека Марио ја држеше Миа, бидејќи мм е ноќна смена. Ај со помин нека е user posted image

clock-img

27.05.2010, 00:11

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Леле Палешке навистина напорен ден си имала... Ај утре повеќе ќе одмараш. Јас речиси цел ден работев на компјутер и читав, наизменично, проверувајќи mail - очекував после ветен збор, но ништо ... Колку мразам неодговорни луѓе, луѓе кои не се од збор user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

27.05.2010, 15:21

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Денес бев на семинар за идни родители, ептен убава презентација имаше, добив корисни информации а и се `наоружав` со многу материјали и списанија user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

22.06.2010, 14:53

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Бев на фах. да ископирам уште некои списанија...после тоа малку на прошетка па на лекар, па до аптека...сега малку да одморам па да ја средам семинарската.

clock-img

22.06.2010, 15:09

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas bev vo park malku posedov se prosetav

Биди тоа што си

clock-img

25.06.2010, 15:06

clock-img

tereza

pencil-img

784

Денес  истрчав маратон низ град,па непланирано ми излезе да заминам во Прилеп на терен,за два часа време отидов ја завршив работата и се вратив назад.Сега одам да одморам-заслуженоuser posted image .   

clock-img

25.06.2010, 15:09

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Аааааааааа ти се налутив што не дојде кај мене на маратонско кафе user posted image

Јас денес душа немам, а нема кој да ми помогне user posted image

clock-img

25.06.2010, 15:15

clock-img

tereza

pencil-img

784

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Аааааааааа ти се налутив што не дојде кај мене на маратонско кафе user posted image

Јас денес душа немам, а нема кој да ми помогне user posted image

леле Палешка да знаев ќе дојдев на помош.Јас бев во комшии кај тебе,ама толку беше кратко времето се на трчање,и одма назадuser posted image ама следниот пат идам обавезно,нема да се откачиш од менеuser posted image се шаламuser posted image

clock-img

25.06.2010, 15:17

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Како ма на помош, никако! Јас едвај чекам да дојдеш да се одморам user posted image

clock-img

25.06.2010, 15:26

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Ви се заредија средбите и кафесувањата user posted image user posted image user posted image И јас денес малку работно, само повеќе со чекање, отколку со трчање user posted image Важно завршив тоа што ми беше планирано, со мал исклучок. Се чувствувам како да настинувам user posted image Ушите како затнати ми се, чудно ми е ... Претера и времето, де притушно, де облачно, барем секој ден сонце да гледаме...

clock-img

25.06.2010, 15:38

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Јас денес од кревет пред ком со кафето во рацеuser posted image user posted image user posted image се дружев малку тука па се симнав кај јатрва ми на кафе,средив што средив по дома тркнав до кај мама на кафе,мора кафеџијка невидена сум денесuser posted image user posted image user posted image не дека другите денови ми се сопира туку денес кој што прави јас само кафе пијам....ај што пијам кафе пијам али ме фатила некоја дремка едвај очи држам отворени...е сега чекам брат му да ми ги донесе внуците треба да ги чувам ќе биде веселоuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

25.06.2010, 17:08

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Si posvetiv malku vreme na sebe barem eden cas bev na frizer-sisanjeuser posted image .

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Последни статии

article-img