cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што правевте денес?

clock-img

09.12.2014, 21:25

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Цел ден по патишта бев, до Србија дури стигнав, ама тука во комшии.
Сега конечно дома ...

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

10.12.2014, 17:57

clock-img

caciana

pencil-img

863

Denes sum Domakinka(ocajna) user posted image . Me ostavija sama po doma..i morav da si napravam rucek, da mijam tanjiri, da metam , da cistam user posted image . Ama dobro e preziveav .user posted image

clock-img

12.12.2014, 19:33

clock-img

caciana

pencil-img

863

Denes imav gostinka user posted image ..Mojata najdobra drugarka si dojde od Amerika i konecnoo se vidovme posle 2 godini user posted image user posted image user posted image

Life is party :D :*

clock-img

21.01.2015, 12:33

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Denes otsabajle se nategavme so sin mi za uniformite se dodeka ne dojde mm pa ne ne stavi pod kontrola.Otidovme malku do plaza,onaka poigraa decata ne beshe bash za banjanje I posle doma cel den nadvor vo dvor.

You have to dream if before you can do it.

clock-img

21.11.2015, 12:32

clock-img

marchi

pencil-img

948

ovaa tema mislam deka povekje treba da finkcionirada si gi kazeme impresiite od izminatiot den,kako sme se pocustvuvale malku i stresot ke ni se ublazi zasto sigurna sum deka pretesno napnat i preispolnet den pominuvame,posebno inie koi se majki na povekje deca user posted image

Последни статии

article-img