cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што купивме денес?

clock-img

03.12.2009, 22:24

clock-img

Mihaela

pencil-img

60

пацувче,за што за таблетите или за бомбониерата user posted image user posted image user posted image .се шалам,фала повели и ти

clock-img

03.12.2009, 22:46

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Normalno,za bonbonierata...Apcinjata daj mu gi na nekoj drug...

Love is in the air

clock-img

04.12.2009, 10:48

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Вчера после час бевме до Вучко со мм и купивме новогодишни украси и лампиони и светлечки дедо мраз за Дамјан-ептен му се израдува. 

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

04.12.2009, 12:12

clock-img

Mihaela

pencil-img

60

Професорице какви лампиони има кај Вучко?Мене ми требаат сребрени,бели или кралско сини(мастило сини)и како се движат цените?или ако знае некој каде ги има овие бои лампиони да ми каже.Не сум излегла да просетам да се подновам со некој украс

clock-img

04.12.2009, 12:14

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Има секакви во ВУЧКО и се движат од 20-60 денари.Има големи пакувања од 6 комада за 90 или 100, дедомразовци светлечки по 190 денари има.се има буквално се за накитување.

clock-img

07.12.2009, 08:24

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Вчера купив еден куп работи.

бев во шутка-си купив 3 пара чизми(кремасти, црни и сиви), 3 џемперчиња-туники(кремасто, сиво и плаво), 2 пара хеланки(сиви и црни), 3 пара обетки(за 100 денuser posted image user posted image user posted image ) и на мм му купив 5 пара чорапи.

сега сум обезбедена.

clock-img

07.12.2009, 08:28

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Со здравје да си се дотеруваш.А за маж ти посебно си се истрошилаuser posted image

love u all

clock-img

07.12.2009, 08:37

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ќути хахха му фалеа чорапи инаку ќе беше без ништоuser posted image user posted image user posted image .

фала ти, да си купиш поубави.

< Поракaта ја уредил profesorica -- 7.12.2009 8:40:03 >

clock-img

10.12.2009, 18:45

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Денес ја купив Mustela stelatopia и тоа 990 ден од зегин, а во друга аптека беше 1100 ден(разлика во цени)user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

10.12.2009, 18:52

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

Вчера купив еден куп работи.

бев во шутка-си купив 3 пара чизми(кремасти, црни и сиви), 3 џемперчиња-туники(кремасто, сиво и плаво), 2 пара хеланки(сиви и црни), 3 пара обетки(за 100 денuser posted image user posted image user posted image ) и на мм му купив 5 пара чорапи.

сега сум обезбедена.

професорице...дај ме земи ме и мене накај шутка си се изнакупила мајката...user posted image

clock-img

10.12.2009, 18:53

clock-img

Enika

pencil-img

1480

А јас си штедам овие денови...сакам да му купам на Лука новогодишен поклон и на уште некои драги луѓеuser posted image

clock-img

15.12.2009, 10:19

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

вчера: 3 ролки тесни за под сако(сива, црна, крем), пудра и коректор од Manhattan, апликатори за сенка и црвен лак за нокти.

clock-img

15.12.2009, 12:24

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

denes si kupiv edna prekrasna kosulka so kais na polovina malku e podolga i odlicno stoi na farmerki
a si kupim i 6 para corapiuser posted image user posted image user posted image
vo cetvrtok odam za Skopje pa moze da odam na soping vo sutkauser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

15.12.2009, 12:26

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Se spremam da mu kupam sanka na Petar

clock-img

16.12.2009, 18:45

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Е, откако љубезно ја откачив свеки и нејзините 1000 денари денес со мајка ми отидов во финално до-купување.
Па купивме: Комплетче за земање од болница, везана пелена, блудиран плик, корпа, прекривка, постелнина за во лулката, перниче, ќебенце и бањарка.
Мама ги зеде да ги пери и пегла, а свеки нека си купи фотоапарат со парите и нека се слика.user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

16.12.2009, 18:48

clock-img

Maria

pencil-img

533

user posted image user posted image user posted image user posted image Леле Палешке колку си ме изнасмеала.Многу љубезно од твоја страна.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 18:49

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Секому според заслугите Мариа user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

16.12.2009, 19:07

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Е, откако љубезно ја откачив свеки и нејзините 1000 денари денес со мајка ми отидов во финално до-купување.
Па купивме: Комплетче за земање од болница, везана пелена, блудиран плик, корпа, прекривка, постелнина за во лулката, перниче, ќебенце и бањарка.
Мама ги зеде да ги пери и пегла, а свеки нека си купи фотоапарат со парите и нека се слика.user posted image

хахаххха ме изнасмеа Палешкаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 01:29

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Denes kupivme kolicka za user posted image  i mnogu sum zadovolna so izborot,bas onakva kakva sto sakav 3 vo 1-super e!Lele kolku se raduvam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Imam staveno slika vo "detska oprema" pa mozite da ja vidite.

clock-img

17.12.2009, 01:41

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image супер и јас се радувам за вас честитоuser posted image user posted image user posted image треба да не частиш во барот за количката 3 во 1

clock-img

17.12.2009, 01:46

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Ti blagodaram i od user posted image  ti posakuvam sto pobrgu i ti da kupis za tvojot user posted image

Za vo barot nema problem poracaj idam plakam user posted image user posted image user posted image .

clock-img

17.12.2009, 01:47

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

хахахаха ајде утре рано рано јас порачувам ти плајкаш сега ве поздравувам поззззззз одам да user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2009, 11:10

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

маска за коса, од лореал ЕЛСЕВЕ розевата.топ е!!!

clock-img

18.12.2009, 15:44

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Денеска бевме во град мм си купи 2 блузи од боксер за син ми 3 блузички едната е 400 ден а другите 2 по 200 денари.Супер се.На Мартин му купивме јакна.Цел град го прошетав и пак од населба му купив сличка како онаа на мотхер29,слична е но многу различнаuser posted image фатирана е одвнатре дури и на капата.Мака ми е само што не си купив фармерки од боксер по 500 денари се на попуст.Во теранова има 50%попуст и убави работи видов и ви препорачувам да си отидете.

clock-img

19.12.2009, 18:48

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

Денеска бевме во град мм си купи 2 блузи од боксер за син ми 3 блузички едната е 400 ден а другите 2 по 200 денари.Супер се.На Мартин му купивме јакна.Цел град го прошетав и пак од населба му купив сличка како онаа на мотхер29,слична е но многу различнаuser posted image фатирана е одвнатре дури и на капата.Мака ми е само што не си купив фармерки од боксер по 500 денари се на попуст.Во теранова има 50%попуст и убави работи видов и ви препорачувам да си отидете.

so zdravje da si nosite se.obavezno ke otidam do teranova.sakam sopinguser posted image user posted image

Последни статии

article-img