cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што купивме денес?

clock-img

14.10.2009, 12:51

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

сакаш да шиеш или?

како за тебе сукња и сако со некоја кошулка

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

14.10.2009, 12:58

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ти ме мислиш многу сериозна а проф?

јас не сум ти тој тип хехехех...

може широки панталони
(манго)со фалти и висок струк(сиви),темно сиво кошулче со црни штрафти,марама,многу  шминка(акцент очи) и рамна
(шпиц) коса до под уши.

clock-img

14.10.2009, 13:01

clock-img

Enika

pencil-img

1480

mother29 mi se sviga tvojot stil osven pantaloni so visok struk e toa nekam..ama  za sminkata i kosata braos..kaj ima slika od tebe da te opulam?user posted image

clock-img

14.10.2009, 13:03

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

има една во прикажи слика,ама таа е постара..сега ке ставам од роденденот на Марко...во сабота

clock-img

clock-img

Enika

pencil-img

1480

vidov sea edna da...daj nesto ponovo...i pootkaceno ako euser posted image

clock-img

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

може супер е така топ, те замислив и ми се допаѓаuser posted image user posted image

clock-img

14.10.2009, 13:09

clock-img

Весна

pencil-img

771

денес купив: автобуска карта, сендвич со маслинки, домат, марула, краставица, кашкавал и павлака, чашка јогурт и една крофна прелиена со чоколаден крем. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2009, 08:32

clock-img

mami

pencil-img

8680

Му купив вчера на мм една многу убава кошула и кравата, сум ги бендисала од прва..е сега краватата додуша испадна поскапа од кошулата ама мерак ми беше и морав...

clock-img

19.10.2009, 13:39

clock-img

mami

pencil-img

8680

во саботата за Лука купив капче, шалче и ракавички а за мене боди..луѓе колку е смешен кога ги носи ракавицитеuser posted image user posted image user posted image незнае што му се случува па смо ги држи рацете нагоре кренатиuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2009, 15:18

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Вчера си бев малку на шопинг-конечно одвоив време за себе и си земав два каиша онакви како ластик сив и црн.Најдов баш таков сив како што барав однапред се закопчува и има машна од скај а го платив џабе 250 денари.Потоа ди купив дебело фустанче сиво/црно и темно плава ролка како боди за под болерца.

clock-img

27.10.2009, 15:31

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Јас денес бев малку на шопинг со сестра ми бевме за Гевгелија си купив прекрасни кратки чизмички,патики и една блузичка.
Професорица какво е фустанчето? зашто јас барав сиво пред некој ден неможам да си најдам.Тука баш немаме некој изборuser posted image

clock-img

27.10.2009, 15:44

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

па дебелко е како џемперче и горе како ролка и едно копче има за украс-многу финта
и тесно е може со каиш да се носи и со хеланки одлично стои.иде и со сини и со црни комбинации бидејќи е на црна основа со некои сиви шарени коцки ли се што ли се.многу ми се допадна 1400 денари го земав.

clock-img

27.10.2009, 16:06

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

aha bas ubavo kako sto mi opisa jas takvo nesto sakam ali kako sto rekov tuka kaj nas nemame bas nekoj izboruser posted image Treba da grabnam novcanik i u Sk na sopinguser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2009, 19:37

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ako se racuna narackata od avon sto si ja dobiv denes...e toa go kupiv..malku me stega recesija a milion rab sakamuser posted image

clock-img

29.10.2009, 15:30

clock-img

mami

pencil-img

8680

завчера бевме до Анжи и му земавме боди со долги ракави, малку се изнервирав дека од сите што ми се допаѓаа немаше број за него, имаше само од еднобојните, па си купивме такви...

clock-img

29.10.2009, 18:29

clock-img

natasha

pencil-img

430

Denes si kupiv pizamiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2009, 19:55

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

и купив на Јана јакна,фармерки, 2 блузички,дуксерче и долен дел трењерки ама многу се слаткиuser posted image
а за мене си купив фармерки и многу убав виолетов џемпер

clock-img

29.10.2009, 20:07

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

убаво си сте се подновиле ајде части едно џусчеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2009, 20:13

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

pivce moze??user posted image

clock-img

29.10.2009, 20:20

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Јас си купив црни дебели хулахопки за зимово што идеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

29.10.2009, 20:23

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

И четка за чистење капут, едвај најдовuser posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 29.10.2009 20:24:52 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

29.10.2009, 20:25

clock-img

Mamickaa

pencil-img

74

Јас конечно денес си најдов фустан каков што сакам,ќе има слика после свадбатаuser posted image премногу е убав,посвечен и баш како што сакав да шијам,ама среќа го најдов после толку талкање низ градовuser posted image user posted image user posted image
туку женски дај кажете помагајте кај да најдам сега фустан за ќерка ми,деверуша ќе биде она и сакам нешто така поелегантно како балон доле или дајте некоја идеја и каде да најдам готово,да не шијам сега,па дали ќе го погодат,затоа ако знаете каде има и цена по можност ќе биде суперuser posted image инаку она има 6 годиниuser posted image user posted image

clock-img

29.10.2009, 20:33

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

може може наташа 5 дај шта дашuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 22:05

clock-img

mami

pencil-img

8680

Вчера си купивме сушалка за на парно и едно многу убаво меко кебенце, а денес му купивме на Лука конечно високи чевличиња, не се со крзно како што сакав, но се меки и удобни, а и не беа скапи- 1600 ден

clock-img

06.11.2009, 12:22

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Денес си бев малку на шопинг си купив два пара хеланки црни и сиви и еден пар многу убави дебели хулахопки на пруга,не си најдов тоа што барав user posted image али не се вратив без ништо.

Последни статии

article-img