за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
денес мислам само ручек да направам и цел де ќе одмарам,вчера капнав постала сам земјоделец бев на помош кај моите садевме зелка,утре ќе одам на свеќи е за друг ден ќе видиме кој ќе ме вика,наместо на плажа да се сончам јас се сончам на нива така да цел ден ми е за одмор
< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 13.8.2011 11:02:04 >
13.08.2011, 11:52
Pepelaska *
3820
станавме се преслековме право во количка во Зегин по кашички ( денес ќе одмарам не ми се готви) дома на папање и нанаме сега, јас да земам да диплам да најдам нешто ме чекаат 3 свадби од кои едната дури во Грција
13.08.2011, 14:52
arh_diz
7198
Bevme na pazar so Pepelaska misli mu ja na tri svadbi , tesko tebe
13.08.2011, 17:37
mama26
3977
hahah trosok ,spremajse za trosok pepelaska u sekoj slucaj za ubavo da e neka se trosi
jas na rabota denes i malku so so sinceto nataka navaka pa sega doma i taka..do vecer ima uste vreme
13.08.2011, 17:43
Maca25
7558
Јас и мајка ми денес бевме малце да се подновиме. Си влеговме во една продавница и пробавме се што ни фати око. На мајка ми и купив суќња и блуза, јас си купив 2 маички. После си се прошетавме, си пазаревме за дома, си се изнамуабетивме. И Нина беше со нас и беше многу многу мирна.
13.08.2011, 21:55
Viktori
5329
Денес си се изнашетав со Бобо, Јана и Михаела, а денот ми заврши во Форца на кафе со Беатрис и купот деца! Супер време, со супер другарка!
13.08.2011, 22:33
*miki mami*
579
Bev ka tetkami na kafe so sestrami i sin mi si posedeve si se iznamuabetivme top si pominavme
13.08.2011, 23:27
maki1
321
Se setavme so ,bevme da dokupuvame ona sto ni e potrebno za patuvanje i utre Skpje eve ne doagame.edvaj cekam da odam kaj moite malku na odmor i posmos za .
14.08.2011, 00:09
Natuska85
3613
Бевме цел ден кај мајка ми, јас се ослободив дека знам има кој да го игра и коа сме се успале со мм со мојата соба,ммм мераци 3 саати сме спиеле . Приквечер го шетавме на Негорските бањи.
14.08.2011, 05:22
temjana
1159
uf imav prekrasen den vprochem vo izminative rechisi 5 nedeli sekoj den mi e prekrasen i poinakov. Deneska bevme na plaza, pa na planina se vozevme so zichara do vrvot,pa na ruchek kaj prijatelite koi imaat kuka na samata plaza Samo koga ke mi tekne deka za nekolku dena si zaminuvame od ovde mi se plache
14.08.2011, 10:31
Martins mom
3342
Недела...слободен ден И мм не е на работа и планирам цеееел ден да не се делам од Мартин. Ќе шетаме и уживаме сите тројца на купче.
14.08.2011, 10:35
Viktori
5329
Уште не сум салам расонета. Ништо до сега не сум правела, освен 2 кафиња што испив и третото се вари
14.08.2011, 10:54
Тања РР
2029
И јас денес ништо не сум правела затоа што станав пред пола час. Не, не сум спанка, само вчера бев на работа 13 часа па вечерта се струполив во кревет. Мм само што легна, тој беше на работа 24 часа Детето е на гости кај баба.
15.08.2011, 07:18
temjana
1159
deneska t.e veke e vchera ovde a vo mk veke e nov den , bevme na detski rodenden pa posle na eden ubaavvvv shoping uff kolku sum srekna kocka
15.08.2011, 23:16
*miki mami*
579
Perev,peglav diplev alista ja perev kolickata bev na kafe kaj komsikata mi bese drugarka na kafe go prosetav malku sin mi i na kraj bevme kaj mojte...ufffff jas deneska su bila turbo,a ne sum ni primetila
15.08.2011, 23:33
Bogdancanka
5422
денес бев малку се прошетав со сестра ми,потоа она си отиде и јас се вратив дома поседев малку на рр па кога си легнав спиев три четири часа,си дојде мм ручаше па излеговме малку на кафе,сега сум веќе спремна повторно за во кревет деновиве сум спанка невидена и не само спанка туку и мрза невидена
15.08.2011, 23:45
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR
денес бев малку се прошетав со сестра ми,потоа она си отиде и јас се вратив дома поседев малку на рр па кога си легнав спиев три четири часа,си дојде мм ручаше па излеговме малку на кафе,сега сум веќе спремна повторно за во кревет деновиве сум спанка невидена и не само спанка туку и мрза невидена
И си да знаеш,никако да ти текне до Гевгелија да дојдеш да се видиме
15.08.2011, 23:51
kapina
4327
bev na rabota i koga si dojdov so mm rucavme i otidovme kaj majka mi posle toa koga si dojdovme pocnav da se spremam za da odam utre na kontrola za skopje
15.08.2011, 23:52
Bogdancanka
5422
ќе дојдам,ќе дојдам...бев пред некој ден но од брзење од мм го заборавив моб си пукнав од мака
16.08.2011, 05:25
temjana
1159
na ruchek so trchanje bidejki vnukot beshe so nas i poveke trchavme po nego otkolku shto jadevme i posle kafe vo Starbucks uf kolku ke mi nedostiga i posle shopiiiinnnngggg i neznam kako ke se doneseme
16.08.2011, 11:47
AnnaMolly RR
6409
Станав рано, го испратив Филип во градинка, ја исчистив куќава, ставив да се вари ручекот и сега ќе гледам Grey's anatomy, имам уште три епизоди до крај на 7 сезона. После ќе го земам Филип и ќе шетнеме малку, па дома. И отишол цел ден додека да трепнеш.
16.08.2011, 11:52
Maca25
7558
Филип оди во градинка? не сум ве видела! Ние вчера се изнашетавме, и тоа до полноќ. Не знам како издржа Нина.
17.08.2011, 00:14
omorfo89
215
sabajle doma , potoa izlegov da ja prosetam Kiparisija do Lidl , pa doma pravev rucek , pa potoa i dadov krema da jade pa ja odnesov kaj baba i i dedo i da ja pocuvaat i potoa se vrativme doma
deneska bev na pedikir i manikir pa posle na skara i kuliranje do sega, i veke sum kapnata shto od pivoto shto od toa shto rano me razbudi vnukot Ama ufff kakvi konda imaat ovde so bazeni, teretani i specijalni sali za zurkanje.Seriozno sme na misla da se preselime ovde
17.08.2011, 08:20
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Филип оди во градинка? не сум ве видела! Ние вчера се изнашетавме, и тоа до полноќ. Не знам како издржа Нина.
Оди, ама мм го носи, а јас го земам после спиење. Вчера со Мама26 се видовме кога одев да го земам. Инаку, денес ништо не правам, ни ручек, ни чистам, ни перам... Само раскренав и ќе одмарам, па после кај моите на ручек.