за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Se depilirav I vegite GI srediv,potoa si napraviv topla banja
24.05.2015, 07:39
mommy_angels RR
1543
Вчера беше ,ама многу работи направив што ги немав направено едно 3 години,па морам да си се пофалам Прво дете отиде кај баба и дедо,па си наполнив када со мирис на малина и орхидеја ,си земав книга и уживав едно 2 часа,а откако излегов си легнав и преспав уште едно два-три часа .Ваков одмор ужасно многу ми фалеше и заслужено си го добив
пс. А, да и мм изненадно дојде од работа на кратко,ама што бидна ,не кажувам тука,срамота е
02.11.2015, 21:31
marchi
948
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Вчера беше ,ама многу работи направив што ги немав направено едно 3 години,па морам да си се пофалам Прво дете отиде кај баба и дедо,па си наполнив када со мирис на малина и орхидеја ,си земав книга и уживав едно 2 часа,а откако излегов си легнав и преспав уште едно два-три часа .Ваков одмор ужасно многу ми фалеше и заслужено си го добив
пс. А, да и мм изненадно дојде од работа на кратко,ама што бидна ,не кажувам тука,срамота е
Едно вакво нешто и мене ми треба. Кога би ја нашла работата што ја барам со првата плата би пошла во катланово да ми удрат една катлановска спа бања со масажи...... А денес некако заморно ми беше, па освен едно излежување кафе и интернет ништо друго не си направив.