за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ауу денес ама се изнашетавме со ева.од сабајле си ги завршив работите,а потоа цел ден бевме во шетна ни се погоди и времето топло,а и ева денес беше мирна.супер си поминавме
22.10.2012, 00:01
Pepelaska *
3820
денес окапав пред компјутер
освен што бевме саат и пол на прошетка и пазарење со М.
22.10.2012, 00:43
Џесика
2036
Денес цел ден бев на релација подрум-приземје-прв спрат, качував алишта, симнував алишта, убаво ги средив сите можни од детево, ги класифицирав по возраст, па и од внуките од сестра ми, све ми даде да спакувам, леле жени кога отворив, кога видов бебешки фустанчиња милион... шљокици, шеширчиња... си се посмеав така, и ги спакував... здравје, за Ивана
22.10.2012, 13:29
penelopa
3419
Викеднов бевме на море поточно 3 дена ужививме на сонце Денес понеделнички рутински ден - попладне го носам син ми во Монтесори градинка.
22.10.2012, 22:10
Bogdancanka
5422
denes cel den skitav sabajle do banka od tamu kaj prijatelka na kafe od tamu so prijatelkata kaj druga pak na kafe cel den si skitav abre ubavini
23.10.2012, 19:32
Maria
533
Денес правев палачинки,ај да неви кажувам со што ,и потоа вежбав. Инаку да ви се пофалам веќе два дена вежбам ,и се ме боли Ќе видиме до кога ќе потрае.
23.10.2012, 20:10
mila 3
193
tolku ubav den mi pomina bezvrska, so majstori. taman se spremivme za setanje se nacrtaa.....
23.10.2012, 20:11
cevlice
209
Е денеска повеке на шетане со синот од Тинекс на пазарене до гр. парк.
23.10.2012, 22:39
Natuska85
3613
Цел ден уживав,лежев и филмчиња си гледав.Батериите ги наполнив до макс.
05.11.2012, 23:13
majka na eva
309
денес цел ден ми помина во трчање натаму наваму...и од шетање се изморив повеќе отколку кога работам нешто.цел град го прошетавме денес со мм.на ева бевме да и купиме обувки.од таму во бутик јас да си купам фустан(се спремаме за ева за 1виот роденден),па во една продавница да купиме се што треба за роденденот,па во фото студио,ја сликавме ева за покани,па во супермаркет да пазариме...и ајде денот помина
31.12.2012, 20:06
mosa
546
Deneska mi bese ubav den.Iako e nova godina,a mm ne e so nas ni ostavi paricki za setanje i trosenje pa jas i sin mi pravec na prosetka.najprvo vo banka da podmiram za kreditot,a potoa pravec vo Jumbo na shoping.Za V igracka i uste nekoi sitnici i na kraj na pica i sega po deoma.uzivancija bese samo mm mi nedostigase.Ama aj zdravje boze za bozik pa ke uysivame site zaedno
16.01.2013, 22:39
srculko
68
denes kako i vcera i nekna samo mislam na maz mi ne mi e tuka i zatoa si imami obvrski so deteto no go mislam i maz mi
25.01.2013, 20:26
mosa
546
Deneska konecno bev da ispituvam hormoni,iako se nadevav deka denes ke bidat rezulatite vo vtornik.malku niz centar i posle doma.Ubavo se naspavme site 3-ca
26.01.2013, 00:09
moni teo
351
cel den setav bev na soping i na kafe vo strumica na ulica
01.03.2013, 13:29
Bogdancanka
5422
денес од сабајле бев малку на кафе па кога се врати си седнав на тераса да се печам дома работа еден куп ама на вакво време ај работи де
01.03.2013, 16:54
ole2004
686
Исто што и вчера,млеко,шишенца,цуцли,пелени,кукли,коцки,сликовници... ...
01.03.2013, 18:26
AnnaMolly RR
6409
Денес кога станав се израдував дека има сонце, ама сепак цел ден смрзнав. На работа супер беше, обично петочки има бајаги работа, денес опуштено беше. Читав дека Ким Кардашиан се здебелила, дека во ресторан во Пекинг не примаат кучиња и Јапонци, дека Бионсе е дел од кампања за борба за правата на жените... Не дека цел ден денгубев, вакви трачеви ми се работа :)))) Сега сме домче, гледам некои идеи за честитки за 8 март. Во вторник во градинка имаме работилница и треба да правиме честитки заедно со дечињата. Филип ќе вечера во 19:00, ќе му спремам нешто, па туширање и спиење во 21:00 и после ќе гледам телевизија додека не ми се приспие. Домашни обврски денес јок.
03.03.2013, 16:59
vezilka RR
4931
E sto ubavo si se prosetavme denes, se utepavme od trcanje. Sakame prolet, sakame sonce, sakame cel den nadvor.
05.03.2013, 15:47
Mihaela 2010
4230
Eee posle rabota idam kaj moite na rucek,pa planiram da trknam do igroteka Cekorce da vidam za termin za rodenden,ima vreme uste povekje od mesec dena,ama kako sto trgnala rabotava nema slobodni termini...pa posle domce...
05.03.2013, 16:21
vezilka RR
4931
Денес бевме „лоши“..со колешката у сред работа, и тоа тарапана, бевме на кафе, и се печевме пола саат на сонцето. Да знае шефка, ќе не стрела
06.03.2013, 14:46
miana
6152
Денес каснев на работа од оправдани причини... Го чував помалото дете додекаа свеки беше во градинка кај големото дете заедно да прават честитка за мама за8 ми март. Дојдов на работа се разработев,сработев се и сега чекам да куцне часот иодам до Божен козметикс да изнакупам подароци за 8 ми март,па одам на третман ( за слабеење ) и факам патот накај дома... Е дома незнам што ке правам освен што ке ме мрднат децава
06.03.2013, 15:53
Pepelaska *
3820
Денес правевме со Мартин честитки за бабите , си седевме дома игравме дур не заспа, сега си седам тука а после кога ќе стане незнам денес се ме мрзи.
12.03.2013, 00:39
MACICUCI
16
Denes standard dorucek, rucek, pa i za bebe rucek, pa go kapev bebe, pa spremav nesto alista za utre sme na rodenden kaj vnuceto od sestra mi i sega ke odam da si legnam .
12.03.2013, 00:43
Pepelaska *
3820
Станавме, бевме до комшии на кафе со М.правев ручек, окапав на РР, бев на курс , па имав гости досега миев садови и варев грав ( на ефтина нели ) сег ачекам машината да заврши и да спијам
12.03.2013, 11:27
Mihaela 2010
4230
denes planiram kooonecno da idam da se sisam posle rabota...i normalno kolku ke imam vreme na RR