cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што купивме денес?

clock-img

14.10.2010, 15:23

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Денес конечно си купив кондури за на свадбата на брат ми. Мислев да носам сандали ама времево не зезна сите, па моравме да мењаме гардероба. На нина и купив бели хулахопки, бели стегачи и шнолички. Попладне одиме да купиме кондурчиња и спремни сме за кај вујче на свадба. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

14.10.2010, 15:27

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

So zdravje da si nosite Maca25 ubavo da si pominete na svadba

Биди тоа што си

clock-img

14.10.2010, 15:31

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

фала арх_диз, едвај чекам да дојде сабота, да се исподотераме и изнаиграме. Нина ќе биде како принцеза облечена, во невестинско фустанче и со вел на глава. Кој знае колку ќе издржи со велот?!?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

14.10.2010, 16:12

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Срцка ќе биде Нина како невестулче. Ама гарант нема да издржи долго со велот. И јас имав едно невестиче, братучетка ми Алекс, носеше идентичен фустан на мојот. Издржа во црква и 30 минути во ресторан. Ама важно Нина за сликање сигурно ќе издржи. Убав помин на свадба.
Еве го моето невестиче, Мацо да ставиш и од Нина да ја видиме.
user posted image

Live and let live

clock-img

14.10.2010, 16:23

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ќе ставам слика обавезно - од нина и од мене. сеуште се мислам за фустанот, има огромно деколте па не знам како малце да го затворам. ама немам ни време. дизајнерката ми направи гооолем брош кој можам да го ставам и да прикријам еден дел од градите. ќе видиме како ќе испадне.

clock-img

14.10.2010, 17:27

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

И јас така го затварам деколтето, со брош. Не дека ми е срам, туку немам баш што да покажам. user posted image Па и да имаш отворено деколте, што има врска? Само добро, во граници на нормала user posted image

Live and let live

clock-img

18.10.2010, 12:54

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Моментално се што купувам е за бебето...боди, шпикозни, маички, капи...само бројчиња ми се вртат низ главаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

05.12.2010, 17:20

clock-img

brineta88

pencil-img

459

Denes mu kupiv cetka za zabi na filip i stakleno sise od nuk za mlekce.
Samo neznam dali da go izvrijam siseto ili samo cuclata. mi e strav da ne mi pukne. Aj neka pise nekoj sto ima stakleni sisenca dali gi vrie ili neuser posted image

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

05.12.2010, 17:42

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Денеска бевме на мал шопинг до Џамбо. Од дома рековме дека не купуваме нешто многу, ама кога влеговме не можевме да се сопреме. Нина си доби нова жаба, пајчиња, стикерси, 2 бодиња, топчиња, мама лампиони, тато некој авијатичар user posted image , а и уште нешто за по дома. 

clock-img

13.01.2011, 16:52

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

За мама: фармерки, кошулка и фустанче од Мангоuser posted image
За синчето: пижамки, бодија, маичка со џемперче, тренерчиња, штосни фармерчиња,  Памперс....

< Поракaта ја уредил penelopa -- 13.1.2011 16:53:08 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

13.01.2011, 18:17

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

mleko i peleni

clock-img

06.03.2011, 17:23

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Столче за хранење, лулашка и лежалник 3 во 1- Peg perego Tatamiauser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2011, 21:57

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Со здравје да си го користите Пенелопа,Цирилче да си уживка во него. Јас денес за дома си купував некои ситници од џамбо,цедалка пластична,дрвени подметачи, миризливи свеќи за декорација на клуб масичката и уште некои ситници,а и чорапчиња и патичиња за user posted image .

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 6.3.2011 21:58:16 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

06.03.2011, 23:58

clock-img

denim

pencil-img

351

Denes so kerka mi kupuvavme nekoi sitnici koi ke gi isprati na drugarka so koja se dopisuva od USA. Kupuvavme nekoi raboti koi go simboliziraat Makedonskiot folklor, mali stomnicki, kuklicka vo MK nosija, malo tkaeno cergice ... Kako i vencinja, snolicki itd. Takov tip na paketce dobi kerka mi pa i ona saka da se revansira. Nekolku dena samo za toa zbori i nemame doma veke mir dodeka ne ja realizirame taa ideja user posted image .

clock-img

07.03.2011, 00:45

clock-img

mamicka_26

pencil-img

280

Ние денес си купувме неколку рамки за големи слики,штитници за фиоки и штекери и некои дрангулии за по дома и нормално некое играче за Мики

clock-img

07.03.2011, 13:56

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Ми го купив на син му првото тањирче и лажиче за јадење.
user posted image
Практично нелиuser posted image

clock-img

07.03.2011, 14:05

clock-img

ole2004

pencil-img

686

Penelopa mnogu se ubavi,slatko da si papate user posted image

clock-img

07.03.2011, 14:11

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Со здравје да ги служите, и ние имаме исти само зелени, многу практични се, само што нас лажичката многу бргу ни стана мала за кркањеuser posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

07.03.2011, 14:19

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Фала поубави да си купитеuser posted image
Овие се на Тommee tippee имаат и лажичиња што покажуваат температура, шишенца и разни други чуда....

clock-img

07.03.2011, 14:35

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Си купивме нови цуцли , стигнавме на 2 ориз од нестле да видиме како ќе го прифатиме, и книга бебешки готвач мислам дека многу ќе ми служи, Пенелопа создравје да си слуќите и јадете јас имам слично ама жолто да многу практично е секогаш ти е чиста лажичката пошто покриена е кај и да одишuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

07.03.2011, 14:38

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Јупиии...да да баш заради тоа најмногу ми се бендисаа...вие Пепелашка слатко да си јадетеuser posted image

clock-img

16.03.2011, 09:25

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Вчера за син ми купивме нови бодија, чорапчиња, капа, чај и една играчка. Ваков пингвин user posted image се изнасмеваме со маж ми син ми го обожава...пее и врти со перките, али песната му се законuser posted image

clock-img

16.03.2011, 10:47

clock-img

srnicka

pencil-img

413

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Вчера за син ми купивме нови бодија, чорапчиња, капа, чај и една играчка. Ваков пингвин user posted image се изнасмеваме со маж ми син ми го обожава...пее и врти со перките, али песната му се законuser posted image

od kade ja kuoivte i kolku pari ja zemavte?

kolku e ubav zivotot mmmmmmmmmmm

clock-img

16.03.2011, 11:15

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Вчера конечно си купив нешто за мене едни панталони целосни во кои се заљубив и фустан, после толку трудничка облека прекрасно беше да се влезе во нешто другоuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

16.03.2011, 13:51

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Срничка не живеам во Мк. Инаку пингвинот го купивме во една детска продавница околу 16€.
Ех Пепелашка знам какво е тоа чувство јас прв пат кога облеков фармерки мислам нормални бев живи радостиuser posted image

Последни статии

article-img