cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што правевте денес?

clock-img

14.06.2013, 15:44

clock-img

princessa

pencil-img

1056

kako i sekoe utro denot go zapocnav so kafe, pa se raspravav so N zasto e skarana so jadenjeto i cel den go pominav so nea, sega zaspa a jas se navlekov na forumovuser posted image

clock-img

14.06.2013, 15:57

clock-img

moni teo

pencil-img

351

cel den se borev za rr user posted image user posted image

clock-img

14.08.2013, 12:52

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

sreda mi e tezok den

Vo sreda mi doajga ucitelka doma od 10 do 11.Pa otidovme sedisteto za vo kola od bebusov da go smenime,pa na skolo.Vecerva napraviv krofni I sega odmaram,site spijat,uzivam vo tishinauser posted image

clock-img

14.08.2013, 13:03

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Досега бев на состанок со најарогантниот човек што воопшто го имам сретнато. Лелееее, да ти пукне душата. Едвај го издржав. Сега се вратив во канцеларија, кога гледам, сите збришале, хе, хе па и мене натаму ми иде умот. user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2013, 13:04

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

E skapav na stolov,sabajle malku se rastrcav ama kratko bese,za saat iskacam do notar imam nesto rabota i ne se vrakjam na rabota,produzavam do kaj moite pa doma

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

19.09.2013, 01:32

clock-img

mosa

pencil-img

546

Deneska se spre,mav i psigicki i fizicki za utresnoto intervju za rabota .Deneska mi se javija,a mi rekoa utre da odam na intervju i sega nekako sum celata haos.Sto ke bide i kako ke bide.
Iskreno konkurencijata e golema,a rabotnoyo mesto e ubavop.Ke vidime sto ke se sluci,bas sum pod stres ajde rr posakajte mi sreka ,a jas ustre ke vi kazam kako sum pominala.

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

19.09.2013, 20:42

clock-img

mosa

pencil-img

546

Bev na razgovor za rabota,na pazarenje i po doma posle .

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

30.09.2013, 20:53

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

интересен ден во секој случај user posted image ,прво отидов за прв пат да уплатам за градинка за малово и не можев дека нели немав целосно потполнета уплатница оти иако инсистирав да ми се дадат броевите,таа од градинка ме убедуваше дека во банка ќе пополнат user posted image ,ајде се снајдов,вртев по пријатели и ми диктираа по телефон,потоа видов дека не ми го дала делот од договорот во кој докторката треба да потврди дека детето е вакцинирано user posted image и земав само потврда ,за на крај да ми се скине едната кондура и по дождот трчав да купам нови,немав рачун да се враќам до дома и така сега си имам непланирани нови чевли user posted image ,ајде при крај е денот user posted image

clock-img

01.10.2013, 00:16

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Печев пиперки и после ги лупев

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

06.12.2013, 09:13

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Ajde za vcera
otidov doma, rucav, kafe pa so M i edno nejzino drugarce iskocivem na prosetka,malku na vozduh eden saat pa si odbra dve slikovnici i doma si citkavme si uzivavme,se dur ne dojde mm od predavanja i vo krevet

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

06.12.2013, 09:19

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Сабајлево на работа,попладне низ дома ке се одмарамuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

06.12.2013, 09:32

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Ova utro si go isprativ G vo shkolo I ko sekoja EXTRA domakinka si go turiv gravceto da se krcka,e za posle ke vidime shto ke pravam,ili ke bidam srekja I vesela ili ke CADAM od lutina.

clock-img

20.03.2014, 23:51

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Денес станав околу 9 часот заедно со децата и прво нив ги средив,на М му ги дадов антибиотиците и лекарствата што му ги препиша матичната и така си седевме дома докај 4 затоа што дуваше силен ветер.Е после некаде се стиши ветерот па излеговме да се излуфтираме малку надвор.Ајде вечерта ги оставивме децата на бабите и дедовците а јас појдов со маж ми да го видам новото куче на другарка ми.Инаку јас обожавам животни и ептен им се радувам и секогаш ми се разубавува денот со нив.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

14.04.2014, 15:35

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Станавме малку подоцна денес со децата,успеав од сабалје да усисам,да направам ручек на нас и на децата и толку.Преостанатото време се занимавав со децата и пред компјутер.

clock-img

27.11.2014, 19:24

clock-img

caciana

pencil-img

863

Denes imav gosti , bev na gosti user posted image i na zabolekar user posted image

clock-img

27.11.2014, 22:32

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Денес бев на лекар па потоа се врткав низ град го чекав мм да ме собере user posted image

clock-img

28.11.2014, 14:58

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Генералка по домаuser posted image

clock-img

02.12.2014, 19:43

clock-img

caciana

pencil-img

863

Denes umrev od dosada user posted image Cel den sum doma.. i sreka sto te imam ringeraja.. mi go ispolni denov user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2014, 20:31

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Направив ручек, исправ и испеков тиква user posted image

clock-img

02.12.2014, 20:50

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Pa mene sekoja den nesto ko rutina mi e edno ta isto.Otsabajle si go srediv sinko si go isprativ na gradinka.Posle napraviv dorucek,piev kafe so edna prijatelka.Ajde posle rucek,pa izmiv ciniite i sega otkako se pribravme doma,konecno se relaksiram pred kompjuter.user posted image

clock-img

07.12.2014, 21:11

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Бев на депилација од сабајле, а потоа прошетавме со мм и брат ми до Сити Мол и Џамбо user posted image

clock-img

08.12.2014, 13:56

clock-img

caciana

pencil-img

863

Denes bev na pat skopje-prilep..i sea cel den ke spijam user posted image

clock-img

09.12.2014, 14:01

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Покрај стандардната шема работа- градинка-ручек денес конечно идеме да купиме елка, времее е за украсување пошто градов наш уште од крај на Ноември е украсен, изгледа ние касниме 🎄

< Поракaта ја уредил penelopa -- 9.12.2014 14:02:19 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

09.12.2014, 19:29

clock-img

tincule

pencil-img

183

Трчав за на кај работа, па трчи на работа по документи и пациенти, па трчи од работа за дома дете те чека и таман да дремнам ете ти ја моја Д очите шес банки каде ма ти на спиење, па ај трчи млеко па плачеме, се мазиме, се лигавиме и еве сега земав 5 минути за една цигара и рр малце па трк во веце за бањање и спремање за спиење. И така денес денот во трчање ама буквално, ќе си одмарам ваљда после асално кога ќе спие мојава женска.

clock-img

09.12.2014, 21:06

clock-img

caciana

pencil-img

863

ИЗВОРНА ПОРАКА: tincule

Трчав за на кај работа, па трчи на работа по документи и пациенти, па трчи од работа за дома дете те чека и таман да дремнам ете ти ја моја Д очите шес банки каде ма ти на спиење, па ај трчи млеко па плачеме, се мазиме, се лигавиме и еве сега земав 5 минути за една цигара и рр малце па трк во веце за бањање и спремање за спиење. И така денес денот во трчање ама буквално, ќе си одмарам ваљда после асално кога ќе спие мојава женска.

Znaci bukvalno me iznatrca hahahha.. go citam postov i se umoriv , ajde sea odmor malku user posted image
Jas denes se iznasetav niz grad, bev po gosti i sea pak zaminuvam na gosti user posted image

Последни статии

article-img