cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што купивме денес?

clock-img

11.11.2012, 13:03

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ЦЦЦЦ кога како- јас ретко носам високи чевли али овие пошто се на платформа ич не се осека, супер се дури и за трчање по син миuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

user posted image Пенелопа, тренди МАМА си ти!!
И јас планирам од високите да си купам.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

11.11.2012, 23:59

clock-img

Bilence2

pencil-img

727

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Денес купив само кашички и сокчиња. Ама затоа пак го добив задоцнетиот поклон за годишница. Касни 3-4 дена ама оправдано user posted image   Еве го моето ново милениче. Конечно и јас влегов во ,,touch,, шема 

Cestito, e sega ke pocnes i ti ko mene da pisuvas so mnogu pecatni greski:) na laptop kooga pisuvam se e vo red, ama ova so telefonov...kako me nervira pisuvanjeto...pa nemam MK poddrshka...ima nekoja ruska.kiriloca ama izmeshani bukvite 2 saati da kuckash.
Inaku ok e telefonot, poveke e mini kompjuter.

A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.

clock-img

13.11.2012, 15:45

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Две нови миленичиња за прошетка:

user posted image
user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

13.11.2012, 16:35

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Брее бреее сите шопингхоличаркиuser posted image
Честито Беатрис,убави се !!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

13.11.2012, 16:40

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Со кого ги бирав, МОРА да се убави user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

13.11.2012, 16:43

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Оууу одма да кажеш со кој си била нареден пат со мене да го земам !!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Со кого ги бирав, МОРА да се убави user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

13.11.2012, 17:42

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Наздравје шопинг Беатрисче!!! Асистентката за шопинг ќе ти ја позајмам и јас деновивеuser posted image

clock-img

13.11.2012, 19:36

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

user posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 13.11.2012 19:42:49 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

17.11.2012, 12:06

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Се подновивме со нови постелнини за нас и за бебе од органски памук на Тач, за мене и перница зашто таа Миа од Дормео ама ич не ми се погоди, 2 пара фармерки, пижами, козметика и нескафе долче густо кафемат

Рани куче да те лае!!!

clock-img

17.11.2012, 12:34

clock-img

Kockicka

pencil-img

302

Bela kosula i crni hulahopki spremna za rabota od Ponedelnik

clock-img

17.11.2012, 13:35

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Еве го моето ново другарчееееее

user posted image

а за следната недела го таксав ова

user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

17.11.2012, 15:51

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Е сеа ќе видете вие што пазар сум направила денес...
Патлиџани,тиквички,модар патлиџан,целер,мандарини,цитрони,јаболки,чоколадо,овошен јогурт,пилешко и телешко месо,леб,млеко,путер,боранија,рексона,крем за лице,пелени,каши,средство за чистење.
user posted image

Е воа е пазар а не ко вас,постелнини,креми за нозе,ташни,кошули user posted image user posted image

clock-img

17.11.2012, 16:00

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Така бре Кико, и јас си бев на пазарче и сум си купила гајба патлиџани за 100 денари јухууuser posted image

clock-img

17.11.2012, 16:13

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR

Се подновивме со нови постелнини за нас и за бебе од органски памук на Тач, за мене и перница зашто таа Миа од Дормео ама ич не ми се погоди, 2 пара фармерки, пижами, козметика и нескафе долче густо кафемат

Луци user posted image добар шопинг сте направиле. Ајде сега тури по едно кафе од новиот кафемат user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

17.11.2012, 19:59

clock-img

meU87

pencil-img

454

3 лигавчиња, 1перничка шарена за бебуш и еден бетмен за поклон user posted image

clock-img

17.11.2012, 20:30

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Бре брее жени , шо е ова пари трошењеuser posted image .
Ја денес си купив хеланки конечно најдов дебели како панталони, шаршаф за на маса, корпа за леб која ке ја користам за шминки user posted image ,
рибино масло и цедевита.user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

18.11.2012, 01:04

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Чек ин уште нешто, на шопингот му нема крај:)) Бодиња и Пижами за Л од Mothercare. Тралалаллаа

clock-img

18.11.2012, 09:12

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Vcera si kupiv pudra i korektor od Clinique i fustance za bebeto od Benetton.

user posted image

user posted image

clock-img

18.11.2012, 13:16

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Од Понедлникот навака: 3/4 сатенска кошула за мама од GDM, во Петокот мини шопинх во Грац- пижами, штосни црвени фармерки и каиш за син ми, за мама ролка црна со точки од Pimke, od Muller нешто козметика и чоколадца, вчера 2 маички од Okaidi за син ми плус намирници за дома, денес сиви тренерки за мама од New yorker.

clock-img

18.11.2012, 19:56

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Икана денес имаше промоција на Клиник кремите , во Сити Мол за купена една крема , добиваш гратис уште една.
Инаку пак да се пофалам каков шопинг сум напраила и денес во Зара user posted image , мм ќе ме убиеше!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Vcera si kupiv pudra i korektor od Clinique i fustance za bebeto od Benetton.

user posted image

user posted image

clock-img

18.11.2012, 20:57

clock-img

KALA84

pencil-img

16

Eve i jas da se pridruzam kon temata, vo petokot si kupiv farmerki od Mango i kebence za user posted image od Mothercare.

clock-img

19.11.2012, 08:54

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Леле, што ќе беше ова трошаџики на форумов. Јас па лично за мене одамна си немам купено нешто. Ама на список ми стојат - чизми за мене, и зимска јакна за М.
Инаку да пишам и јас, си купивме кола минатата недела. Не нова, де, ама од таа што ја имавме далеку понова и поубава.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

19.11.2012, 09:11

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Честито Фели, да си имате среќни патувања!!!

clock-img

19.11.2012, 09:30

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Ај со здравје да си носите и трошите се што сте се подновиле user posted image
Со здравје да си ја возите колата Felly RRuser posted image .
Во саботата на Т и купив зимска јакна од Бисер, и сега не личи на бебе веќе, туку на право девојче user posted image .

clock-img

09.12.2012, 18:59

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

user posted image
Најшизичките чизми што можев да ги најдам user posted image за син миuser posted image

Последни статии

article-img