cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што правевте денес?

clock-img

23.12.2009, 00:14

clock-img

lilit

pencil-img

294

clock-img

23.12.2009, 00:16

clock-img

lilit

pencil-img

294

ete toa pravev si slusav muzika otkako se isponervirav so marko mi povrakase ama sega e dobro srcence moe malo!

clock-img

23.12.2009, 16:02

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Denes sum se frlila na cistenje cel den kapnav..........

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

23.12.2009, 16:06

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Gledam te nema Bogdancanka user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

25.12.2009, 18:07

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Денес бевме на ручек кај свекрва ми, муабетевме, разменивме подароци и така...убав денuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

25.12.2009, 23:47

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Denes bevme pokaneti na rucek kaj edni prijateli od katolicka veroispoved,mnogu ubavo si pominavme.Koga se vrativme odmorivme malku pa mm so sinceto ja kitea dnevnata,jas nemozam da im pomognam zafatena sum so rr cela vecer user posted image

clock-img

26.12.2009, 00:06

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Денес чистев низ дома и го најдов речникот за кој мислев дека е загинат. Се израдував како дете кога го видов user posted image user posted image user posted image Се туширав, малку се расправав со дечкото по телефон - забушава некогаш, бетер од дете е user posted image user posted image user posted image Мислев да читнам нешто, ама се вклучив неколку пати facebook и на РР и по навика, останав подолго user posted image Ми се погодија темите најверојатно user posted image Па незавршеното останува за утре, неодминливо дефинитивно user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

10.01.2010, 20:52

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

denes kolku dolg mi e cinese denot lelle.cistev od sabajle,pravev kolac,rucek za nas  i sega samo so go izbanjav Marko i edvaj cekam da zaspie..pa malku da se sredam zautre za rabotauser posted image

clock-img

10.01.2010, 20:55

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Jas bidejki si ja izgorev rakata so vrela voda,cel den go pominav so rakata vo voda i ocet,a sega prstite mi se kako peceni kebapcinja...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

10.01.2010, 20:59

clock-img

Еца

pencil-img

6692

јас станав со неверојатна главоболка, башка очите не можев да ги допрам киолку ме болат, и кога терепкам чувствувам болка, башка цел ден чистев, сега се избањав и кога ќе ги заспијам децата, ќе се посветам на рр, денес многи малку бев и ми фалешеuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

10.01.2010, 21:38

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

дали некоја од вас денес шеташе во Парк? Јас зјапкав во секој по малце и си велев: аха, овва мора да е од РР, или не, ма нее, не личи за РР.... и се` така со мојата м
Миличка низ парк.
Патем, денес ни бише првата прошетка во Градски Парк!

clock-img

20.01.2010, 21:54

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

denes bese ubav den..posle rabota si bevme trojcata na rucek,na pastramka mmmmmmmm.posle bevme na kafe i si dojdovme domceuser posted image

clock-img

25.01.2010, 23:32

clock-img

HristinAntonio

pencil-img

176

denes si imav gosti-profesorica so danco i damjan i super pominavme ...se dodeka sin mi ne pocna da gnjaviuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2010, 09:52

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

си ме преварила, јас баш сакав да пишам за ова, затоа ја отворив темаваuser posted image user posted image user posted image

супер си пројдовме, сега вие кај насuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

26.01.2010, 09:57

clock-img

mami

pencil-img

8680

Си бевме во Матица, си се почастивме со мм, а и Лука. Па бевме малку низ град и после дома на спиење

clock-img

26.01.2010, 09:59

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Што купивте мами???

Love is in the air

clock-img

26.01.2010, 10:06

clock-img

mami

pencil-img

8680

прво сликовници за Лукаuser posted image , Ловец на змејови, Цената на едно дете, Ќерката на Магда, Чарли и фабриката за чоколади, Париска опција, Московски вектор, Убиство во Месопотамија. Ама имаше многу гужва, денес ке излезам од работа малку за книгите на Анушка и Мотхер29 а и да доразгледам убаво што имаше другоuser posted image и мм ке ме убиеuser posted image user posted image

clock-img

26.01.2010, 10:12

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

user posted image user posted image user posted image ...И ние ја земавме „Париска опција„...Инаку кој е љубител на Ладлам??? И „Московски вектор„ е од него,така? Ајде чекам коментари откако ќе ја прочиташ...Ианку провери ги убаво книгите веднаш,затоа што кај мене „Ќерката на чуварот на спомените„ има дупка од едно 20-тина страни т.е стигнав до 288 стр.и потоа повторно има еден вметнато еден дел кој веќе го прочитав (257-272),па продолжува на 305 стр.Денес ќе оди мм да ја смени...

Love is in the air

clock-img

26.01.2010, 10:16

clock-img

mami

pencil-img

8680

Тоа мм е љубител на Ладлам, јас и не толку. т.е ја имам читано само Златниот Буда и не ми се допадна а за овие ке видимеuser posted image а ке ги проверам. Ми се има случено досега, ама им ја враќам и ја заменуваат. Еве за на работа си ја земав- Цената за едно дете- книга за искористувањето на децата во Банког. Ми го завлече вниманието онака на поминување на полица беше па ке видиме како ке биде

clock-img

26.01.2010, 10:27

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Jas go obozavam R.Ladlam...pa zatoa si gi sakam i Slozuvalkata na Persifal dvata toma...inaku da, Moskovski vektor e od nego!
posledni sto citav od nego bese Nasledstvoto na Skarlati..prekrasen roman i genijalen raskazuvaz..dobitna kombinacija!

clock-img

01.02.2010, 15:50

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

правевме попис на работа

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

01.02.2010, 15:59

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Utrovo rabotev a posle rucek sum celo vreme na internet user posted image user posted image .

Биди тоа што си

clock-img

01.02.2010, 16:05

clock-img

saighr

pencil-img

40

Понеделник, прв ден после викенд,наутро ладно па плус и децата во понеделници секогаш се така посебно палави во училиште и така на враќање по патот снег па се лизга колата и едвај си дојдов.

clock-img

01.02.2010, 16:08

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ех, денес се скапав од трчкање наваму-натаму, два пати до УЈП, два пати до сметководство, пола Скопје го рашетав по аптеки да си најдам некои лекови..и повеќе бев надвор отколку во канцеларија..а времево и не баш за шеткање. Плус сега треба да идам да му купам поклон на мажле, утре му е роденден..а ме мрзи, веќе се уморив...:)

clock-img

01.02.2010, 16:47

clock-img

Enika

pencil-img

1480

На работа без компјутер па обавува др работи...ни цркнаа 3 компјутери и сеа сме ко хендикепирани.Па после отидов до 2 осигурителни компании и дома...сеа ми се нана малку...а вечер идам да се опуштам со јогаааааааааuser posted image

Последни статии

article-img