cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Партнерот и Рингераја

clock-img

13.11.2009, 10:04

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Mm znae za ringeraja...jas obično mi preraskažuvam nešto interesno i taka.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

18.10.2010, 14:52

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

И мм знае за РР, му прочитам од време на време нешто интересно.
А инаку ми е интересен, не знам зошто, ама наместо рингераја, он ја вика зевзекманија user posted image user posted image
Така му некако останало...user posted image

clock-img

18.10.2010, 14:59

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

И мојот знае, ама почнав веќе да го нервирам! user posted image
Зошто? Е, па, за се што ќе направам викам: На форумот на рр читав дека...
Пример, на форумот читав дека тоа и тоа помагало за грчеви...
На форумот читав дека треба масажа на бебето.
Преку форумот одлучив кое адаптирано млеко да го купам.
Преку форумот одлучив и за пелените.
На форумот читав дека може со дохрана да се почне по навршени 4 месеци...
И на секоја реченица ми вика: Аман веќе, ќе ти го блокирам тој форум!
user posted image

Live and let live

clock-img

10.03.2011, 00:09

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

мм знае нормално за РР и си чита понекогаш ама не по форумите туку статиите за user posted image  , а најинтересно беше кога дојдовме дома со user posted image првиот ден го зема пц и вика те зачленив на РР еве учи ама јас веќе си бев претходно зачленетаама не пишував тогаш само читав и се спремав user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

10.03.2011, 00:28

clock-img

aleksandra90

pencil-img

124

Maz mi isto taka znae za forumot i epten e zadovolen koga gleda deka jas sum zadovolna i srekna posetuvajki ja ovaa stranica.. Znae ponekogas i da me prasa sto ima novo, dali dobi sovet od nekoj za ova, za ona.. Mislam super e i dosega nikogas ne mi e zameril za toa sto sum na PC.. user posted image

clock-img

10.03.2011, 00:31

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Sekako deka znae,od koga se porodiv jas navistina nemam vreme za da sednam na kompjuter,mnogu pati mm ke go pricuva user posted image  za da mozam jas da citnam so ima novo na rr a nekoi clenovi i po ime gi znae taka da koga mu kazuvam - vo tek e so rabotiteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2011, 00:37

clock-img

humana

pencil-img

596

I mm znae,ama nonstop mi vika aman vise so toa,dosta se zamaras so deca,ke imas prestani da citas i da se opteretuvas,opsesija ti stana,i mu vika na tatko mi deka ke mi go frli laptopot zasto samo na nekojsi forum kisnam ic ne sum cistela po doma otkoga sum se zaclenila vo forumovuser posted image user posted image ,ama koga ke mu raskazam nekoja slucka ili nekoj so slicen ploblem kako nasiov deka sega se dobri,odma omekonuva:)

< Поракaта ја уредил humana -- 10.3.2011 0:44:40 >

clock-img

10.03.2011, 10:42

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Мм е љубоморен на РРuser posted image user posted image user posted image Кога не бил тој дома, може и по цел ден да седам, ама кога е дома сака да го поминуваме времето заедно...
Кога ќе се потскараме, јас одма трчам на РР, а тој user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

10.03.2011, 10:44

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

sekako deka znae me gleda kako sedam na kompjuterot ponekogas i toj sedne do mene i cita sto pisuvam user posted image user posted image user posted image

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

10.03.2011, 10:50

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

РР ни е тема на муабет дома. Секој ден го апдејтувам со нови информации, дали било за воспитување на детето, дали за исхрана, дали некоја смешка... 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

10.03.2011, 11:00

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

RR ni e del od sekojdnevieto , maltene zaedno ja pronajdovme barajki  odgovori na mnogute nasi "novi prasanja", ja saka RR i gleda deka mnogu mi pomaga i mnogu ja pocituvauser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

10.03.2011, 13:58

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Jas ja sakam PP i uzivam vo drushtvoto na site mamicki,mi znacat sovetite i poddrshkata za moite problemcinja okolu alergijata i toa mojot mm go znae!No me kritikuva shto jas tuka "plukam"po nekoj lekari kaj koi ne pominav kako shto treba i mi vika deka netreba da gi "trujam"drugite so moeto nezadovolstvo!No ne e vo pravo,neli?!Tuka sme da si kazeme shto ni tezi na dushata!

clock-img

10.03.2011, 13:58

clock-img

denim

pencil-img

351

Znae i ja razbira taa potreba za razmena na informacii i druzenje user posted image .

clock-img

25.03.2012, 19:39

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ихх цела година не активна темава ...Мм знае за рр и често кога се смеам вика што се смееш па ке му раскажам нешто ситно или рано ако сум станата и сум запишана за да објавам пост па ке праша сокој толку уште од сабајле си раскуцана user posted image . Ја Разбира мојата потребата од рр. Мене РР ми е супер ,една купица жени се смееме ,радуваме ,тагуваме,разменуваме искуства и мило ми што те пронајдов навистина прекрасна си!!!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

25.03.2012, 20:08

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Mm e indiferenten kon moite net aktivnosti, vklucuvakji ja tuka i RR . Ogugla covekot user posted image

clock-img

25.03.2012, 22:51

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Ихх цела година не активна темава ...Мм знае за рр и често кога се смеам вика што се смееш па ке му раскажам нешто ситно или рано ако сум станата и сум запишана за да објавам пост па ке праша сокој толку уште од сабајле си раскуцана user posted image . Ја Разбира мојата потребата од рр. Мене РР ми е супер ,една купица жени се смееме ,радуваме ,тагуваме,разменуваме искуства и мило ми што те пронајдов навистина прекрасна си!!!!

Kako jas da sum go pisuvala ovauser posted image

clock-img

13.03.2013, 00:40

clock-img

blond

pencil-img

1268

Знае за РР и мислам дека не ме чита user posted image
И сигурно ми го знае корисничкото име, кога бев бремена постојано висев овде, дури и него го запоставував user posted image и од време на време тогаш ми префрлуваше за РР.

clock-img

13.03.2013, 00:45

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

znae i mi go znae nikot ama ne cita:" kako ne ke sum cital zeni se sobrale ogovarate sigurno" taka mi vika hehehheheh

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

13.03.2013, 01:02

clock-img

Lina*

pencil-img

311

Znae i ne mi zameruva,nesakam a i nemozam da skrijam koga postojano me gleda so laptopo vo krevetuser posted image Koga nesto me maci,nesto ne mi e jasno a me jas visam na sajtov e togas znae da prasa...i sto ti velat zenskite....i ako kazam nesto sto i toj go rekol ke pocni da se perci....e koga jas ti velev ete i tie ti potvrdijauser posted image

clock-img

13.03.2013, 03:25

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Pa pocetokot se cudese sto pravam i mi prefrluvase dodeka ne mu objasniv deka od tuka koristam mnogu korisni informacii.
Sega koga neso ne sme dobri mi vika aj prasajgi tvoite doktorkiuser posted image user posted image

clock-img

13.03.2013, 06:37

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Nema nisto protiv sto sum na RR

Биди тоа што си

clock-img

13.03.2013, 08:53

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ja obozava, vika deka so RR deteto si go porasnavmeuser posted image

clock-img

13.03.2013, 08:55

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

haha hvcera dur pravev rucek za denes mi berese drvca...

clock-img

13.03.2013, 09:09

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

hahaha i mene mi vika prasaj tamu dokotrkite sto ke kazatuser posted image

clock-img

13.03.2013, 09:11

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Mm koga me zema od rabota sekoj den me prasuva kako ste i kako sum si pominala na RRuser posted image

Последни статии

article-img