cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што правевте денес?

clock-img

24.10.2009, 15:58

clock-img

Весна

pencil-img

771

Аааа се дружев со рингерајките user posted image , си добивме утешни награди со маж ми user posted image (тој за најдалеку исплукување на цуцла user posted image доби Бекутан купка, а јас за лупење јаболко-часовник со странични рамкички за „вешто“ лупење јаболко, ах, со сласт си го смафтав веднаш user posted image ).
Сега мајка ми ни е на гости и си се мазиме со неа. user posted image

clock-img

24.10.2009, 16:34

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

se druzevmeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 15:27

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Prekrasen den, se guškavme, se ljubevme, bevme vo priroda šetavme, pravevme ruček zaednouser posted image user posted image user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

26.10.2009, 00:36

clock-img

mami

pencil-img

8680

денес мм си реши дека му е ден за легачење и додека тој се легачеше и спиеше заедно со Лука преку ден и си уживкаше, јас пуштив едно 5 машини, ги исушив алиштата на мермерните плочи скоро сите- останаа само тие најдебелите кои ке одат по природен пат- се утепав од пеглање до сега- а тој нели си заспа со Лука- и сега уште да дораскренам, да се избањам, да се исушам и да си легнам...уф..напорен ден, во било кој случај

clock-img

03.11.2009, 19:02

clock-img

Еца

pencil-img

6692

денес исчистив цел стан, испеглав еден тон алишта за да исфрлам негативна енергија што не ми работеше компјутерот, т.е ми се стопил продужниот кабел, а јас мислев проблем со ком. па си пукнав од макаuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

03.11.2009, 19:04

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Еца ком не работи и ти право нервозна?user posted image user posted image user posted image Се шалам.Јас денес верувале или не ве следам и направив 3 врсти слатки уф ама сум си вреднаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2009, 07:33

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

вчера после јоб бев на ручек кај свекрва ми па после на предавања во школо па дома, вечеравме и си легнавме.денес сум на забар леле мајко-мрзам!!!

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

04.11.2009, 07:48

clock-img

mami

pencil-img

8680

откако си пропатував 45 мин со автобус вчера до дома, се гушкавме со Лука, ручавме, па шетавме малку по гости, па после уште малку гушкање и на крај сме си заспале заедноuser posted image

clock-img

05.11.2009, 08:22

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

вчера бев на забар, па после до 7ца со мм, убаво се најадовме.па домче некои садови миев и го ранев Дамјан и после се избањав и си легнав.

clock-img

05.11.2009, 08:39

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Vcera posle rabota bev da si kupam cizmi .Ama ne najdov takvi kako sto sakav . Kupiv drugi

clock-img

05.11.2009, 09:12

clock-img

mami

pencil-img

8680

шетавме низ град, баравме чевли за Лука и за мм, за мм најдовме за Лука уште треба да се шета, јадевме низ град, бевме до рамстор и си купивме кебенце :)и после дома на бањање и кревет

clock-img

09.11.2009, 13:40

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

вчера прибрав нешто по одма,му правев манџа компир на Марко,после спиење бевме кај моите на кафе,вечеррта на именден кај кумашинците и во кревет во 9.30!

ама цела вечер кашлаше сирото детенце!срцето ми се кинеше,и така цела вечер не спиев убаво

clock-img

11.11.2009, 00:29

clock-img

svidi

pencil-img

9

Денес бев на работа до кај 17.30ч па со мм бевме на кафе и по продавници.Кога се прибравме веке почна 1001, па ја изгледавме, вечеравме  и сега пред спиење  сум на Рингераја

clock-img

11.11.2009, 00:32

clock-img

Еца

pencil-img

6692

цел ден бев сама со моите две принцези па денот ми беше и повеќе од исполнет. Цело време бев дома, малку игра, малку работа и еве 0.30 јас уште Мила да ја заспијам и фаќам кревет.user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

11.11.2009, 00:43

clock-img

svidi

pencil-img

9

Колку е убав денот да ти е исполнет со дете.Кога ве читам ме радува тоа.
Ај здравје боже ке го дочекам и тоа. 

clock-img

11.11.2009, 10:36

clock-img

mami

pencil-img

8680

вчера имав гужва на работа која се покажа дека ке се задржи уште некој периодuser posted image па дома со Лука, малку се каравме дека намачка се со чоколадо, па и мене, па се боревме со температура, па си уживавме со мм, и од 4 бдеевме над Лука, дека пак качи висока температура

clock-img

11.11.2009, 10:42

clock-img

Enika

pencil-img

1480

of srcka beuser posted image ja denes idam konecno na stidentski za indeksov i d sredam veke ednas...ama ic nekam zs uplav iam of tie tamu...ama sea kad tad moram...drzete mi sreka da ne se zakoleme tamuuser posted image

clock-img

11.11.2009, 10:43

clock-img

mami

pencil-img

8680

ти само смешкај се и биди фина :) барем кај Блажо тоа палешеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 10:45

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Денеска го прославуваме првиот роденден на Стефан а и на бато Мартин За да бе се лути дека го прескокнавме.

< Поракaта ја уредил mis. -- 11.11.2009 10:54:44 >

clock-img

11.11.2009, 10:47

clock-img

Enika

pencil-img

1480

hahahaha ne um ja kaj blazo...kaj zena sum...treba Luka da go zeam d sharmira tamuuser posted image

clock-img

11.11.2009, 13:29

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

вчера после работа го зедов Марко од кај моите и си отидовме дома..цело попладне си го поминавме во игра,си гледавме цртани и песнички на уoutube..мм се врати касно од пат ,ние веке спиемвме,не сум го ни сетила!?

clock-img

12.11.2009, 09:25

clock-img

mina_m

pencil-img

480

cel den se legacam po doma,nemav nikakvi sansi da izlezam od doma od sto e toplo nadvor 50 stepeni e nadvor,zatoa prikvecer malku da se zaladi pa ke odime so mazeto negde na kafence

clock-img

12.11.2009, 09:29

clock-img

mina_m

pencil-img

480

posto denes e 50 stepeni nadvor cel den go presedev doma,se legacam od eden krevet na drug,ama zatoa cekam da se zaladi prikvecer pa ke odime so mazeto negde na kafence

clock-img

16.11.2009, 07:49

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

вчера Дамјан се успа до 8:30 сабајле, до сега ова се немаше случено, па си се наспавме, излежававме и гушкавме со мм сабајлето.попладнето бевме на златно славејче, па дојдовме дома, Дамјан додека спиеше јас направив ручек и за дента а и за денес, перев, пеглав, измив садови.потоа ручавме па си игравме и си читавме сликовници.вечерта си гледавме филмче на ДВД и рано си легнавме.убава недела.

clock-img

16.11.2009, 10:47

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

чера се токмевме да одиме ск,до зоо ама не преварија гостите од ск.тие дојдоа кај нас!ај сега држи место во недела,ако не заврне снегuser posted image

Последни статии

article-img