cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бебешки приказни на Журнал

clock-img

23.11.2009, 14:54

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Драги мои како што знаете утре во Бебешки приказни ќе оди интервјуто со Јака - таткото на РР плус РР кратки совети. Со оглед на ситуацијата на Мами би било неблагодарно да очекуваме од неа утре да се ангажира  околу снимањето на прилогот и поставување на линк затоа ве замолувам кој се разбира од таа работа да се пријави и да ја заврши.
Благодарам

love u all

clock-img

23.11.2009, 15:30

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

еве вака:сега правев муабет со дечкото на золва ми и ќе ангажира некој да му снима утре сабајле така што ќе биде завршено.

< Поракaта ја уредил profesorica -- 23.11.2009 15:38:54 >

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

23.11.2009, 15:32

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

user posted image user posted image  за дечкото на невестатаuser posted image

clock-img

23.11.2009, 15:47

clock-img

Еца

pencil-img

6692

благодарам професорица за помошта, од големо значење ни е!user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

23.11.2009, 19:12

clock-img

mami

pencil-img

8680

ме немаше цел ден..извинете..ке наместам да се снима, не е проблем, мора да се оди понатаму...

clock-img

24.11.2009, 08:02

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

еве за некое време ќе одат Бебешките приказни на Журнал, веднаш после вестите.Јас чекам на ЗУЛУ а му се јавив и на типот што ќе снима да го разбудам user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2009, 08:05

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image ќе го гледаме човекот кој ја создал Рингераја Јакаuser posted image

clock-img

24.11.2009, 08:34

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

сеуште немаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image многу каснат, човек да збесне.сега го даваат јане Дунимагловснки-ме нервира типов.user posted image user posted image user posted image го имитира тоше!!!

clock-img

24.11.2009, 08:58

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Многу многу убаво претставување на нашата рр! Браво за Јака, но уште поголемо браво за Наташа. Неверојатно добар прилог, се чувствува дека нашата Мила на мама си ја сака рингерајаuser posted image user posted image

clock-img

24.11.2009, 08:59

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

многу убав прилог, имаше слики на некои дечиња меѓу кои и мојот Дамјанuser posted image
одлично смислено а уште подобро презентираноuser posted image user posted image user posted image user posted image за Мила на мама.

clock-img

24.11.2009, 08:59

clock-img

mami

pencil-img

8680

прекрасен прилог..незнам зошто ама Јака си го замислував поинаку, а не вака....

clock-img

24.11.2009, 09:43

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

И јас си го замислував поинаку и дефинитивно постар и тоа му го кажав, а тој ми рече: Ако сакаш да се вратам за едно 20 годиниuser posted image .
Инаку многу е шармантен.

love u all

clock-img

24.11.2009, 09:44

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

да изгледа младо и шармантно user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2009, 10:44

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Јас сабајлево закаснив на состанок ама успеав да го изгледам прилогот. Супер прилог Мила на мама. Успеа некој да го сними?

And this is my beautiful life ...

clock-img

24.11.2009, 10:45

clock-img

mami

pencil-img

8680

јас сабајле го наместив, а и професорица колку разбрав нашла некој да снима, значи го имаме два патиuser posted image

clock-img

25.11.2009, 13:33

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Абе гледам снимен е прилогот, а ќе ставите ли линк драги мои?

За сабота уште од сега најавувам прилог за широк повој не е со рр мамичка ама е многу корисен.

Утре ја снимам Ецаuser posted image

love u all

clock-img

25.11.2009, 13:34

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

на тема?

clock-img

25.11.2009, 13:39

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Атопичен дерматит.

love u all

clock-img

25.11.2009, 13:40

clock-img

mami

pencil-img

8680

снимен е, ама вчера неможеше мм да го среди, денес после работа ке го направи и ке го поставам

clock-img

25.11.2009, 13:43

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Значи Еца би требало да ја има во вторник???

Јас ангажирав за снимање другар на дечкото на сестра му на ммuser posted image user posted image user posted image и тој е многу зафатен со испити деновиве па најверојатно не стигнува за да го стави прилогот на ју тубе па мами ако си во можност постави го за побрзо да гледаатuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2009, 13:47

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Да, Еца ја планирам за во вторник, а барам и кандидат за во сабота. Темата е први пријателства, учење на социјални вештини, како родителите да поттикнат социјална интеракција кај децата, односи со врсниците, делење играчки, позајмување и подарување, родителот како пример за учење на прифатливо однесување кон други луѓе.

love u all

clock-img

25.11.2009, 13:48

clock-img

mami

pencil-img

8680

вечерва ке биде..а за ова последново на Мила на мама, мислам дека тука треба да се пријави мамичка на поголемко дете- нешто 3-4 годинки и нагоре, нашиве баш и не разбираат многу многуuser posted image

clock-img

25.11.2009, 13:57

clock-img

bibi

pencil-img

124

хе, хе , некој  да не го сними  нашиот прилог, одвикнувањето од пелени?
Оваа Наташка  не зезнаuser posted image Се избришал. А, јас толку сакав да се видам на ТВ, сите не гледале, само ние не. Небаре не сум била на ТВuser posted image user posted image

Бракот понесен од силите на љубовта станува полесен товар

clock-img

25.11.2009, 14:09

clock-img

mami

pencil-img

8680

еее баш ми е жал..а кога бил прилогот? друг пат значи ако сакате нешто да се снима пријавете некој ден унапред за да наместамuser posted image

clock-img

25.11.2009, 14:18

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

биби мислам дека беше една недела пред мене и Дамјан.ама тогаш уште не беше започната соработката мислам дека.и не бевме информирани.ајде наташа нека каже, не сум баш најсигурна.ама колку што ме служи меморија мислам дека беше една недела пред нас-сликовниците.

Последни статии

article-img