за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас вчера од Колектива си купив ваучер да ми направат голема слика на платно...баш сум хепи зашто првиот пат ја утнав оваа понуда и сега ја дадоа пак...останува уште само да избереме слика со мм
24.07.2012, 16:47
penelopa
3419
Викендов во ИКЕА си изнакупивме супер работи посевбо за Тунел играчка,столче со масичка, комплет тањирчиња и чашка, постелнина, перници, многу интересни ко лигавче ама цело се облекува ко маичка од мушама за да јаде и да се прља , рамки за слики, по нешто за во кујна и вц и така- мераци колку убави работи има
18.08.2012, 14:24
penelopa
3419
Бикини од Calzedonia а вчера депилатор Braun Silk epil 7- џвер е
18.08.2012, 14:38
kikicka
4218
Ај честито,Пенелопа ти си најголема шопингхоличарка од РРки!
18.08.2012, 14:43
Maca25
7558
Честито пенелопа!! мислам дека ти најмногу пишуваш на темава!!!
18.08.2012, 14:47
penelopa
3419
фала.... од денес штедам
04.10.2012, 15:06
Luci
2250
Денес(до овој момент) купив само пижами од кимико за Марио, а правиот шопинг следува после 17.30
04.10.2012, 15:12
dostickage
2181
Top luci se gleame posle
17.10.2012, 23:34
Cipi Ripi
1010
Денес си купив плав лак за нокти! Веќе некое време е во мода плав лак за нокти, но јас бидејќи не сум ич помодарка, не се замарам со такви работи. Морам да ви признаам дека статијата на Пепелашка РР од пред некој ден ме натера да си купам плав лак. Тенк ју пепелашка, супер ми се ноктиве, невообичаени.
Јас мајка која има плав лак за нокти Ќе видиме реакција на утре.
18.10.2012, 17:32
Pepelaska *
3820
Срцка која статија? Таа што беше Јас сум мајка??
Не е моја таа си е од редакцијата на РР __________________________________________________________________
А чекај каков е во мода темен или светол??? Имам јас еден ама тегет е така потемно ? Во мода е?хаха
< Поракaта ја уредил Pepelaska RR -- 18.10.2012 17:33:00 >
18.10.2012, 18:52
Cipi Ripi
1010
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR
Срцка која статија? Таа што беше Јас сум мајка??
Не е моја таа си е од редакцијата на РР __________________________________________________________________
А чекај каков е во мода темен или светол??? Имам јас еден ама тегет е така потемно ? Во мода е?хаха
Знаев дека е од редакцијата, ама мислев ти си ја напишала. Бај д беј, во мода е потемен(или беше летово ), накај мастило, така нешто, таа боичка.
18.10.2012, 19:31
Maca25
7558
уф, јас покрај ќерка ми ги имам дома сите модерни бои на лакови. од плава - темна и светла, ментол зелена....ми фали само убав црвен лак и тоа е следно што ќе си го купам. а денес само кепач (кечап) и сенф купив друго ништо
22.10.2012, 16:10
kikicka
4218
Еве ме и мене овде ...Си купив фармерки,боди,блуза,кошула,чевли,хилахопки,џемперче и тоа мислам дека беше се.
22.10.2012, 17:59
temjana
1159
Е хИлахопко бее а на мене што ми купи
22.10.2012, 22:49
Ljubovce
377
Go doterav deckoto za utresniot prv rodenden,pantaloncinja,kosilce i patice :)i jas si kupiv fustan,kais i plus za andrej kupiv mnoguuu ubava kapa od zara zimska,krznena :)
22.10.2012, 23:33
kikicka
4218
Темјана бее ,сега дури видов .....знаеш ми се дешава ,не е прв пат
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
Е хИлахопко бее а на мене што ми купи
04.11.2012, 23:18
elenak
2004
Море замрела темава, ништо не купувате или нејќете да се фалите Јас сум ептен хепи денес, уште вчера бендисав едни тренерки за на фришоп и како трнче во око ми влегоа, цел ден ги мислев, па попладнево отидовме да ги купиме. Ете тоа купивме, пак за прчлата. Само патичиња не најдовме, број за неа нема
04.11.2012, 23:38
Andriance
2140
Еве јаааааааас, конечмо земав за мене една мноогу добра блуза од Вип во гтц, од бершка сукња за на посао ( после незнам колку време ќе облечам) и една ташна плик за у град...за мм едни фармерки..за бебе.... кашииииии и ништо друго овој пат
уф и конечно желбата за сааат ми се оствари..
нарачана е и ташна...за 3-4 дена се токмам за уште една тура, па да заличам на чоек
< Поракaта ја уредил Andriance RR -- 4.11.2012 23:53:14 >
04.11.2012, 23:52
Ljubovce
377
Pred dva dena mu kupiv na A sediste za vo kola od chico-eleta,se pokajav 100 pati i denes otidov mu go smeniv vo city,mu zemav maxi cosi priori i epten mi pravi keif
10.11.2012, 13:08
penelopa
3419
Денес сите тројца се подновивме со чевли. За син ми Super fit Hasky чизмички, за мама St. Oliver високи патики на платформа и за тато Mustang зимски чевли
< Поракaта ја уредил penelopa -- 10.11.2012 13:10:00 >
10.11.2012, 15:01
kikicka
4218
Пенелопа, тренди МАМА си ти!! И јас планирам од високите да си купам.
10.11.2012, 15:55
moni teo
351
crni stikli i crni paltaloni
10.11.2012, 18:25
kikicka
4218
Јас само што се вратив,и купив јакна на Л и тренерчиња.
10.11.2012, 23:13
elenak
2004
Денес купив само кашички и сокчиња. Ама затоа пак го добив задоцнетиот поклон за годишница. Касни 3-4 дена ама оправдано Еве го моето ново милениче. Конечно и јас влегов во ,,touch,, шема