cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Евровизија

clock-img

19.05.2013, 10:53

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Женски што мислите за победникот на Евровизија? Ви се допадна песната на Данска?
За Лозано само пофални зборови, по Тоше, тој е следното чудо од Македонија! user posted image

clock-img

19.05.2013, 11:16

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

СЕга баш ја погледнав. Првите звуци ми заличеа на Лане мое до Жељко, а стајлингот и е ко прошлогодишна победничка Лорин нели и она беше боса, расчупана и дива user posted image Ама со оглед на другите, оваа е супер. Се уште ми е жал за Мк, ништо не беа полошите од оваа, дури и подобрите, ама тоа е.

< Поракaта ја уредил Bethany -- 19.5.2013 11:17:25 >

clock-img

19.05.2013, 12:00

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Памтам кога Евровизија беше настан на месецот. Масовно се гледаше и се зборуваше за неа после цел месец. Јас престанав да гледам Евровизија пред неколку години. Ми ја нема онаа евровизиска возбуда веќе. Мислам дека и квалитетот на песните е многу паднат. Настрана гласањето, нема везе со избор на на најубавата песна.

clock-img

19.05.2013, 12:17

clock-img

miana

pencil-img

6152

Jas pak koga slusnav deka Danskava pesna e del od evrovizija a prethodno bese hit na radijava,znaev deka ke pobedi..Azerbejdzan neznam zosto go glasaa tolku koga ne bese nisto posebna pesnava.
Misla deka Mkd nikogas nema da pobedi na evrovizija zosto koga ke dojde vreme za izbor,site pravat skart pesni,neznam sto im e !!!

clock-img

19.05.2013, 12:27

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Лозано и Есма врв испеаја... ама што грди песни им прават, ко што рече Миана, преку цела година хитови, за евровизија тапа жива... Јас уште жалам за Боки, Биг мама и Ферус.... еее што хит ќе беше...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

19.05.2013, 12:49

clock-img

ostoun

pencil-img

436

Jas mislam deka se e politika, i deka ne treba da ucestvuvame povekje isto kako Bosna, Turcija i Polska sto se otkazaa od ucestvo.

clock-img

20.05.2013, 08:24

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Лозано и Есма врв испеаја... ама што грди песни им прават, ко што рече Миана, преку цела година хитови, за евровизија тапа жива... Јас уште жалам за Боки, Биг мама и Ферус.... еее што хит ќе беше...user posted image

Хе,хе, јас и не памтам дали некогаш сме испратиле убава песна на Евровизија?

clock-img

20.05.2013, 09:05

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Jas ovaa godina nisto ne vidov od evrovizijata,zaboraviv a koga mi tekna za finaleto vekje terase 10 tata pesna,mislam i deka ne propustiv nesto koj znae sto,ke gi pobaram na youtube nasive da vidam kako ispeale..

clock-img

20.05.2013, 09:12

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Алал да им е на Есма и Лозано!!! Како испеаја! user posted image user posted image user posted image Се претставија ептен ептен добро.
Како и да е, Македонија тешко дека ќе дојде до победа таму, се е политика и се гласа на сосетска база user posted image
Данската песна беше ок, ама не знам што толку се фатија сите за Азербејџан!?!?! Жалопојка класична! Мене најмногу норвешката песна ми се свиѓаше.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

20.05.2013, 09:27

clock-img

JovanaJ

pencil-img

911

Ovaa godina za prv pat ne gledav Evrovizija. Epten go izgubiv interesot. Inaku ja gledav bas nasata pesna i mene mi se dopadnaa kako se pretstavija Esma i Lozano. A mi se dopaga i pobednickata no so ogled na toa deka ne gi gledav drugite nemozam da sporedam i komentiram...

