за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Што би рекол Г-дин Бурхан од 1001 ноќ:Господе,господе... А јас ќе додадам:No comment...
19.02.2010, 22:32
Bibi_S
94
Леле со каква еуфорија порано сум го гледала изборот за песна за евровизија, дури и лани ме држеше тоа чувство до некаде. Но оваа година, кога слушнав дел од рефрените, катастрофа. Јас овие песни на радио да ги пуштат веднаш би ја сменила станицата, а не да ја претставуваат Македонија. Што мислеле кога ги бираа песните, се чудам. Влатко Лозановски не го чув. Ај баш ќе го слушам утре во финалето.
19.02.2010, 22:35
mis.
3845
Дефинитивно Влатко Лозаноски ми е фаворит,му нема конкуренциа.Еца чекам автограм од Влатче.
19.02.2010, 22:42
lidijas
199
Ne gledav Evrovizija, slucajno go cuv Vlatko Lozanovski vecerva i pesnata mu e OK nisto posebno, ispeal mnogu poubavi pesni, a sabajle ja cuv i na Vlatko Ilievski i taa ne e losa. Se na se eden los izbor na pesni i mnogu mladi peaci ama toa e. Ne treba toku mnogu da i se pridava vaznost na Evrovizija sepak toa se e interes, treba samo nekoj dostojno da ne pretstavi izbran na fer izbor i tolku.
19.02.2010, 22:48
***Lide***
341
jas nemam poglednato niedna od pesnite nekako ne sum bas zainteresirana duri ne znam kade ke bidi evrovizija godinava za sramota toa e zatoa sto sekogas nekakvi skandali se slucuvaat kaj nas a ne treba taka pa neli se pee zaradi zabava a ne treba da se ima konflikti aj mozi godinava ke bidi porazlicno i na povisoko nivo bez skandali
19.02.2010, 23:14
Еца
6692
ќе имаш прилика сама да му побараш на Хуманитарниот настан во домот за деца без родители, инаку дефинитивно Влатко Лозановски на Евровизија
< Поракaта ја уредил Еца -- 19.2.2010 23:15:05 >
19.02.2010, 23:26
ripce
2148
Леле имаат ли појма од животот овие од жирито... 12ки за Вуќичевиќ, па таа нема ни П од пејачка, бледа копија на Лејди Гага и у стајлингот и у насловот на песната
20.02.2010, 23:30
jovanka
1745
POBEDNIK GOKO TANEVSKI CESTITKI I DOSTOJNO DA NE PRETSTAVI VO OSLO
20.02.2010, 23:32
S*B*
309
koj pobedi
20.02.2010, 23:40
Еца
6692
Ѓоко Таневски победи. Не ми е нешто посебно, али нека му е со среќа
Ѓоко Таневски победи. Не ми е нешто посебно, али нека му е со среќа
21.02.2010, 21:48
mis.
3845
Баш ми е криво што Влатко Лозановски не победи,најдостоинствено ќе не претставеше во Европа.И Ѓоко е добар но не доволно добар за Евровизија.Влатко Илиевски ми се допадна сценскиот настап но песната
21.02.2010, 21:54
karla
224
Od godina na godina se se pomizerni ama godinava mislam deka go doprea dnoto. Pa na sto licese ova, nikogas ne gi kazale pravilata za izbor na pobednikot i sega od nigde nikade ajdeeee zirito ke go slusame pred celata makedonska javnost. A bitno vikaat: Glasajte, glasajte!!! Za sto da glasame?! Za da ne ni go uvazite glasanjeto? Za edno ziri od 6 personi da bide pouvazeno od 7 000 i nesto glasovi?! Mnogu me razocaraa, sekoja godina vikam deka povekje nema da gledam evrovizija ama od ovaa definitvno ke si stojam na zborot.
