за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Нокширче (ново, ова белким поише ќе го свиѓа) и мноооогу пара ѓаќи..од утре почнуваме :)
17.09.2013, 23:07
elenak
2004
Откако ја нема Пенелопа темава падна во заборав Ај јас да си се пофалам може ќе испровоцирам уште некое фалење. Денес купивме пижамчиња и патики за Ј. Ептен им се израдува на патиките, скокање, трчање со нив, не ги соблече до спиење. Еве какви се.
17.09.2013, 23:15
Bilence2
727
E mnogu se ubavi paticinjata. So zdravje da si gi nosite. Jas denes kupiv dokolenki za mene i hulahopcinja za M. Rano e znam, ama da bidam spremna- da ne me iznenadi vremevo
< Поракaта ја уредил Bilence2 -- 17.9.2013 23:17:19 >
17.09.2013, 23:54
Felly RR
7977
Со здравје да си ги носите. Јас денес си купив чадор, мал за во ташна. СО ова време никогаш не се знае кога може да ти заврне. Вака, да си имам нон стоп при рака.
29.05.2014, 17:37
mama11
37
Zdravo na site jas odamna nemam pisano a porano bev po aktivna. Si kupiv ubavi cevli na stikla ama malku me stegaat.Ke ve zamolam za sover so sto da gi mackam za da im se poopusti kozata za da ne me stegaat Ako nekoja on vas znae ve zamoluvam da pisi.PozdrV od mene
29.05.2014, 18:07
princessa
1056
i N ima takvi gi nosi od avgust a be kako novi se seuste, A nemaat kazano a kako konj e, neznam samo kolku pati gi imam pereno zasto non stop gi valka na pesokot. Pak planiram da i kupam za nekoe vreme i ne gi menuvam
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR
Откако ја нема Пенелопа темава падна во заборав Ај јас да си се пофалам може ќе испровоцирам уште некое фалење. Денес купивме пижамчиња и патики за Ј. Ептен им се израдува на патиките, скокање, трчање со нив, не ги соблече до спиење. Еве какви се.
29.05.2014, 18:11
princessa
1056
kremovi cevli na stikla ama epten niska, mala canta, uste edn par lego kocki i 2knigi za N . I ac pariiiiiiiiii
29.05.2014, 18:13
Dilina
533
Јас претерав веќе, скоро секој ден купувам парталчиња за .... купив две комплетчиња пиџамчичи, едниот со црвени рабчиња и возчиња, другиот белко со чипкички... а шетав и во ваикики, почнаа лиги да ми течат по тоа фустанчињата... ама викам ај да не почнувам со фустаните уште сеа да не излезе машко па да се смеам дури тогаш...
30.05.2014, 00:02
elenak
2004
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama11
Zdravo na site jas odamna nemam pisano a porano bev po aktivna. Si kupiv ubavi cevli na stikla ama malku me stegaat.Ke ve zamolam za sover so sto da gi mackam za da im se poopusti kozata za da ne me stegaat Ako nekoja on vas znae ve zamoluvam da pisi.PozdrV od mene
mama11 твојот пост го преместив ТУКА, во тема за совети.
30.05.2014, 00:14
elenak
2004
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa
i N ima takvi gi nosi od avgust a be kako novi se seuste, A nemaat kazano a kako konj e, neznam samo kolku pati gi imam pereno zasto non stop gi valka na pesokot. Pak planiram da i kupam za nekoe vreme i ne gi menuvam
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR
Принцеса душа им извадивме и ние, уште си ги носиме. Ич не и расте брзо ноџето, уште на 22-23 стоиме. Ама овие некако ми се зимен модел, подлабоки се, сега купивме други, шарени како еспадрилки. И завчера сандали плус. Е денес не купивме ништо. (киндер јајце не се брои)
30.05.2014, 00:18
Defne90 RR
1991
Ние денес купивме гитара играчка.Синко уште од сабалје кога стана па почна да здосадува купи ми па купи ми мамо.Изгледа како што го разбрав сонувал човекот гитара и сега веднаш да му се купи.И немаше што да се прави отиде со баба му и купија.А инаку не денес ама пред околу една недела му купив нова пролетна јакна,ко војничка шара е и ептен и се израдува.Па со неа требаше да се купи и нова пушка така да си се изнакупувавме последните недела две со синко.
30.05.2014, 09:04
Felly RR
7977
Пошто денес е уште многу рано, за било што, а камоли за купување, ќе пишам за вчера. Купивме за мм сако и панталони, да не испадне дека само ние жениве се подновуваме.
13.06.2014, 19:18
Dilina
533
Татенце си иде одПрилеп со количка :) а и јас денес не останав куса па купив терм за вода и ланче за цуцла :)
13.06.2014, 22:34
Felly RR
7977
СО здравје да си ги користите сите нови работи Дилина. Да уживате во прошетките со количката.
14.06.2014, 09:06
Dilina
533
Фала Felly да си купите поубави работи и да ја пуниме темава се надевам дека ќе и се свиѓа на малата кога ќе излезе
24.06.2014, 16:59
Felly RR
7977
ГОлем куфер. Се спремаме за на одмор.
24.06.2014, 18:05
Dilina
533
Купив пелени.....
24.06.2014, 18:07
Dilina
533
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
ГОлем куфер. Се спремаме за на одмор.
Mн беа убави куферите во рамстор, ама нема да ми треба годинава :D Felly убаво да си поминете на одмор одмарајте и за мене еве, јас тешко годинава
25.06.2014, 00:20
bucko mal
1431
So zdravje da se koristite se shto ste kupile Jas denes od sabajle bev na pazarenje,posle edna godina bev vo prodavnica za zdrava hrana Kupiv nekoi seminja I caj od bel slez nesto ne kupiv ama aj dobro e za pocetok,da stvoram navika za odenje pocesto.
19.09.2014, 14:45
Felly RR
7977
Освен целиот прибор за во градинка, го подновивме и тато со нов телефон па и футрола за телефонот.
20.09.2014, 21:55
Snowhite RR
5042
Пред два дена купивме патики за Јана и тренерки за Михаил
21.09.2014, 08:03
Felly RR
7977
Се спремаме за зинска сезона Ние купивме топлинки за М и хулахопки. Е вчера беше тоа, ама заборавив да пријавам.
21.09.2014, 18:32
Dilina
533
Денес купивме балончиња од сапуница, прстенче срце и ж. царство за една малечка пријателка
22.09.2014, 11:26
elenak
2004
Само што купив вегета и еден грд леб со лук и оригано по грешка. Толку засега.
22.09.2014, 13:25
Snowhite RR
5042
Само што си купив леб и паштета за појадок и смоки и едно витанова житарица со брусница