cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што правевте денес?

clock-img

06.12.2010, 12:33

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

denes ke odime vo soping oti celiot frizider e prazen.parite vo novcanikot i na trosenje.prvo smetkite.pa za jadenje a ne i loso da kupime nekoj lampion.ke vidime kako ke se pogodi vremeto.

clock-img

06.12.2010, 12:37

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Генералка по дома, една соба имаме а толку многу работаааа user posted image , после се туширам и одиме да купуваме санитарија за купатилото во новата куќа, уф колку се радувам одвај чекам на ново да отидеме, ќе биде напорен ден!!!

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

06.12.2010, 13:19

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Pustiv 3 masini , cistev nesto niz stan

Биди тоа што си

clock-img

09.12.2010, 19:07

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Денеска бевме на гости кај Џесика наша и кај Бобо. Супер си поминавме. Нина и Бобо си играа малце, малце секој сам по сам, битно ние имавме макце време кафе да си пиеме.
После јас бев на интервју за работа, но не очекувам ништо посебно. Ме испрашаа се живо, не ме прашаа кој број кондури носам user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

09.12.2010, 19:28

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 
После јас бев на интервју за работа, но не очекувам ништо посебно. Ме испрашаа се живо, не ме прашаа кој број кондури носам user posted image

се надам да добијеш работаuser posted image

clock-img

15.12.2010, 19:53

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Bevme so user posted image na redovna kontrola, se bese vo red, napreduvame masala user posted image  

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

15.12.2010, 20:14

clock-img

nadica

pencil-img

4381

утрово се дружев со вас и со надица а попладнево правев соленки и до легнување ме чека уште рафаело бомбици па може и ќе има време да си легнам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

15.12.2010, 20:16

clock-img

kasiopea

pencil-img

83

на работа, па на гости кај една пријателка и сега се прибрав дома и веднаш на рр....и искрено да ви кажам сакаааааааааам пензија....ич не ми се станува наутро, посебно сега кога е ладно, живеам за викендите 

clock-img

15.12.2010, 22:39

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Денеска бевме на гости кај Џесика наша и кај Бобо. Супер си поминавме. Нина и Бобо си играа малце, малце секој сам по сам, битно ние имавме макце време кафе да си пиеме.

Борјан пак сака нина да дојде, и' се смее кога ја гледа на слика...
Инаку јас денес почнав на физикална терапија... вчера напраив глуп потег да го приближам Борјан до мене и коа направи ТК ми се појача дупло болката... душа немав, во депресија сум два дена...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

15.12.2010, 23:51

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

лежи Џесика, одмарај, иако е тешко тоа со мало дете по дома, ама штеди си го грбот и рацете повеќе. Ве чекаме следен пат кај нас.
Иначе и Нина низ дома нешто само збори: ова дадам Бобо! Тепам Бобо (она вака изразува љубов, нели) user posted image , Бобо доде....јас се утепувам од смеење.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

23.01.2011, 19:30

clock-img

ben10

pencil-img

319

nisto posebno odmaranje,gledanje tv....

clock-img

23.01.2011, 20:03

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

бевме на опера, па малку се подруживме со куп дечиња, нагоре надоле по МНТ, после ручкавме и се одмаравме, на крај се искаравме и сега дремеме user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

23.01.2011, 20:49

clock-img

humana

pencil-img

596

Bevme vo Stip so mm,vo eden manastir,pa posto stanav rano cel den posle spievuser posted image

clock-img

24.01.2011, 17:04

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

ИЗВОРНА ПОРАКА: humana

Bevme vo Stip so mm,vo eden manastir,pa posto stanav rano cel den posle spievuser posted image

si bila vo mojot grad i kako si pomina

clock-img

26.01.2011, 23:31

clock-img

humana

pencil-img

596

Mnogu ubavo,manastirot e preubav,i jadev pastrmajlia mnogu ubavauser posted image user posted image

clock-img

26.01.2011, 23:45

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

slatkiuser posted image cel den so sestra mi zatvoreni vo kujna,sprema sv.Atanas

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

14.02.2011, 23:38

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

se sto se pravi niz doma, atreba da dopraam koga ke si legnam i taka ke mi zavrsi denot spokoen i mirenuser posted image

clock-img

21.02.2011, 00:43

clock-img

mosa

pencil-img

546

cel den bese se ok na karaj se skarav so mmuser posted image

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

01.03.2011, 23:39

clock-img

nadica

pencil-img

4381

да се пофалам денес бев прв ден на проба/тест на работа ако ме бендисаат ќе продолжам па ќе ве почастам
а сега одам да си легнам да одморам утре ме чека нов доооооолг ден

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

01.03.2011, 23:45

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

user posted image user posted image user posted image  браво Надица! Држиме среќа!

Инаку јас денес скапав на работа. Преморена сумuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

01.03.2011, 23:48

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Дај Боже да частиш Надица!!! user posted image user posted image user posted image Браво!!

clock-img

01.03.2011, 23:55

clock-img

ole2004

pencil-img

686

So sreka Nadica i naskoro da castis od prvata platauser posted image .Inaku jas denes podnesov baranje i se slikav za licna karta.Iako rabotat so zakazuvanje cekav poveke od 1huser posted image  

clock-img

01.03.2011, 23:59

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

CESTITAM Nadica i probaj gi i testiraj gi i ti niv!

clock-img

02.03.2011, 00:51

clock-img

anebebe

pencil-img

348

lele cel den nekade odime prvo bev do fakultet, pa od tamu prodolzivme kaj devermi i jatrvami pa i se zasednavme nekoe vreme od tamu ni se javi eden kolega na mm i prodolzivme kaj nego od tamu kaj edna moja drugaraka ni se javija da ni ja soopstat prekrasnata vest deka zakazale svadba ke se zemaat pa si zasednavme.......mm i si se zapi i eve sega pred malku si vlegov doma ....sega da vidam so ima na RR kratko i na spienje user posted image

clock-img

02.03.2011, 18:33

clock-img

ben10

pencil-img

319

denes bas odmarav user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img