за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
до 16:00 седев на рр после направив ручек, јадев, измив садови, усисав, избришав прашина и паркет и се избањав. (да си се пофалам ) сега седнав да читнам што глупости сме трескале по темиве
20.03.2013, 06:05
bucko mal
1431
Sto li ne napraviv denes,trebase rolerki da stavam na noze za na vreme da stignam da vi kazam sinmi denes zamina na kampuvanje(od skolo) dva dena ke bide tamu,tolku e mirno doma duri mi e cudno, mnogu e naporen no mi nedostiga
20.03.2013, 06:06
bucko mal
1431
i mene mi pravea jas se cudev sto e ova, ama sega znam
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjicka
denes ke pravime kaj drugarka baby shower bidejki e veke 9 mesec
30.03.2013, 00:39
mosa
546
Deneska mi e nekako cuden den.neznma kako da obajsnam.Vremeto e vrnezlivo,pa i jas kako nego,no od druga strana i nekako cudno sum srekan.Nekade okolu pladne mi se javi da mi ponudi rabota.Sekako deka rekov da ,no seuste sum vo neizvesnist dodeka ne mi se javi da mi kaze dali i kade treba da odam . Ne se nadevam premnogu,no sepak potajno si se nadevam deka ke me viknat
01.04.2013, 11:35
bucko mal
1431
denes praevme ajvar pa zeni povelete epten mi se pogodi,mislam mm go praese jas pomagav. mislev izbegav od zimnici ama niso pusto makedonce kaj da odi mora ajvar da ima
01.04.2013, 14:11
zzaa
884
Denes beveme do Eva 2-3h vo park toj pred zgrada sto nie,pa odma ima skolo se iznagledavme na maskirani decinja,ubav den e denes,Eva se iznaraduva na site i samo trckase po decata,sega spije,pa koga ke stane ke idam na kafe kaj edna koleska malku da potracarime .
Deneska mi e nekako cuden den.neznma kako da obajsnam.Vremeto e vrnezlivo,pa i jas kako nego,no od druga strana i nekako cudno sum srekan.Nekade okolu pladne mi se javi da mi ponudi rabota.Sekako deka rekov da ,no seuste sum vo neizvesnist dodeka ne mi se javi da mi kaze dali i kade treba da odam . Ne se nadevam premnogu,no sepak potajno si se nadevam deka ke me viknat
nuisto od rabotata za koja me viknaa.pak ja so kusi rakavi of beeeeeeeee
12.06.2013, 16:25
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: sibela555
Kako si go pominuvate denot
14.06.2013, 06:36
bucko mal
1431
Denes na shkolo, pravevme baby shower za dve trudnici arno ama vo vtornikot ednata ni se porodi I denes posle proslavata otidovme vo bolnica da gi odneseme poklonite. vo istata bolnica jas kaj sto se porodiv.koga go vidov bebeto kakvo custvo lele kako vcera da se porodi a pominaa 9meseci
14.06.2013, 08:39
Палешка РР
7505
Ги отворив очите, со мижење дојдов до лаптоп и почнав да кликам како будала
14.06.2013, 09:23
Bethany
4534
станав, направив доручек за син ми, сварив кафе и седнав
14.06.2013, 09:42
moni teo
351
seuste nisto stanav go presoblekov maliot i trk na lap top i sega zaedno grickame smoki vide smoki i pocna da place morase da mu otvoram
14.06.2013, 10:01
Martins mom
3342
Станавме со М., средив се низ дома, си се напив кафе пред компј., му дадов на детето да појадува и ништо друго А од 14 часот сум на работа, треба и ручек да правам и да одам до пазар да испазарам нешто. Ама остај тоа што треба, дали ќе можам да станам и да ја напуштам играва
14.06.2013, 10:07
elenak
2004
ИЗВОРНА ПОРАКА: moni teo
seuste nisto stanav go presoblekov maliot i trk na lap top i sega zaedno grickame smoki vide smoki i pocna da place morase da mu otvoram
Еј и кај нас исто. Не ми се верува колку лош родител сум станала, и давам смоки за да седи мирна додека јас играм
14.06.2013, 10:11
eleonorastrumica
196
Станав сабајле направив доручок за малиот,сварив кафе за мене и мажот ми,го облеков малиот го однесов на градинка и сега седам повторно кафица си пијам
14.06.2013, 10:18
mnm1986
101
si svariv kafe, go najadov maloto i sega klikam :)
14.06.2013, 15:19
Annet
2404
uff se sto mozev napravisv,sega dur spie i da poklikam uste malku
14.06.2013, 15:38
mami2
417
полагав за лиценца, се потсетив на стари денови како е да полагаш
14.06.2013, 15:43
niki
4299
klikav, doruckuvavme, klikav,bevme do skolo, klikav, napraviv rucek, i klikam seuste ke rucame posle natprevarot
14.06.2013, 15:44
blond
1268
Милион обврски завршив од сабајле, заспав бебеи малце на РР во финишот!