за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Маца25 одлични бевте...Лука и се изнасмеа, и отрча во купатило и тој ке се бањал
Нина се збуни цела, се гледа себе и ми вика - Нине, па пак збунка со мене и татко и Мислам дека бевме добри. Срцката моја со големо меше беше многу смешна. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Леле не ве гледав...Баш ми е криво...Ајде снимка на РР,плс... _____________________________Love is in the air
Ve gledavme so sin mi i slatko ve iznagleda odlicni bevte za Nina _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Jas zaboraviv da gledam _____________________________Биди тоа што си
Нина беше прекрасна , не изнасмеа, снимателот цел дена ја збореше. Фала Маца и Нина. _____________________________love u all
Девојки, како се учествува на Бебешки приказни? Баш ви завидувам, сте имале убаво искуство...
Ти само изрази желба за снимање и веднаш ќе бидеш контактирана од Мила на мама, сакаш со тема по твој предлог или по нејзин...
Малку да пркне бебушот и да се консултирам со мм, ама мислам дека многу ќе сака....
Утре е ќерка ми на Бебешки приказни. _____________________________love u all
сега ќе наместам аларм за да станам и да ја гледам. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Od kolku casot ke odat da si namestam da mi se snima bidejki najverovatno ke gi Prespijam :) _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
мислам дека почнува некаде после 7.45. нас не дадоа во 7.50 _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
го пропуштив ајде кога ќе поставите клипчиња да гледаме и од некои други мамички со дечињата што беа...во последно време ништо не сум фатила _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Ништо не сум гледала,чекам да ги постават клипчињата.До каде е таа работа?
Навистина е најмила најпрекрасна најангелска!За мојата мала принцеза едно големо
браво за мила ептен беше срцка розева. и си мафташе со рачето за чао _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis. Ништо не сум гледала,чекам да ги постават клипчињата.До каде е таа работа?
и јас чекам од мене и нина да се појави клипчето, ама непто го нема свекрва ми не ја гледала нина и запна да најдам клипче за да ја гледа. мора нели на свеки да и се удоволи?!?!? _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Мила беше многу слатка
Малку со задоцнување но важно го поставив- Нина на бебешки приказни- повелете КЛИК П.С. Мила на мама жити се кажи ми дека го снимаше прилогот со Мила па да го поставиме и тој
Фала мами!!! еве три гушки од нас тројцата!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Maco go vidov klipceto, lele kolku ste ubavi dvete. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
супер прилог ама надица не дозволува да гледам друго сега нина е главна и еве едвај ви писувам ја бара нина _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Нина збесна додека гледавме. Викаше: бебе, бебе, нинеее душичка си се позна _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива