за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!
30.06.2014, 09:07
princessa
1056
И сега читам на нет дека холанѓанецот симулирал да добие пенал па и признава копиле.
30.06.2014, 09:08
LoveableMe RR
5035
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa
И сега читам на нет дека холанѓанецот симулирал да добие пенал па и признава копиле.
њ,њ,њ, резил
30.06.2014, 16:46
Melanija RR
7052
И него треба да го санкционираат како Лопез гладниот На сите ни е мило за јужниот ни сосед ама стварно немаше да биде фер да изгубеа.Туку многу ми е криво за Чиле и Мексико
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
04.07.2014, 23:13
LoveableMe RR
5035
Бразииииииииииииииииииииииииииииил
10.07.2014, 12:22
LoveableMe RR
5035
Да ја активирам темава, многу ми е жал за Бразил што изгубија, Германциве беа добри, но на Бразилците фудбалот им е во крвта....сега навивам за Бразил 3-то место, а за победник, ако имаат среќа сакам Аргентина.
Вие за кого навивате?
11.07.2014, 10:43
Defne90 RR
1991
Јас се знае со нетрпение чекам финале Германија и Аргентина и секако навивам за Германија сега и секогаш.Едноставно најубава игра имаат секогаш,се надевам дека ќе ја земат титулата. Напред Германија.
11.07.2014, 10:47
princessa
1056
Јас навивам за Аргентина . Не дека не ја сакам Германија ама луѓе овде е пекол кога играат они па и кога победуваат, настанува бојно поле, пукање петарди, рикање, кршење...аааа не. Како ги трпевме и до сега, пред некој ден кога ги победија бразилците беше страшно. Децата не ми спиеја од страв. Ццццц ги нејќам....
14.07.2014, 13:17
Defne90 RR
1991
е ама ми се наполни срцето синоќа кога Германија ја однесе титулата.Навистина заслужено не само вчерашниот натпревар,туку и сите натпревари ги одиграа баш најдобро и се покажаа во најдобро светло.Секоја им чест и можам да кажам само браво и дефинитивно заслужена победа.
14.07.2014, 14:39
Melanija RR
7052
Defne90 германците заслужено стигнаа до финале ама синоќа се протнаа требаше да биде на пенали Штета за Аргентина,а за двете последни на Бразил невиден резил кој долго ќе се памти. Се на се ок првенство штета за Чиле и Мексико.За две години европско
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
15.07.2014, 15:48
princessa
1056
Аргентинците играа добро,имаа шанси но ги пропуштија. И што толку дриблаа, а бе шутирај . И јас мислам дека се протнаа швабите, требаше на пенали. Меси ја утна ептен некако бе
15.07.2014, 22:28
Snowhite RR
5042
Е зошто на пенали? Мене па пеналите ми се живи глупости, мислам 2саати ќе се отепаат од тρчање и на κρајот на пенали ќе победат или ќе изгубат, нема смисла зошто толκу маκа κога може се да се завρши со пенали. Јас не ги саκам Геρманците ама сега за нив навивав, единствено ми е жал за Меси зашто не успеа да се запише во легендите, за следното светсκо веќе ќе биде стаρ. Ама тоа е, џабе снима ρеκлами за пепси κога не успеа да и донесе победа на Аρгентина [sm=smiley36.gifбρзо
30.11.2014, 19:06
caciana
863
Auu bravo ...gledam sledite fudbal..haha Jas mrazam fudbal.. a mojot decko obozava i igra fudbal. Cesto pati sum pokaneta da gledam nekoj negov natprevar..pa aj da ne bidam odbivna odam no sepak igram nesto na mob..
30.11.2014, 19:10
scared RR
1349
Среќа моја што мм не е по фудбалот, едноставно не можам да го поднесам, никаков спорт не е според мене, само трчаат ко муви без глава