за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Со здравје да си ги носи!!! И ти ко мене Беатрисче...на крај пола плата за алишта бебешки дадена, а тргнав по поклон за 8-ми Март!
28.03.2012, 19:46
mamicki
1111
Denes si kupiv zimi 3 para hulahopki, kolku nervoza da izvadam shto uste ne go isplakjaat porodilnoto , a bev nastroena, po dietata, neli, da se cestam farmerki
28.03.2012, 19:46
Natuska85
3613
Со здравје да си ги носи снашката . Јас денес на пауза бев во Рамстор и сум си нашла тооопп фустанче за роденденот на син ми.И после работа бевме со мм си го купив
28.03.2012, 19:49
mamicki
1111
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
сум си нашла тооопп фустанче за роденденот на син ми.И после работа бевме со мм си го купив
Aj stavi slika de, da go vidime!
28.03.2012, 21:00
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Со здравје да си ги носи снашката . Јас денес на пауза бев во Рамстор и сум си нашла тооопп фустанче за роденденот на син ми.И после работа бевме со мм си го купив
i jas denes setkav so mm i niz ramstor demek da vidam nesto za krshtevka..preubavi fustancinja i niedno ne si kupiv posto apla ne mi stoeja...Natushke od kade? ja gledav mnogu dobri vo Y london..
28.03.2012, 21:55
penelopa
3419
Денес си купив ниски патичиња ко стартки плави карирани....многу ми се допаѓаат како стојат на нога
28.03.2012, 22:14
Natuska85
3613
Од Котон го земав,да и во Ј Лондон имаше убави гледав и таму.А слика сега не,ќе ставам кога ќе го облечам на роденденот,да го видите лично на моделот како стои
28.03.2012, 22:28
maki1
321
I jas denes si kupiv fustance za rodendenot od H&m,epten mi e ubav ,uste konduri mi ostanaa i spremna e mama,pa za lepoticata posle ke najdeme nesto interesno.
28.03.2012, 22:40
penelopa
3419
ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1
I jas denes si kupiv fustance za rodendenot od H&m,epten mi e ubav ,uste konduri mi ostanaa i spremna e mama,pa za lepoticata posle ke najdeme nesto interesno.
Маки кажувај одма каков - јас исто барам фустан за крштевката на Цирил и уште не сум нашла некој кој ќе ме воодушеви- несакам некој многу елегантен, долг никако и нешто ми се врти во глава да е син... ехе уште да го најдам
Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
29.03.2012, 10:53
maki1
321
E Andriance zamisli pa na popustkoga ke bidat
31.03.2012, 09:02
Luci
2250
Вчера му купивме на М. Уште не проодел и ова му е трет пар патики што му ги купувам и се надевам дека нема да може да ги соблече од нога kako претходните. За мене си купив маичка и дуксер од Теранова, шминки а за мм маичка од Спрингфилд
31.03.2012, 09:14
Goddess*
332
Lusi so zdravje da si gi nosite ..mnogu se cakanki
31.03.2012, 09:23
AnnaMolly RR
6409
Со здравје да си ги носите, луци! А коклу ги зедовте? Многу ми се бендисаа
31.03.2012, 09:37
kikicka
4218
Честита луци нека си ги носи со здравје и нека прооде со овие...Л така додека прооде абе џабе пари фрлавме се вадешеод нога и на крај пак боса шеташе пошто летенпериод не фатинас па се трпеше некако.Коганеможеше да ги извади ги јадеше патиките,сандалите ничорапчињане сакаше нанеа.Откако прооде друга песна не вадеше ништо.
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
Вчера му купивме на М. Уште не проодел и ова му е трет пар патики што му ги купувам и се надевам дека нема да може да ги соблече од нога kako претходните. За мене си купив маичка и дуксер од Теранова, шминки а за мм маичка од Спрингфилд
31.03.2012, 09:38
Pepelaska *
3820
јас се заљубив во едни кондури, балетанки ама како на плута ама кај да најдам пари, а сакам денес да ги купам
31.03.2012, 12:11
penelopa
3419
Зелено капче и чорапи за
31.03.2012, 12:43
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Со здравје да си ги носите, луци! А коклу ги зедовте? Многу ми се бендисаа
2000 денари од ГТЦ Конверс . Сакав црвени да му земам ама па немаше број од нив А инаку заборавив да пишам дека си земав и за мене лесни патичиња од Спрингфилд , еве вакви
< Поракaта ја уредил luci -- 31.3.2012 12:49:11 >
04.04.2012, 12:14
Maca25
7558
Си купив денес нешто како тренерки, ама и горе и доле со ластик, уставри како шалвари нешто. И тоа многу многу ефтино.
04.04.2012, 13:12
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Си купив денес нешто како тренерки, ама и горе и доле со ластик, уставри како шалвари нешто. И тоа многу многу ефтино.
Од каде Мацо?
04.04.2012, 13:14
kikicka
4218
Синока си купив Фармерки,кошула долгаза на хеланки и маичка :))
04.04.2012, 13:17
Pepelaska *
3820
Пред два дена си купив едно фустанче ама како кошула со патент е многу ми е слатко , беше само 350 денари
04.04.2012, 13:20
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Од каде Мацо?
Во редот каде што е ЈБТ. По скалички горе едно продавниче, стално се наоѓаат ефтини, а убави работи. Нешто мислам дека пишува Македонски производи.