за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Цел ден по патишта бев, до Србија дури стигнав, ама тука во комшии. Сега конечно дома ...
10.12.2014, 17:57
caciana
863
Denes sum Domakinka(ocajna) . Me ostavija sama po doma..i morav da si napravam rucek, da mijam tanjiri, da metam , da cistam . Ama dobro e preziveav .
12.12.2014, 19:33
caciana
863
Denes imav gostinka ..Mojata najdobra drugarka si dojde od Amerika i konecnoo se vidovme posle 2 godini
21.01.2015, 12:33
bucko mal
1431
Denes otsabajle se nategavme so sin mi za uniformite se dodeka ne dojde mm pa ne ne stavi pod kontrola.Otidovme malku do plaza,onaka poigraa decata ne beshe bash za banjanje I posle doma cel den nadvor vo dvor.
21.11.2015, 12:32
marchi
948
ovaa tema mislam deka povekje treba da finkcionirada si gi kazeme impresiite od izminatiot den,kako sme se pocustvuvale malku i stresot ke ni se ublazi zasto sigurna sum deka pretesno napnat i preispolnet den pominuvame,posebno inie koi se majki na povekje deca