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

clock-img

20.05.2013, 13:22

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

После незнам колку години се решив да гледам Евровизија. Првата финална вечер нешто слушав повеќе не, втората гледав до Макдонија- Ме воодушеви Влатко леле каков гласuser posted image . За финалната вечер заспав така да само малку на почетокот гледав- се на се годинава ништо посебно немаше посебно сценските настапи ми беа тапа

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

21.05.2013, 14:20

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Искрено незнам зошто уште одиме таму колку да не обрукаат и стрес на пеачите да им правиме.
Одлично испеаја, само таму не се цени глас.
Иако го виде и слушна Европа на Влатко сега му е потребен еден огромен психички одмор.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

06.05.2014, 22:23

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Ау касниме user posted image

Како ви се чини Копенхаген,првата полуфинална вечер?
Мене ме воодушеви сцената и ефектите user posted image мислам дека од тој аспект досега е најдобро технички

Песни?user posted image нешто русинките не беа лоши

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 6.5.2014 22:28:02 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

06.05.2014, 22:29

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Лелеее, мене обратно, ај ефектите се добри, ама песните катастрофа, ептен лоши песни годинава тралалајки user posted image user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

06.05.2014, 22:39

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Може баш затоа ќе се протнеме во финале user posted image

TIJANA DAPCEVIC - TO THE SKY

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

07.05.2014, 08:15

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

Лелеее, мене обратно, ај ефектите се добри, ама песните катастрофа, ептен лоши песни годинава тралалајки user posted image user posted image

Не гледав,се борев со настинката на ќерка ми,ама Евровизија ми е синоним за лоши песни.Баш вчера на работа беше пуштено некое радио и одеше ама мноооогу лоша песна.Прво што и реков на колешката беше-оваа мора да е Евровизиска песна.Тоа е моето мислење за целово шоу.

clock-img

07.05.2014, 11:22

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

ни јас не гледав додуше па и не ни знаев дека било сношти,ама и без тоа немало да ги гледам.И јас го имам истото мислење за евровизијата како и мами и воопшто не сакам да го следам тоа.Затоа што таму дефинитивно е се политика.И секогаш победува онаа песна која што е најлоша.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

07.05.2014, 13:15

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Од првата полуфинална вечер се пласираа во Финале (сабота 10 мај 2014)

1. Црна Гора
2. Унгарија
3. Русија
4. Ерменија
5. Азербејџан
6. Сан Марино
7. Украина
8. Шведска
9. Холандија
10. Исланд

clock-img

08.05.2014, 23:00

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Македонија не влезе во финале user posted image

clock-img

09.05.2014, 18:17

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Па искрено јас и не очекував.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

09.05.2014, 23:58

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Од прв момент кога ја слушнав Тијана како пее,како да ја стега некој на грлото,знаев дека нема шанси да успееме.Тијана е многу добар вокал,ама не знам зошто така ми звучеше ,пригушено...user posted image
А и песната ич не ме фасцинираше,не ми легна на увоuser posted image
В година повеќе среќаuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

19.05.2015, 22:45

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Гледаше денес некој евровија 2915г? Јас само за Даниел седнав пред ТВ, а и претставничката на Србија.

Даниел пееше како што и си пее ,10ка.Од предходно се знаеше стајлинг и кореографија.Ај како е облечен е личен избор ама кошулата ич не ми се допадна,а кореографија скоро и да немаше user posted image се изненадив зошто кратко пред некој ден фатив дека кореографката била многу позната и е од Словенија,соработувала со многу познати па за ова не се ни потрудила.

Ќе влеземе ли во финале?user posted image

clock-img

19.05.2015, 23:03

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Јас не ни знаев дека има Евровизија денес,значи не сум во тек со ништо ,случајно видов и го гледав нашиот настап,не беше лошо стандард за Даниел ама не влеговме во финале ,секоја година е исто песната не игра многу улога други работи одлучуваат за жал

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

20.05.2015, 13:06

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Баш ми е криво за Даниел user posted image ќе гледам и утре да видам што се песни има

clock-img

20.05.2015, 13:14

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Јас ја гледав синоќа до Даниел,дека имав алишта за диплење не од друго.Не ја почитувам Евровизија како настан,нема врска со музиката и квалитетот.Тогаш кога ќе престане да биде од натпреварувачки карактер и секоја земја ќе настапува на матичниот јазик,Евровизија ќе биде достојна и за гледање и за слушање.А дотогаш џабе испраќаме квалитетни пеачи.

Последни статии

article-img