cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што купивме денес?

clock-img

13.04.2012, 19:25

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Аууу баклава најбоља, од Специјал, за 2 милисекунди ја излапав!!! Штрудлата за утре ја чувам user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

13.04.2012, 20:01

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

user posted image user posted image user posted image
Јас сакам со фстаци...мххххuser posted image

clock-img

13.04.2012, 20:22

clock-img

Ljubovce

pencil-img

377

Kupivme paticinja mn ubavi za Andrej,adidas belo so nebesno plavo,jas najmnogu mu se izraduvav :)

clock-img

14.04.2012, 10:18

clock-img

Luci

pencil-img

2250

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Јас сакам со фстаци...мххххuser posted image

Леле кај го прочитав сега постов....ми се увртеа у глава чоколади со ф'стаци мљац мљац ама пусти инат...не се предавам....на диета сумuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

14.04.2012, 12:24

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Вчера ми стигна освежувачот за воздух со јонизатор ептен се осеќа разлика и тоа за кратко време. Денес купивме намирници за торта и рускаuser posted image и две маички од Окаиди за user posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 14.4.2012 12:25:00 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

18.04.2012, 11:19

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

user posted image нова играчка за user posted image  малку за промена време е да почне да цртаuser posted image и патики за брат ми.

< Поракaта ја уредил penelopa -- 18.4.2012 11:20:17 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

18.04.2012, 13:27

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Многу е убаво пенелопа, создравје да си црта Чирил , од каде го купивте ?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

18.04.2012, 14:21

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

user posted image Цирил се вика син ми. Инаку чудово се вика Tomy Aqvadoodle ко мушама е и има ко фломастерче што се полни со вода и со него се црта на подлогата- интесно направено без хемикалии и чуда. Ги купив од Baby Centar ама таква продавница во Мк нема. Ти пишав како се вика па може така ќе го најдеш.

< Поракaта ја уредил penelopa -- 18.4.2012 14:22:28 >

clock-img

18.04.2012, 14:31

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Јас ке барамм сега во Хр,колку М`ни го земавте ?

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

user posted image Цирил се вика син ми. Инаку чудово се вика Tomy Aqvadoodle ко мушама е и има ко фломастерче што се полни со вода и со него се црта на подлогата- интесно направено без хемикалии и чуда. Ги купив од Baby Centar ама таква продавница во Мк нема. Ти пишав како се вика па може така ќе го најдеш.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

18.04.2012, 14:39

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Мислам дека во Теа-колорс има слично вакво... е сеа колку е слично...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

18.04.2012, 14:52

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Мислам дека беше околу 25 €.

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Јас ке барамм сега во Хр,колку М`ни го земавте ?

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

clock-img

18.04.2012, 20:08

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Nie denes za user posted image kupivme kilibarno gerdance...eve vakvo isto

user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

18.04.2012, 23:22

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Исто ко нашетоuser posted image .Со здравје да си го носите и полесно да си ги вадите запчињата со негоuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

18.04.2012, 23:56

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Денес конечно купив ново платно за даската за пеглање, па кога сум се распеглала...
Купив и кеси за вакумирање и зимската гардероба ја спакував во нив. Ми се отвори ептен простор во плакар.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

20.04.2012, 19:25

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Aaaaaaaaaaa denes so mm si kupivme kolaaa..eve vakva samo temno teget user posted image

kje pocastam na terasa - fino vremence

user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

20.04.2012, 19:27

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Честито мечеееееuser posted image

clock-img

20.04.2012, 19:29

clock-img

bombica

pencil-img

917

Оооо мечкаuser posted image Со здравје да си ја возите

clock-img

20.04.2012, 19:44

clock-img

temjana

pencil-img

1159

оохохохо Андријанче ни мање ни више него цело мечкиште вие сте купилеuser posted image Со здравје да си го возите со деца да го пуните и цел свет да го прошетатеuser posted image Инаку за ова нема баш така лесно да се извлечеш со едно виртуелно кафе, дури не не провозиш низ градот ни убав со отворени прозорци и гласна музика не ти се важиuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2012, 20:39

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Андријанче честито!!! Со здравје да си ја возите. И нас да не повозите некогаш!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

21.04.2012, 01:56

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

оохохохо Андријанче ни мање ни више него цело мечкиште вие сте купилеuser posted image Со здравје да си го возите со деца да го пуните и цел свет да го прошетатеuser posted image Инаку за ова нема баш така лесно да се извлечеш со едно виртуелно кафе, дури не не провозиш низ градот ни убав со отворени прозорци и гласна музика не ти се важиuser posted image user posted image user posted image

Ajhahahha ima i malo soncevo krovce..ima da go otvorime i kje rokneme muzice ahahhahaha

clock-img

21.04.2012, 12:16

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Денес купивме еден тон храна user posted image плус за мама фустан од Х&М и и за балетанки ко ниски чорапчиња(имаат попуст) и за user posted image две летни маички и тоа зеленкастиuser posted image

clock-img

22.04.2012, 18:04

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Денес и купивме на Л шатор,ваков модел само на розево со принцези и еве си го опреми со сите перници и си седи внатре како турчин на перниците
user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

22.04.2012, 18:35

clock-img

meU87

pencil-img

454

Преубави сандали(само од напред отворени) со полна висока потпетица, цветни, совршени за пролет и лето user posted image

clock-img

22.04.2012, 19:35

clock-img

Luci

pencil-img

2250

ИЗВОРНА ПОРАКА: meU87

Преубави сандали(само од напред отворени) со полна висока потпетица, цветни, совршени за пролет и лето user posted image

Од каде ги зема и дали имаше плави? Такви ми се увртеле во глава и морам да најдам

Рани куче да те лае!!!

clock-img

22.04.2012, 19:41

clock-img

dzigimigi

pencil-img

106

Boja za zid,utre pocnuvam so bojadisuvanje Na sobata za bebusot ke bidecela lilava

Последни статии

article-img