за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Денес конечно си купив кондури за на свадбата на брат ми. Мислев да носам сандали ама времево не зезна сите, па моравме да мењаме гардероба. На нина и купив бели хулахопки, бели стегачи и шнолички. Попладне одиме да купиме кондурчиња и спремни сме за кај вујче на свадба.
14.10.2010, 15:27
arh_diz
7198
So zdravje da si nosite Maca25 ubavo da si pominete na svadba
14.10.2010, 15:31
Maca25
7558
фала арх_диз, едвај чекам да дојде сабота, да се исподотераме и изнаиграме. Нина ќе биде како принцеза облечена, во невестинско фустанче и со вел на глава. Кој знае колку ќе издржи со велот?!?
14.10.2010, 16:12
AnnaMolly RR
6409
Срцка ќе биде Нина како невестулче. Ама гарант нема да издржи долго со велот. И јас имав едно невестиче, братучетка ми Алекс, носеше идентичен фустан на мојот. Издржа во црква и 30 минути во ресторан. Ама важно Нина за сликање сигурно ќе издржи. Убав помин на свадба. Еве го моето невестиче, Мацо да ставиш и од Нина да ја видиме.
14.10.2010, 16:23
Maca25
7558
ќе ставам слика обавезно - од нина и од мене. сеуште се мислам за фустанот, има огромно деколте па не знам како малце да го затворам. ама немам ни време. дизајнерката ми направи гооолем брош кој можам да го ставам и да прикријам еден дел од градите. ќе видиме како ќе испадне.
14.10.2010, 17:27
AnnaMolly RR
6409
И јас така го затварам деколтето, со брош. Не дека ми е срам, туку немам баш што да покажам. Па и да имаш отворено деколте, што има врска? Само добро, во граници на нормала
18.10.2010, 12:54
penelopa
3419
Моментално се што купувам е за бебето...боди, шпикозни, маички, капи...само бројчиња ми се вртат низ глава
05.12.2010, 17:20
brineta88
459
Denes mu kupiv cetka za zabi na filip i stakleno sise od nuk za mlekce. Samo neznam dali da go izvrijam siseto ili samo cuclata. mi e strav da ne mi pukne. Aj neka pise nekoj sto ima stakleni sisenca dali gi vrie ili ne
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
05.12.2010, 17:42
Maca25
7558
Денеска бевме на мал шопинг до Џамбо. Од дома рековме дека не купуваме нешто многу, ама кога влеговме не можевме да се сопреме. Нина си доби нова жаба, пајчиња, стикерси, 2 бодиња, топчиња, мама лампиони, тато некој авијатичар , а и уште нешто за по дома.
13.01.2011, 16:52
penelopa
3419
За мама: фармерки, кошулка и фустанче од Манго За синчето: пижамки, бодија, маичка со џемперче, тренерчиња, штосни фармерчиња, Памперс....
< Поракaта ја уредил penelopa -- 13.1.2011 16:53:08 >
13.01.2011, 18:17
strelec 8
420
mleko i peleni
06.03.2011, 17:23
penelopa
3419
Столче за хранење, лулашка и лежалник 3 во 1- Peg perego Tatamia
06.03.2011, 21:57
Natuska85
3613
Со здравје да си го користите Пенелопа,Цирилче да си уживка во него. Јас денес за дома си купував некои ситници од џамбо,цедалка пластична,дрвени подметачи, миризливи свеќи за декорација на клуб масичката и уште некои ситници,а и чорапчиња и патичиња за .
< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 6.3.2011 21:58:16 >
06.03.2011, 23:58
denim
351
Denes so kerka mi kupuvavme nekoi sitnici koi ke gi isprati na drugarka so koja se dopisuva od USA. Kupuvavme nekoi raboti koi go simboliziraat Makedonskiot folklor, mali stomnicki, kuklicka vo MK nosija, malo tkaeno cergice ... Kako i vencinja, snolicki itd. Takov tip na paketce dobi kerka mi pa i ona saka da se revansira. Nekolku dena samo za toa zbori i nemame doma veke mir dodeka ne ja realizirame taa ideja .
07.03.2011, 00:45
mamicka_26
280
Ние денес си купувме неколку рамки за големи слики,штитници за фиоки и штекери и некои дрангулии за по дома и нормално некое играче за Мики
07.03.2011, 13:56
penelopa
3419
Ми го купив на син му првото тањирче и лажиче за јадење.
Практично нели
07.03.2011, 14:05
ole2004
686
Penelopa mnogu se ubavi,slatko da si papate
07.03.2011, 14:11
Џесика
2036
Со здравје да ги служите, и ние имаме исти само зелени, многу практични се, само што нас лажичката многу бргу ни стана мала за кркање
07.03.2011, 14:19
penelopa
3419
Фала поубави да си купите Овие се на Тommee tippee имаат и лажичиња што покажуваат температура, шишенца и разни други чуда....
07.03.2011, 14:35
Pepelaska *
3820
Си купивме нови цуцли , стигнавме на 2 ориз од нестле да видиме како ќе го прифатиме, и книга бебешки готвач мислам дека многу ќе ми служи, Пенелопа создравје да си слуќите и јадете јас имам слично ама жолто да многу практично е секогаш ти е чиста лажичката пошто покриена е кај и да одиш
07.03.2011, 14:38
penelopa
3419
Јупиии...да да баш заради тоа најмногу ми се бендисаа...вие Пепелашка слатко да си јадете
16.03.2011, 09:25
penelopa
3419
Вчера за син ми купивме нови бодија, чорапчиња, капа, чај и една играчка. Ваков пингвин се изнасмеваме со маж ми син ми го обожава...пее и врти со перките, али песната му се закон
16.03.2011, 10:47
srnicka
413
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
Вчера за син ми купивме нови бодија, чорапчиња, капа, чај и една играчка. Ваков пингвин се изнасмеваме со маж ми син ми го обожава...пее и врти со перките, али песната му се закон
od kade ja kuoivte i kolku pari ja zemavte?
16.03.2011, 11:15
Pepelaska *
3820
Вчера конечно си купив нешто за мене едни панталони целосни во кои се заљубив и фустан, после толку трудничка облека прекрасно беше да се влезе во нешто друго
16.03.2011, 13:51
penelopa
3419
Срничка не живеам во Мк. Инаку пингвинот го купивме во една детска продавница околу 16€. Ех Пепелашка знам какво е тоа чувство јас прв пат кога облеков фармерки мислам нормални бев живи радости