за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
04.03.2011, 23:36
Maca25
7558
Baby mama честито вработување! Јас денес шетав малце со Нина, прво сабајле до пазар, па дома на ручкање и нанкање, па после околу 18 пешки излеговме да го пречекаме тато од работа, па на лулашки, низ продавници па дома на бањање и спиење. Секој ден ми е ист веќе.
04.03.2011, 23:44
Tanjat7880
1256
Jas denes bev kaj moja drugarka koja ima nov stan.Po tret pat ovaa godina imam prilika da vlezam vo novo i skroz novo uredeno stance i sekade nacekav ist prizor na centralnoto mesto od dnevnata soba postaven e ORBITREK!Znaete ona mashinceto za vezbanje...vo moe vreme jas koga se vseluvav morashe da se ima visoka lampa i sijalica shto izleguva od zidot pa tie pred mene imaa televizor i milence na nego i se taka po red ama ovaa moda baagi me zacudi a jas sakam da sum vo trend i eve objavuvam deka kupuvam takvo cudo na staro ama da e mnogu nov oti ke treba baagi da mi lici vo dnevnata!
04.03.2011, 23:47
Maca25
7558
Тања ако ништо друго барем ќе имате каде да си ги закачувате јакните, тренерките....
04.03.2011, 23:49
Tanjat7880
1256
Auu Maca,nemoj da si takva pa mu vetiv na mm deka ke treniram oti toa za toa sluzi neli?!
04.03.2011, 23:50
Tanjat7880
1256
04.03.2011, 23:57
Maca25
7558
За што сакаш ќе ти служи.
05.03.2011, 00:43
mila mama
1616
Denes bev na frizer, se potsisav 1 cm, posle pravev rucek i posle ceel den se mazev so E.
05.03.2011, 01:11
nadica
4381
мразам како денешниов продиктивен ден 3 дена не се изработувам толку колку денес утрово станав во 7 се спремав и бев на работа, таму за да се покажам бидејќи уште сум на пробно се нешто работев, си дојдов па правев 3 сорти баклава, кадаиф, еклери, баник од готови кори, и го пакував во хартиена тацна со фолија баникот со сирење, маслинка, и јајце за утре свеки да го раздава, сега да ве видам на кратко па ќе се бањам, па ќе си ја пеглам косата... и ако имам време ќе си легнам ако не ќе продолжам, а утре ме чека уште понапорен ден ама...
05.03.2011, 01:27
mila mama
1616
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
мразам како денешниов продиктивен ден 3 дена не се изработувам толку колку денес утрово станав во 7 се спремав и бев на работа, таму за да се покажам бидејќи уште сум на пробно се нешто работев, си дојдов па правев 3 сорти баклава, кадаиф, еклери, баник од готови кори, и го пакував во хартиена тацна со фолија баникот со сирење, маслинка, и јајце за утре свеки да го раздава, сега да ве видам на кратко па ќе се бањам, па ќе си ја пеглам косата... и ако имам време ќе си легнам ако не ќе продолжам, а утре ме чека уште понапорен ден ама...
Tvrda ti dusa
05.03.2011, 01:58
ikki
224
denes so andreja spievme do 3 i 15 popladne, i da ne se razbudese taa mislam deka uste ke spiev. inaku sinoka t.e nokeska bevme na mekici i taka denes ni pomina u odmaranje. koga stanav nabrzinka ja naraniv andreja, staviv makaroni za ru4ek i taka lezerno si uzivavme. otkako se omaziv vakov relaksira4ki den ne sum imala m:)
05.03.2011, 10:01
mamamoni
492
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Jas denes bev kaj moja drugarka koja ima nov stan.Po tret pat ovaa godina imam prilika da vlezam vo novo i skroz novo uredeno stance i sekade nacekav ist prizor na centralnoto mesto od dnevnata soba postaven e ORBITREK!Znaete ona mashinceto za vezbanje...vo moe vreme jas koga se vseluvav morashe da se ima visoka lampa i sijalica shto izleguva od zidot pa tie pred mene imaa televizor i milence na nego i se taka po red ama ovaa moda baagi me zacudi a jas sakam da sum vo trend i eve objavuvam deka kupuvam takvo cudo na staro ama da e mnogu nov oti ke treba baagi da mi lici vo dnevnata!
јас имам totalgym ама во салон ми е затоа што во дневна не го збира, мм и тука ќе го донеси уште малку и би ти го дала на поклон ама без да знае мм таман нов е црн би одговарал во црно бела дневна само го прескокнуваме и плус сушаклата за алишта зимава не не збира, тој вежба нема што
28.03.2011, 14:40
Maca25
7558
Денес освен што се избањав, ништо друго не направив
28.03.2011, 17:01
Martins mom
3342
Сега се прибрав од шетање, ептен убаво си поминав со Мартин, девојка му Мелани и мајката на Мелани Мартин трчаше за прв пат низ парк...Бевме на кафенце и благо.Посакувам многу вакви денови Инаку ништо друго не правев, среќа ручекот си го направив сношти, а и до вечер ништо нема да правам, освен што ќе си играм со син ми и ќе ѕиркам на РР
11.04.2011, 16:30
penelopa
3419
Бевме да го сликаат син ми за пасош, наскоро ќе патуваме
16.05.2011, 17:48
mosa
546
Prijatel4inja moi deneska mi signa novata garnitura,vo mngo ubava sampanj boja,iako sum so malo dete,od eko koza e pa lesno se odrzuva,malku pazarenje i na pp da ve vidam.pozz
16.05.2011, 19:36
Палешка РР
7505
На работа малку се одморив од домашната работа, собрав сила, па сега повторно сум ко фурија низ дома
16.05.2011, 19:49
mama26
3977
nisto posebno,,malku poigrav fudbal so sinceto
16.05.2011, 21:19
humana
596
Bukvalno nisto,cel den sum vo spalna legnata i na brza hrana deneska vo krevet
17.05.2011, 23:13
baby mama
679
Denes bevme so koleskata vo Valandovo(sluzbeno)
29.07.2011, 13:22
Bogdancanka
5422
трчав како коњ уште од 8ч бев за Гевгелија,само што стигнав ми се јавија да се вратам, таму имав работа завршив набрзина и ај пак назад и сега седнав малку на рр да се релаксирам па ќе одам да дремнам малку
29.07.2011, 13:24
miana
6152
Jas sum na rabota..Gi srabotuvam rabotite sto tekovno ke dojdat i si sedam so vas na net...Inaku tapa e pes\riodov i nemame mnogu rabota :(
29.07.2011, 13:33
AnnaMolly RR
6409
Brkavme pajki so Filip vo parkceto vo Prilep!
13.08.2011, 00:12
Џесика
2036
Денес со детето си се ставивме во бус, па до Симпо кај матичниот по рецепти, па на шишање, и тоа беше патешествие... плачење на лекар, плачење на фризер... али што влеговме кај една фатена у рацете, 20 минути и требаа да ја уклучи машинката...само што ќе ја доближеше до неговата глава,и овој ќе врисне и женава се штреца...така едно 3-4 пати праеше остав... и викам си шишала дете до сега, нели? Вика, ехееее,и у моментот и се расипува машинката, вади ноже да ја попраи, и викам ај да се смири детево,ќе се вратиме, и џом да не нема , среќа наидовме на едни, и цртани му пуштија, и муабет му правеа, само да седи мирен... сеа кога се присетувам, сама си се смеам