за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Denes napolnivme 6 nedeli i bev na kontrola...ako mozam da kazam kontrola. Ovde se mosne cudni kontrolite,te pregleduva babica i toa samo onaka vizuelno ako si secena ako ne ke si napravite malku muabet kako si sto si i toa. Kaj nas mislam deka i eho pregled pravat . Vazno podnesov zalba zatoa sto ne mi bese dozvoleno snimanje na poragajot (ama za to poveke ke pisam na drugo mesto)
25.06.2010, 19:20
nadica
4381
ајде да се испофалам дека денес сум вредна жена утрово правев баклава, па ручек(печено пиле, тава ориз, супа и секако салата), сега пред малку завршив со гурабиите со пиво, па чекам да дојде свеки од работа да ја чува надица а јас па да правам солени триаголници и мислам дека доволно е за денес
25.06.2010, 19:24
Тања РР
2029
Опаааа надица па кој ќе го јаде сето ова? За гости да не се спремаш? А мене на баклава ќе ме примиш ли?
25.06.2010, 19:24
Палешка РР
7505
Браво! А што така, славите нешто?
25.06.2010, 19:30
nadica
4381
не е за славење на баба утре ќе и даваат 40 дена па за таму спремав ама има и за дома за гости секогаш
25.06.2010, 22:26
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Si posvetiv malku vreme na sebe barem eden cas bev na frizer-sisanje .
Одлично, за промена и расположение Честито фризура, треба да напиеш
А Надица Навистина вредна си била денес - права домаќинка
Ананикол сакаше да те снимаат со камера за породувањето? Не сум слушнала дека било каде е дозволено тоа
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 25.6.2010 22:27:16 >
14.07.2010, 01:09
suzeto
1297
lezev i denes mnogu bev bolna pa se oporavuvam
15.07.2010, 19:27
Тања РР
2029
Денес бев во Скопје....цели 45 минути 300 км пат во 5 часа. Не да сум уморна, скапана сум
15.07.2010, 19:28
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Денес бев во Скопје....цели 45 минути 300 км пат во 5 часа. Не да сум уморна, скапана сум
Тања зашто не се јави на 5 минутки да ја видев и гушнев Јана?
15.07.2010, 19:32
Тања РР
2029
Да бидам искрена Џули, помислив да ти се јавам ама беше многу рано, плус фатија жештините, немаше смисла да те малтретирам. Гледавме што побрзо да се вратиме дома.
15.07.2010, 19:39
Julie1
2354
Да претерано беше жешко денес. Ајде ќе чекам со нетрепение следно ваше доаѓање во Скопје или ако ме води патот мене за Струмица.
15.07.2010, 19:43
Тања РР
2029
Секако мила, и ние сакаме да те гушнеме
21.07.2010, 15:50
Џесика
2036
Класично НИШТО
21.07.2010, 16:25
arh_diz
7198
Odmaram cel den
22.07.2010, 13:47
Bitolcanka
2461
Се видов со Тереза, пиевме кафе, завршивме некоја работа, купив подарок за на свадба, а приквечер планирам да трчам со другарките (вчера не ми се погоди времето, мислам дека денес ќе биде добро )
23.07.2010, 12:12
Палешка РР
7505
Денес пријатно се изненадив Како и обично станав, си сварив кафе, вклучив во еден прозор РР, а во друг Стопанска банка со цел да ја проверам сметката. И види чудо! По 4 месеци игнорирање, конечно од Фондот за здравство се сетиле и на мене.
02.08.2010, 14:41
Џесика
2036
Денес се фатив за чистење, ќе ми дојде комисија на гости (Читај вујна) и папсана сум, малку пауза да напраам и да се вратам на работа
02.08.2010, 15:09
penelopa
3419
Јасмина 27 не оди денес сите празнуваат ти чистиш...земи си малку одморче ... Јас денес натаму наваму, малку шопинг за мене, малку за мажуле, сега нешто на брзинка да зготвам а вечер шеткање.
02.08.2010, 15:31
mama26
3977
deneska posto praznik ne se rabotat pogolemi raboti,pa malku odmaram
02.08.2010, 16:00
suzeto
1297
kaj strikomi cekam gosti bujrumte
02.08.2010, 16:12
Maca25
7558
бевме сабајле на пазар, па на мала прошетка, па ручек направив и сега ја чекам нина да стане од спиење за да ручаме сите заедно. во 6 ќе ни дојдат гости, па сите заедно одиме во парк.
18.08.2010, 15:13
penelopa
3419
Бев сабајлечки во болница да ми земат крв, малку одспав после ке правам пица и така
18.08.2010, 15:17
mama26
3977
deneska planirav na zabar ne bev zakazana.so deteto iako nema rasipan ni eden zab.sto e super.ali pak.neotidov imav decinja doma drugarcinja i gi pazev i koga se stopli veke gi isprativ doma pa kafe i veke zesko mi bese da odam. ovie denovi odam u sekoj slucaj.
18.08.2010, 15:24
Палешка РР
7505
Денес импровизирав цирада на терасата и за чудо многу е поладно дома (сонцето не грее директно во ролетните) И + пеглав на тераса од што беше пријатно (никој не те гледа и никого не гледаш)
22.08.2010, 21:11
Тања РР
2029
Денес бевме на излет. Времето супер, околината уште повеќе, скарата се погоди а и воздухот на Јана и Кирил им годеше. Дремнаа по саат-два а потоа активно не смееја. Апарат носев ама батериите ми цркнаа па направив само 3-4 фотки