cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што правевте денес?

clock-img

25.06.2010, 18:41

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Denes napolnivme 6 nedeli i bev na kontrola...ako mozam da kazam kontrola.
Ovde se mosne cudni kontrolite,te pregleduva babica i toa samo onaka vizuelno ako si secena ako ne ke si napravite malku muabet kako si sto si i toa.user posted image
Kaj nas mislam deka i eho pregled pravatuser posted image .
Vazno podnesov zalba zatoa sto ne mi bese dozvoleno snimanje na poragajotuser posted image (ama za to poveke ke pisam na drugo mesto)

clock-img

25.06.2010, 19:20

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ајде да се испофалам user posted image user posted image user posted image дека денес сум вредна жена user posted image user posted image user posted image
утрово правев баклава, па ручек(печено пиле, тава ориз, супа и секако салата), сега пред малку завршив со гурабиите со пиво, па чекам да дојде свеки од работа да ја чува надица а јас па да правам солени триаголници
и мислам дека доволно е за денес user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

25.06.2010, 19:24

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Опаааа надица па кој ќе го јаде сето ова? За гости да не се спремаш?
А мене на баклава ќе ме примиш ли?user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

25.06.2010, 19:24

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Браво!
А што така, славите нешто?

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

25.06.2010, 19:30

clock-img

nadica

pencil-img

4381

не е за славење на баба утре ќе и даваат 40 дена па за таму спремав
ама има и за дома за гости секогаш user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

25.06.2010, 22:26

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

Si posvetiv malku vreme na sebe barem eden cas bev na frizer-sisanjeuser posted image .

Одлично, за промена и расположение user posted image user posted image user posted image Честито фризура, треба да напиеш user posted image user posted image

А Надица user posted image user posted image user posted image Навистина вредна си била денес - права домаќинка user posted image

Ананикол сакаше да те снимаат со камера за породувањето? Не сум слушнала дека било каде е дозволено тоа user posted image

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 25.6.2010 22:27:16 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

14.07.2010, 01:09

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

lezev i denes
mnogu bev bolna pa se oporavuvam

clock-img

15.07.2010, 19:27

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Денес бев во Скопје....цели 45 минутиuser posted image user posted image user posted image
300 км пат во 5 часа. Не да сум уморна, скапана сумuser posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

15.07.2010, 19:28

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Денес бев во Скопје....цели 45 минутиuser posted image user posted image user posted image
300 км пат во 5 часа. Не да сум уморна, скапана сумuser posted image user posted image

Тања зашто не се јави на 5 минутки да ја видев и гушнев Јана?

And this is my beautiful life ...

clock-img

15.07.2010, 19:32

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Да бидам искрена Џули, помислив да ти се јавам ама беше многу рано, плус фатија жештините, немаше смисла да те малтретирам. Гледавме што побрзо да се вратиме дома.

clock-img

15.07.2010, 19:39

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Да претерано беше жешко денес. Ајде ќе чекам со нетрепение следно ваше доаѓање во Скопје или ако ме води патот мене за Струмица.

And this is my beautiful life ...

clock-img

15.07.2010, 19:43

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Секако мила, и ние сакаме да те гушнемеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2010, 15:50

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Класично НИШТО user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

21.07.2010, 16:25

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Odmaram cel den user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

22.07.2010, 13:47

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Се видов со Тереза, пиевме кафе, завршивме некоја работа, купив подарок за на свадба, а приквечер планирам да трчам со другарките (вчера не ми се погоди времето, мислам дека денес ќе биде добро user posted image )

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

23.07.2010, 12:12

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Денес пријатно се изненадив user posted image
Како и обично станав, си сварив кафе, вклучив во еден прозор РР, а во друг Стопанска банка со цел да ја проверам сметката. И види чудо! По 4 месеци игнорирање, конечно од Фондот за здравство се сетиле и на мене. user posted image

clock-img

02.08.2010, 14:41

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Денес се фатив за чистење, ќе ми дојде комисија на гости (Читај вујна) user posted image   и папсана сум, малку пауза да напраам и да се вратам на работа user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

02.08.2010, 15:09

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Јасмина 27 не оди денес сите празнуваат ти чистиш...земи си малку одморчеuser posted image ...
Јас денес натаму наваму, малку шопинг за мене, малку за мажуле, сега нешто на брзинка да зготвам а вечер шеткање.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

02.08.2010, 15:31

clock-img

mama26

pencil-img

3977

deneska posto praznik ne se rabotat pogolemi raboti,pa malku odmaram

clock-img

02.08.2010, 16:00

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

kaj strikomi cekam gostiuser posted image bujrumte

clock-img

02.08.2010, 16:12

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

бевме сабајле на пазар, па на мала прошетка, па ручек направив и сега ја чекам нина да стане од спиење за да ручаме сите заедно. во 6 ќе ни дојдат гости, па сите заедно одиме во парк.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

18.08.2010, 15:13

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Бев сабајлечки во болница да ми земат крв, малку одспав после ке правам пица и такаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

18.08.2010, 15:17

clock-img

mama26

pencil-img

3977

deneska planirav na zabar ne bev zakazana.so deteto iako nema rasipan ni eden zab.sto e super.ali pak.neotidov imav decinja doma drugarcinja i gi pazev i koga se stopli veke gi isprativ doma pa kafe i veke zesko mi bese da odam.user posted image ovie denovi odam u sekoj slucaj.

clock-img

18.08.2010, 15:24

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Денес импровизирав цирада на терасата и за чудо многу е поладно дома (сонцето не грее директно во ролетните)
И + пеглав на тераса од што беше пријатно (никој не те гледа и никого не гледаш) user posted image

clock-img

22.08.2010, 21:11

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Денес бевме на излет. Времето супер, околината уште повеќе, скарата се погоди user posted image  а и воздухот на Јана и Кирил им годеше. Дремнаа по саат-два  а потоа активно не смееја.
Апарат носев  ама батериите ми цркнаа па направив  само 3-4 фоткиuser posted image

Последни статии

article-img