cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што правевте денес?

clock-img

12.03.2013, 11:28

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

denes ke pravime kaj drugarka baby shower bidejki e veke 9 mesec

clock-img

12.03.2013, 23:01

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

се шетаввввв и уште ќе шетав ама ме фати дождот user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

12.03.2013, 23:02

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

so drugarkite bevme na Baby shower kaj druga drugarka i super is pominavme , kupivem ubavi raboti za bebeto i se iznaprikazavme

clock-img

12.03.2013, 23:10

clock-img

moni teo

pencil-img

351

setavme so sin mi posle toj spiese 3saati a jas citav sto pisuvale tetkite na rr :)

clock-img

12.03.2013, 23:38

clock-img

zzaa

pencil-img

884

setavme so malata,posle dojde mm od rabota pa i so nego bevme do gtc pa do vero.i pomina denot.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

15.03.2013, 19:04

clock-img

hopeless

pencil-img

529

до 16:00 седев на рр
после направив ручек, јадев, измив садови, усисав, избришав прашина и паркет и се избањав. (да си се пофаламuser posted image )
сега седнав да читнам што глупости сме трескале по темивеuser posted image user posted image

clock-img

20.03.2013, 06:05

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Sto li ne napraviv denes,trebase rolerki da stavam na noze za na vreme da stignamuser posted image
da vi kazam sinmi denes zamina na kampuvanje(od skolo) dva dena ke bide tamu,tolku e mirno doma duri mi e cudno, mnogu e naporen no mi nedostigauser posted image

clock-img

20.03.2013, 06:06

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

i mene mi pravea jas se cudev sto e ova, ama sega znamuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjicka

denes ke pravime kaj drugarka baby shower bidejki e veke 9 mesec

clock-img

30.03.2013, 00:39

clock-img

mosa

pencil-img

546

Deneska mi e nekako cuden den.neznma kako da obajsnam.Vremeto e vrnezlivo,pa i jas kako nego,no od druga strana i nekako cudno sum srekan.Nekade okolu pladne mi se javi da mi ponudi rabota.Sekako deka rekov da ,no seuste sum vo neizvesnist dodeka ne mi se javi da mi kaze dali i kade treba da odam .user posted image user posted image user posted image Ne se nadevam premnogu,no sepak potajno si se nadevam deka ke me viknat

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

01.04.2013, 11:35

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

denes praevme ajvar pa zeni povelete epten mi se pogodi,mislam mm go praese jas pomagav.
mislev izbegav od zimnici ama niso pusto makedonce kaj da odi mora ajvar da ima user posted image

clock-img

01.04.2013, 14:11

clock-img

zzaa

pencil-img

884

Denes beveme do Eva 2-3h vo park toj pred zgrada sto nie,pa odma ima skolo se iznagledavme na maskirani decinja,ubav den e denes,Eva se iznaraduva na site i samo trckase po decata,sega spije,pa koga ke stane ke idam na kafe kaj edna koleska malku da potracarimeuser posted image .

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

01.04.2013, 17:25

clock-img

mosa

pencil-img

546

Deneska mi e nekako cuden den.neznma kako da obajsnam.Vremeto e vrnezlivo,pa i jas kako nego,no od druga strana i nekako cudno sum srekan.Nekade okolu pladne mi se javi da mi ponudi rabota.Sekako deka rekov da ,no seuste sum vo neizvesnist dodeka ne mi se javi da mi kaze dali i kade treba da odam . Ne se nadevam premnogu,no sepak potajno si se nadevam deka ke me viknat

nuisto od rabotata za koja me viknaa.pak ja so kusi rakavi of beeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

12.06.2013, 16:25

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: sibela555

Kako si go pominuvate denot

clock-img

14.06.2013, 06:36

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Denes na shkolo, pravevme baby shower za dve trudnici arno ama vo vtornikot ednata ni se porodi I denes posle proslavata otidovme vo bolnica da gi odneseme poklonite.
vo istata bolnica jas kaj sto se porodiv.koga go vidov bebeto kakvo custvo lele kako vcera da se porodi a pominaa 9meseciuser posted image

clock-img

14.06.2013, 08:39

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ги отворив очите, со мижење дојдов до лаптоп и почнав да кликам како будала user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.06.2013, 09:23

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

станав, направив доручек за син ми, сварив кафе и седнав user posted image

clock-img

14.06.2013, 09:42

clock-img

moni teo

pencil-img

351

seuste nisto stanav go presoblekov maliot i trk na lap top i sega zaedno grickame smoki vide smoki i pocna da place morase da mu otvoramuser posted image

clock-img

14.06.2013, 10:01

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Станавме со М., средив се низ дома, си се напив кафе пред компј., му дадов на детето да појадува и ништо другоuser posted image user posted image А од 14 часот сум на работа, треба и ручек да правам и да одам до пазар да испазарам нешто. Ама остај тоа што треба, дали ќе можам да станам и да ја напуштам играваuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

14.06.2013, 10:07

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: moni teo

seuste nisto stanav go presoblekov maliot i trk na lap top i sega zaedno grickame smoki vide smoki i pocna da place morase da mu otvoramuser posted image

Еј и кај нас исто. Не ми се верува колку лош родител сум станала, и давам смоки за да седи мирна додека јас играмuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

14.06.2013, 10:11

clock-img

eleonorastrumica

pencil-img

196

Станав сабајле направив доручок за малиот,сварив кафе за мене и мажот ми,го облеков малиот го однесов на градинка и сега седам повторно кафица си пијам

clock-img

14.06.2013, 10:18

clock-img

mnm1986

pencil-img

101

si svariv kafe, go najadov maloto i sega klikam :)

clock-img

14.06.2013, 15:19

clock-img

Annet

pencil-img

2404

uff se sto mozev napravisv,sega dur spie i da poklikam uste malkuuser posted image

clock-img

14.06.2013, 15:38

clock-img

mami2

pencil-img

417

полагав за лиценца, се потсетив на стари денови како е да полагаш

clock-img

14.06.2013, 15:43

clock-img

niki

pencil-img

4299

klikav, doruckuvavme, klikav,bevme do skolo, klikav, napraviv rucek, i klikam seuste
ke rucame posle natprevarotuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

14.06.2013, 15:44

clock-img

blond

pencil-img

1268

Милион обврски завршив од сабајле, заспав бебеи малце на РР во финишот!

Последни статии

article-img