cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што правевте денес?

clock-img

11.10.2010, 20:34

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Lele Anushka kolku ubavo vo Praga sto odbrale,se nadevam deka prekrasno ke si popminat
a....ti draga moja....r e  l  a x

clock-img

11.10.2010, 20:35

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

у стилу Е. Ј. куча посаоuser posted image
анушка честитики за син, нека му помине одлично на матурска екскурзија

clock-img

11.10.2010, 20:41

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

у стилу Е. Ј. куча посаоuser posted image

Виц за Е.Ј. - зошто Е.Ј. сега пее само - куќа, куќа, куќа, куќа...  (добил отказ од работа user posted image )

And this is my beautiful life ...

clock-img

20.10.2010, 00:20

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Од тоа што ми беше планирано, дури сега малку поработив, а имам работа заостаната од цел месец, ама еве нешто сега вечерва средив, и ај да не се жалам, и да не ги критикувам другите, овде ќе завршамuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

27.10.2010, 18:51

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Денес не правев баш ништо, цел ден го утепав пред компјутер... ваква мрза мајка еднаш раѓа user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

27.10.2010, 18:54

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

se ubiv od cistenje,cel bozji den cistev po doma do pred malku.ama si ja svetnav domatauser posted image i sega zdravje koga ke me fati vakvo ludilo

clock-img

27.10.2010, 19:38

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Денес не правев баш ништо

потписuser posted image

clock-img

27.10.2010, 21:49

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Денес не правев баш ништо, цел ден го утепав пред компјутер... ваква мрза мајка еднаш раѓа user posted image

ххаххаах, те видов Џесика цел ден беше он-лине на фејсбук,хахахаахааха

clock-img

27.10.2010, 21:55

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Јас после работа бев со една другарка на сокче,па дојдов дома гости имам, брат ми е дојден од Гевгелија,му печев компири со сиренце  во рерна,јадевме и излезе да се види со некои другари,а јас го чекам маж ми пошто е во Германија на службен пат да се клучи на scype да си зборимеuser posted image .Па ќе си легнамuser posted image ,шо да правам...

clock-img

08.11.2010, 22:11

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Сабалје се успав, трчав да се спремам низ дома, па трчав на работа user posted image
Кога стигнав од 7,30 почна понеделничкото трчање низ фирма user posted image
На пауза трчав дома да ја надојам Миа, па трчав назад user posted image
Кога појдов на работа продолжив да трчам со новиот репроматеријал кој стигна user posted image
Трчав да се вратам дома што побрзо за доење user posted image
Кога заспа Миа трчав кај шнајдерката, трчав до Тинекс user posted image

Ќе ослабам? user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

08.11.2010, 22:20

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

denes po gosti ...mitrvden e za mnogu god.i da ni pomogne

clock-img

08.11.2010, 22:37

clock-img

Libra

pencil-img

68

Denes odmaram posle minatonedelnoto spremanje za Mitrovden. Snosti si cekavme gosti :-)
Za mnogu godini!

clock-img

08.11.2010, 22:40

clock-img

mama26

pencil-img

3977

za mnogu godini slava na site sto si cekaat...i jas si bev na slavauser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

14.11.2010, 22:38

clock-img

brineta88

pencil-img

459

Denes pravev generalka doma, se nepotrebno isfrliv i sega mi e nekako prazno, ama mora zaradi alergijata na filip

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

20.11.2010, 14:37

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Денес ги носевеме Нинушка и нејзината најдобра другарка Јована во парк, прво на лулашките (нина се пушти за прв пат сама од големата лизгалка и вриштеше од среќа),а после во Луна Парк ги возевме на вовчето. Срцки колку беа среќни. После малце низ пазар, па дома на ручек. Денес сме си самички, тато ни е вонредно на работа.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

20.11.2010, 15:17

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Tuka paga mokar sneg ,cel den sme doma odmarame.

Биди тоа што си

clock-img

20.11.2010, 15:21

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

jас цел ден дома а толку е убаво времевоuser posted image .Таман се спремивме со мм да одиме да прошетаме и му се јавија од работа морало да појде итно нешто.И јас си се вратив и еве сега замесив тесто пица ќе правам да го изненадам кога ќе се врати.Па додека да ми стата тестото да видам шо има на нетuser posted image .

clock-img

21.11.2010, 18:10

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Бевме на Пелистер со дм и уште 1 пар. Паркиравме кај Молика и се искачивме пешки до Копанки. Пиевме чај, одморивме, а во Молика user posted image Кога се вратив дома имав гости, сега ручав и помина денот user posted image Некој викенд ќе одиме на прошетка и ручек во Пп. Слушнав дека имало убава скара во Македонска куќа - точно е?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

21.11.2010, 18:35

clock-img

nadica

pencil-img

4381

станавме пиевме кафе, па кај баба ми на појадок, си дојдовме се спремивме и кај кумашините на ручек, дојдовме па сега или ќе одиме или ќе ни дојдат на кафе колега на мм и жена му

напорен ден user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

21.11.2010, 18:45

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Навистина "напорен" ден сте имале Надица user posted image user posted image user posted image И ние, право да ти кажам - преморена сум user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

22.11.2010, 13:15

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Bev na lekar  ja snimav rakata

Биди тоа што си

clock-img

06.12.2010, 00:39

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Денес бев кај свекрва ми на гости од 1 до 5-6 може фати user posted image user posted image user posted image
гарант се чудеа што бутур ми е, ама ни се погоди ептен муабетот, дури почнав да се изненадувам од себе
user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

06.12.2010, 10:18

clock-img

mama26

pencil-img

3977

da ti kazam viktory mislev da si udram edna desnica ili levica,,,nemiseveruvase sto citamuser posted image

bravouser posted image user posted image user posted image redno bese i normalen muabet so neauser posted image

clock-img

06.12.2010, 10:26

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

mama26 јас немам проблеми со свекрвата, освен што ми е свекрва. Не се мавај за мене. За себе не знам, пробај user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

06.12.2010, 10:33

clock-img

mama26

pencil-img

3977

denes odime na zabar definitivno..zavcera malovo grizna jabolko i od luspata mu se nabi vo nepceto pa probav da mu ja izvadam ama neuspeav i strav mi e..izgleda navlezeno e pa sega mi e strav kako da go nosam,,dali ke go boli...ne ni se slucilo vakvo nesto.a imame 4ipol godini i nieden zab ne ni e rasipan..pa neznam sto ke bideuser posted image

Последни статии

article-img