cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Форумџии кои ја одбележаа 2014 година !!!

clock-img

15.01.2015, 00:24

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Немам зборови за текстот на Палешка рр ве доловила како на цртеж.Честитки на сите наградата е прекрасна но уште поубаво е признанието дека некој ве смета за НАЈ и тоа е повредно од секоја награда

clock-img

15.01.2015, 05:50

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

И јас ви честитам на сите и ви благодарам на сите!

user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

16.01.2015, 14:57

clock-img

niki

pencil-img

4299

so malo zadocnuvanje cestitki za site dobitnicki na najtitulite i golema blagodarnost do site koi sto me izglasaa
ne znaev deka sum tolku citana i imav poinakva slika za toa kako me dozivuvaat ringerajki, bas sum prijatno iznenadena
javna blagodarnost i do timot na RR koj se pogrzi za nagradite navistina kreativni i unikatni
i izvinuvanje do carrie sto i nemam odgovoreno na pp seuste, se raspakuvav i reklimatizirav doma posle odmorot pa ja zenemariv potpolno

i najgolem najgolem pozdrav do site segasni i idni majki koi na forumcevo ostavaat parce dusa i go pravat tulku ubavo mestence na koe sekogas mozes da navratisuser posted image

edit: sekako da ne ja zaboravam i paleska, prekrasni zborovi, mnogu ubava statija......

< Поракaта ја уредил niki -- 16.1.2015 15:03:37 >

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Последни статии

article-img