за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
мислам дека и тука треба да имаме оваква тема Среќа е .... кога се вратиш од докторот со добри резултати! Ајде вие!
Среќа е ........ кога детето ти е здраво и весело.
Среќа е... да ти се децата здрави и живи! _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
ех, се гледа што е најважното, здравјето Среќа е... кога сакаш да гледаш финале на Х - фактор и детето ти заспие пред да почне _____________________________" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
Среќа е....кога шефицата ќе замине на одмор и 10 дена кулираш _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Среќа е да бидеш среќен!!!!! А штом си среќен значи немаш грижи ни за здравје, ни за пари, ни за работа, дома, за ништо... _____________________________Обиди: 5,5 години 2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати Верувај во чуда!
Среќа е кога после цела ноќ висока температура детето конечно насабалје ќе ја симне. _____________________________Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
Sreka e koga se site zdravi po doma. Sreka e koga ke ispiesh kafe na raat pred kompjuter < Поракaта ја уредил bucko mal RR -- 24.3.2014 23:24:20 > _____________________________You have to dream if before you can do it.
Среќа е кога си ги гушкам двете деца одеднаш,едното од една страна,другото од друга,и ги слушам како се смеат Тогаш се топам од среќа < Поракaта ја уредил deluxe RR -- 24.3.2014 23:35:05 > _____________________________„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
Среќа е ... да успееш да ослабеш
....da se rodish k'smetlija
Сереќа е да те згази брза помош _____________________________Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
..... кога ќе отидам на контрола и ќе си ги двете бебушки како растат и напредуваат...
...кога ќе ти се сите "овци" на број _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
... кога ќе си го испиеш утринското кафенце на раат. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Да имаш баба сервис _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
По ова погоре напишаното,јас изгледа воопшто си немам среќа ,ни баба сервис,ни кафе на раат,ни овци на број Среќа е утрото кога ќерка ми ме буди со бакнеж < Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 26.3.2014 9:42:55 >
Sreka e koga za vreme na pauza ke nacekas kompjuter _____________________________You have to dream if before you can do it.
среќа е.... кога надвор е темно и животните прилики не баш толку светли, а ти си чудесно расположен _____________________________" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
E bas mi e srekja koga od sabajle vagata pokazuva pomalku...naj naj srekjna sum _____________________________Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
среќа е ..кога керками ке отиде во школо без проблем
Среќе е кога заедно со децата си гледате цртани и се смеете на нив. _____________________________Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
Среќа е... кога некој ќе го пофали вашето дете. _____________________________Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
Среќа е кога ќе сфтаиш дека бебето ти пораснало во вистинско дете _____________________________***I'd rather be honest than impresive***
... кога мт ќе ти спреми вечера додека ти си читкаш РР _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива