cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што купивме денес?

clock-img

04.04.2012, 22:25

clock-img

Saska123

pencil-img

5

ima h&m prodavnica skopje ili preku net pravite naracka?

clock-img

04.04.2012, 22:28

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

denes kupiv eden kup sredstva za cistenje sega samo koj da pocne da gi koristiuser posted image me fatila nekoja mrza lele majko

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

06.04.2012, 11:38

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Вчера му го купив лигавчево на М. user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

06.04.2012, 12:16

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Samo sto i kupiv na M kniga od prosvetno delo:Eden den jas ke bidam....,ubava knigicka

clock-img

06.04.2012, 12:50

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: Saska123

ima h&m prodavnica skopje ili preku net pravite naracka?

Колку што знам Х&М нема во Мк а ние што пишуваме дека купиваме од таму не сме од Мк. Мислам дека можеш да нарачаш преку нет ама незнам како оди плаќањето и достава треба да видиш на нивниот сајт ако пишува за Мк.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

06.04.2012, 15:34

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

podarok za moeto vnuce Mario na luci sto proode vcera - maicka i tri cetvrt pantaloncinja, i maicka so kratki rakavi za pomaloto since Filip

clock-img

06.04.2012, 21:24

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Патичиња again...ама овие за во градинка, платнени, од Пеко

Рани куче да те лае!!!

clock-img

06.04.2012, 21:33

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Си добив на поклон тренерки од брат ми и снаа ми. А требаше да си купам. Подароков супер ми дојде.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

10.04.2012, 16:55

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Денес купивме 2 бодија заuser posted image  вакви:user posted image  плус сиви фармерчиња а за мама: user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

10.04.2012, 18:05

clock-img

maki1

pencil-img

321

ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

I jas denes si kupiv fustance za rodendenot od H&m,epten mi e ubav ,uste konduri mi ostanaa i spremna e mama,pa za lepoticata posle ke najdeme nesto interesno.

Za m go kupivme najubavoto fustance,epten e ubavko ke vidite sliki,i kondurcinja lakovani crveniuser posted image ,za mama uste eden fustan od Zara ovoj mi e po eleganten i sandali.A da ke zaboravev i eden kup pokloni za site vo Skopje ,zosto vo petok stigameeee,i ke pravime druzba.

Pantai Rai

-Heraclitus

clock-img

11.04.2012, 08:54

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Вчера му го купив на М. ова комплетче user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

11.04.2012, 08:56

clock-img

kapina

pencil-img

4327

vcera si kupivme tastatura nova i web camera samo seuste neznaeme kako se koriste treba da ni se objasne

clock-img

11.04.2012, 09:35

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Вчера му го купив на М. ова комплетче user posted image

Леле баш вчера ги гледав на ФБ, ептен се слатки. Заклучив дека во бутиков имаат интересни работи а не сум била до сега, пред некој ден ги открив на ФБ. Ќе треба набрзо да ги посетам user posted image

clock-img

11.04.2012, 09:39

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

super se rabotite na M.
Koj butik e vo prasanje?

clock-img

11.04.2012, 10:32

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Луци ај да ми кажеш како ќе се покажат на квалитет.Јас бев со намера да купам вакви,многу штосни ми се ама некако лити многу ми стоеа и се предомислив не земавuser posted image .Инаку достик станува збор за Бубу бутикот во беверли.Најди ги на фб

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

11.04.2012, 12:24

clock-img

kapina

pencil-img

4327

AJ AKO MOZE NEKOJ D mi kaze kako se koriste veb kamerata

clock-img

11.04.2012, 14:37

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Kapina za da ja koristis web kamerata prvo treba da ja priklucis na kompjuter i da ja instaliras.Verojatno so nejze ti dale disk instaliraj go diskot i posle lesno se koristi .Primer ako sakas da se gledas so nekoj na msn ili bilo kade ke ti se pojavi znak za kamera i stiskas na nego

Биди тоа што си

clock-img

12.04.2012, 09:29

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Договорено Натушка, ги ставив да се перат и после прво облекување ќе ти кажам ама ок ми се гледаат вака
Инаку вчера си го купивме ова комплетче user posted image и уште 2 маички со кратки ракавчиња

Рани куче да те лае!!!

clock-img

13.04.2012, 15:01

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Конечно си купив кондури на плута , на Биана се и многу се убави сама да си се испофаламuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

13.04.2012, 15:16

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Со здравје да си ги носиш Пепелашка, сакам и јас на плута ама задолжително со ремче иначе ми излегува ногатаuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

13.04.2012, 15:28

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ние вчера добивме парфем за мм, за мене gucci guilty парфем, златни обетки со циркони за бебето, како и розеви адидас патичиња, комплет фустанче со хеланки и постелинка. user posted image

clock-img

13.04.2012, 19:03

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Ние вчера добивме парфем за мм, за мене gucci guilty парфем, златни обетки со циркони за бебето, како и розеви адидас патичиња, комплет фустанче со хеланки и постелинка. user posted image

Aiiiii my favourite user posted image user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

13.04.2012, 19:12

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Остај безобразно е добар Андријанче, опасен вкус имаш!!!! user posted image
Иначе чим циганкава нигде ја нема да ме фали, еве ја пак ќе се пофалам....добивме патики, чизми и капче за дожд, палтенце и панталонки со маиче за бебето, а мм си доби ајфонче 4с....а ја си го добив неговото ајфонче конечнооооо од брат му на ммuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2012, 19:22

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Јас си купив две парчиња баклава и една штрудла со вишна user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

13.04.2012, 19:23

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ја па ќе умрам за баклава и штрудла, немам јадено со месеци!!! user posted image

Последни статии

article-img