cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Просјаци-треба ли да им се помогне?

clock-img

15.02.2011, 13:37

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

bidejki vo nasiot grad e pazar vo cetvrtok i se isti prosjaci doagaat..edna majki gi vlece decata so vozovi od grad vo grag i gi tera da prosaat.a taa edna malo bebe od nekolku meseci na sred zima samo na hulahopki i edna tekna bluza.i place i place toa bebeto .greota.i ne sakaat hrana tuku pari.nekolku cetvrtoka pored im dava po nekoj denar.eden den mi bese puknat filmot od rabotata i vo tasnata samo so 10 denari bev.odam i majkata mi veli aj dajte nekoj denar za ovie deca.koga poglednuvam vo taa kutijata polno pari se 10 i metalni pari.i jas i velam slusi zeno momentalno ti si pobogata od mene i i ja pruzam rakata i i vikam daj ti na mene nekoj denar.samo me pogledna i si otide.

clock-img

15.02.2011, 15:58

clock-img

mama26

pencil-img

3977

zalam za decata ,samo toa a za vozrasnite ic ne mi e gajleuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

30.11.2014, 19:46

clock-img

caciana

pencil-img

863

Im pomagam samo na decata... Aonie koi sto setaat po kuki ne! Sekoj vozrasen covek moze da zastane i da raboti , nema potreba da prosi. A za decinjata mi e mnogu zal zatoa sto nema pameten covek da gi ispravi na prav pat user posted image

clock-img

30.11.2014, 19:47

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Ако имам нешто ситно им оставам..

Последни статии

article-img