21.02.2010, 21:58
delfinka
416
koj i da e pobednik neka mu e so sreka,jas go gledav izborot i se razocarav kolku pristrasno se odbira pesna so prijateli mislam deka makedonija seuste ja nema nauceno lekcijata deka treba da se glasa ne pristrasno tuku realno jas pocituvam povekemina od izveduvacite,no ke si zemam za dozvola da go kazam javno moeto mislenje deka iako imase odlicni peaci pesnite ne im bea bas evroviziski sekako deka tie pesni za makedonija ke stanat mozebi hitovi no za evropa se bara nesto nevoobicaeno,dobro i pred se mora da bide kompleten nastap so scenografija,vokali i dobra pesna a ne koj pejac ke ne pretstavuva licno go pocituvam tanevski i mu posakuvam uspesno prezentiranje na nasata drzava i posakuvam barem vlez vo polufinaleto no za zal smetam deka ne odbravme vistinska pesna zarem ne e malce neblagodarno tolkav auditorium da glöasa,narodot od cel svet a da odlucuvaat glasovite na nekolkumina(6) taka nareceni ziri komisija?? i pokraj nivnata profesionalnost mislam deka ne e vo red da odlucat samo 6 luge vo soodnos so miljon?!?
22.02.2010, 00:11
Enika
1480
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца
Зарем никој вчера не гледаше избор на песна за Евровизија? Јас гледав ама ништо не ми се бендиса, инаку јас вечер едвај чекам да го гледам Влатко Лозановски И ке гласам за него. Сакам тој да оди. И еве сега го слушам како ја вежба песната, инаку ми е комшија живее под мене, па ја имам таа чест често да си го слушам во живо како пее
доколку не сте го слушнале рефренот на песната со која вечерва ќе настапи повеле КЛИК
Еца па викни не на кафе и ние да го слушаме како пее..може и ке го начекаме во влез негде Инаку јас евровизјјаод мног одамна не гледам...мапет шоу ми е тоа буквално...сеа не ни знаев дека има воопшто! Стоп за Шитовизија
22.02.2010, 00:34
zvezdi4ka_bt
21
Bruka sme so pustame pesna na evrovision , pesnata od Gjoko e dobra ama ne e za na evrovision, go nema onaj pobenicki zvuk, ritam itn ne deka drugite beja poarni ama na VlatkoIiliveski pesnata pese podobra za na takov festival . A strucnoto ziri samo edno strucno lice so se razbira od muzika imase (Dzambazov), alal da im e
22.02.2010, 00:37
Марколисимо
18
Поввторно срамотилаци како и години наназад. Не викам дека песната на Ѓоко не е квалитетна, само што не е воопшто за еворвија. Оваа година очекувам да имаме најслабо издание (али сепак потајно се надевам на изненадување :)). Песната на Влатко беше поевровизиска, и заслужи да победи, но тоа е што е
22.02.2010, 01:19
Rossana
1239
[/quote]
Еца па викни не на кафе и ние да го слушаме како пее..може и ке го начекаме во влез негде Инаку јас евровизјјаод мног одамна не гледам...мапет шоу ми е тоа буквално...сеа не ни знаев дека има воопшто! Стоп за Шитовизија
[/quote]
22.02.2010, 01:20
Rossana
1239
sakav da go citiram odgovorot na Enika
07.03.2010, 20:50
delfinka
416
sto mislite za pesnite na drugite zemji pretstavnicki za evrovizija?
07.03.2010, 21:25
Боцко
806
од тотален фан се претворив во тотален противник. не само на нашата, туку воопшто. златните времиња одмана поминаа. сега е тоа голем пазар. а а нашиве...да бидеме реални, еве и да победиме, кај ќе ја одржиме, на плоштад?
07.03.2010, 22:36
karla
224
I na ploshtad nema da gi sobere, od konji,konjanici,crkvi,dzamii,lavovi i sl. A za toa deka zlatnoto vreme na evrovizija pomina i jas se slozuvam so bocko, posleden pat ja gledav koga bese Elena Ristevska i tolku bese. Sega si ja gledam detskata evrovizija koja mi e mnogu poslatka i porelaksiracka otkolku blamiranjeto na vozrasnite.
07.03.2010, 22:39
mis.
3845
Синоќа го гледав хрватскиот избор на песна за евровизија и не познав ниту еден учесник а песните катастрофа.Не сме единствени каде евровизија губи од значењето.