Germany wow летна, весела, убава, скромна со чуден акцент, џускааааааааааааам ќе гласам за неа
29.05.2010, 22:41
jovanka
1745
Totalno zaboraviv na Evrovizija a nekako mirno site pred televizor opravdano otsustvo.
29.05.2010, 23:03
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
сите гледаат евровизија никој не коментира За сите кои не гледаат Ерменката има убедливо најдолга коса досега
Надградба има
И мене германката ме бендиса ама останувам на Вукашин.
29.05.2010, 23:06
niki
4299
Албанката сум ја испуштила, штета не ја чув убаво
29.05.2010, 23:15
Rossana
1239
aaaaaa Makedonija pak ne vlegla vo finale ZNAEV
Zosto voopsto i odime na evrovizija
29.05.2010, 23:19
niki
4299
До 2014 неможеме да влеземе во финале. Ако победиме, а официрски дом не е изграден, нееее ќе се стрпиме уште некоја година
29.05.2010, 23:19
Viktori
5329
јас не ни гледав евровизија. Традиционално, само гласањето го гледам. Ме интересира кој кого обича А и песниве во скратена верзија.... шо знам.... некако никакви. Подобро и што не влагаме во финале. Пошунд немам слушнато.
29.05.2010, 23:22
Viktori
5329
а оваа шо коментира не учела географија. Вика дека следни се Обединетото Кралство или Англија Обединето Кралство: Англија, Велс, Шкотска, С. Ирска. Не знаев дека по ново UK=Англија.....
29.05.2010, 23:26
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
јас не ни гледав евровизија. Традиционално, само гласањето го гледам. Ме интересира кој кого обича А и песниве во скратена верзија.... шо знам.... некако никакви. Подобро и што не влагаме во финале. Пошунд немам слушнато.
И во долга не се ништо поарни. Почна гласање Данска 12 а украдена песна
29.05.2010, 23:34
niki
4299
Германија Турција Грција јеееееееееееееее ОПА
29.05.2010, 23:36
Палешка РР
7505
Азербејџан Грција Грузија Ерменија
29.05.2010, 23:39
niki
4299
Германија ќе победи
30.05.2010, 00:07
niki
4299
Како и секоја година МК 12 поени на Албанија Ја незнам што се трудам да гледам кога е се реприза
30.05.2010, 00:14
niki
4299
And the winner is Germany
30.05.2010, 00:23
Тања РР
2029
Слатка Лена, преслатка Браво за Германија, заслужена победа!
30.05.2010, 00:24
Тања РР
2029
I went everywhere for you I even did my hair for you I bought new underwear they’re blue And I wore ‘em just the other day Love, you know I’ll fight for you I left on the porch light for you Whether you are sweet or cruel I’m gonna love you either way
Chorus Love oh love, I gotta tell you how I feel about you Cause I oh I can’t go a minute without your love Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you And I would fall out into the night Can’t go a minute without your love
Love I got it bad for you I saved the best I have for you You sometimes make me sad and blue Wouldn’t have it any other way Love my aim is straight and true Cupid’s arrow is just for you I even painted my toe nails for you I did it just the other day
Chorus Love oh love, I gotta tell you how I feel about you Cause I oh I can’t go a minute without your love Like a satellite I’m in an orbit all the way around you And I would fall out into the night Can’t go a minute without your Love oh love, I gotta tell you how I feel about you Cause I oh I can’t go a minute without your love
Where you go, I’ll follow You set the pace, we’ll take it fast and slow I’ll follow in your way, oh oh oh You got me, you got me A force more powerful than gravity It’s physics, there’s no escape
Love, my aim is straight and true Cupid’s arrow is just for you I even painted my toe nails for you I did it just the other day
Chorus Love oh love, I gotta tell you how I feel about you Cause I oh I can’t go a minute without your love Like a satellite I’m in orbit all the way around you And I would fall out into the night Can’t go a minute without your Love oh love, I gotta tell you how I feel about you Cause I oh I can’t go a minute without your love
Love Love
30.05.2010, 00:26
Viktori
5329
само ние не можеме да си најдеме некој да ни даде 12 поени... Јас не знам зоѓто воопшто се мачиме да одиме на евровизија и трошиме пари за џабе. Овија (во наводници) Европејциве (исто така во наводници) се утепаа од кршење источноевропски блокови, а ти јадни се утепаа гласање меѓу себе. + направија д грејт фор, не за друго туку такви ќумур песни вадеа да ти се повраќа дур ги слушаш...
Инаку момава интересно песниче имаше, данке шон
30.05.2010, 00:31
Палешка РР
7505
Јас мислам убаво им кажа Џаро пред некој ден на А1 на овие од МТВ
Девојчето што победи е навистина преслатко и песната певлива, туку водителката наша жив срам "Лена во Мај го прослави својот деветнаесет годишен роденден...упс!"
30.05.2010, 00:39
sinolicka
180
nemozev da gi slusnam site pesni ama gemanskata bese dobra
30.05.2010, 00:40
nadica
4381
не слушав само гледав бидејќи ја заспивав надица ама ок ми беше германија
а нашите водителки не заслужуваат коментари па не е првпат да утнат нешто
30.05.2010, 01:25
nutelizza
357
Леле водителката крај нашиот јужен сосед...... 5 поени за нашиот јужен сосед, нашиот јужен сосед.... ако некој успеа да изброи катастрофа невидена Овој пат победи мојот фаворит што ретко се слушува И обичаено Турција/Кипар, Шпанија/Португалија како и сите години, овој пат не му дадовме само ниту еден поен на нашиот јужен сосед
Мене па ми беше ок песната, ама некако настапот на пејачкава НЕ, никаков осет за ритам, се движеше некако чудно - како наша Каролина. Јас сакав Србија да победи, ми се свиѓаше песната.
30.05.2010, 10:57
Bitolcanka
2461
Јас не гледав. Кога се прибрав дома веќе беше завршена Не сум многу загреана за неа последните години...
30.05.2010, 11:01
Maca25
7558
и јас не гледав ама слушав, ја успивав нина во спална, а кога станав на РТЛ видов дека слават затоа што Лена победила. Ептен се надеваа германците на победа.
30.05.2010, 11:02
niki
4299
И мене ритамот на песната ме понесе, текстот можеби, пејачката не, млада, неискусна, и гласот нешто посебно не ме освои. А српскава, што знам ја имав чуено повеќе пати, певлива, текстот катастрофа, но тоа инсистирање на етно стил веќе ме има сморено. Мислам дај балканциве нека се одлучат веќе или пеат поп, рок, рап или Гранд парада, а не ова миксовите што ги прават, бљак.