cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Омилена храна на трудниците?

clock-img

22.09.2009, 14:50

clock-img

alex_mo

pencil-img

636

I jas sakam ruska salata....user posted image

clock-img

23.09.2009, 16:43

clock-img

денвер

pencil-img

52

сега за сега највеќе ми се јаде тостови и месо и многу малку јадам благо што не личи на мене 

clock-img

19.11.2009, 12:46

clock-img

barbi

pencil-img

75

Zdravo ringerajkovci, se izvinuvam sto ne mozev da se druzam so vas vo izminatiov period, kako sto ste zapoznaeni bremena sum i toa vece osum ned.Mnogu mi e maka, mnogu povracam, nisto ne mozam da jadam.So prvata bremenost ne mi bese vaka, dali ina vas vi se ima sluceno toa razlicni brem.

clock-img

19.11.2009, 12:49

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Јас незнам,допрва ке видам хихииххиuser posted image

ама мајка ми така била!со мене ништо не и било ,дури само јадела и  се направила гица,а со сестра ми црева истурала user posted image

clock-img

19.11.2009, 18:35

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

Банани, додека ја јадев едната лупев друга user posted image ненаситнО ги ставав во уста, и јади јади може сум изела еден камион со банани 9 месециuser posted image

clock-img

24.11.2009, 09:45

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Веќе немам омилена храна, ниту апетит user posted image . Бебето се искачи горе и неможам ништо да јадам, после ми е тешко. Со сила ставам в уста.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

24.11.2009, 11:23

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

јас кога бев бремена ,омилено ми беше јогурт со смоки.ллелел се давев во такво!user posted image

clock-img

24.11.2009, 11:28

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

житарици, банани, ресани, ладни сендвичи.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

03.12.2009, 11:30

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Костени. Леелеее 1 кгр изедов. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

11.06.2010, 15:09

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Моментално најомилена храна ми е Нутела, чоколадно млеко и овошје- јагоди, цреши, лубеницаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

11.06.2010, 17:47

clock-img

jasmina 25

pencil-img

230

mnogu pijam jogurt i se sto moze da se jade so jogurt burek,lisnato i dr...a od ovosjwe jadam banani,praski...

clock-img

12.06.2010, 12:08

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Momentalno omilena hrana mi se praski, kajsii ,cresi , lubenica , meso sladoled .Jogurt mi se pie ama mi se losi od nego. Blago nejadev mnogu ni pred da zabremenam nitu pak sega

Биди тоа што си

clock-img

12.06.2010, 12:54

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

jas momentalno jadam mnogu zeleni slivi i kajsii se uste ne mi e nisto bidelo se nadevam nemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2010, 20:47

clock-img

none

pencil-img

491

jas sum 6 nedela i ne osekjam nesto posebno osven brzo se zamoruvam pijam jogurt i normalno zelencuk no i pak pusam po nekolku cigari kazete mi so iskustvo koj pusi od vas lele mora da se prestane

clock-img

12.06.2010, 20:56

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ех, ноне, ќе се караме..јас би ти препорачала да не пушиш..па толку долго го чекаше бебчево user posted image За воља на вистината и јас баш и немам некоја омилена храна..бар за сега..Иначе омразена и те како имам..user posted image Не можам да смислам никаква манџурина..ниту месо..ама затоа овошје и зеленчук јадам..па само на то сум..

clock-img

12.06.2010, 21:10

clock-img

Sandric

pencil-img

508

Leleeee sladoled, cokolado ...i se sto e blagouser posted image

clock-img

14.06.2010, 16:21

clock-img

saskicka

pencil-img

13

user posted image   Da se nadovrzam na temata eve i jas otsekogas jadam mnogu soleno i site mi velea deka ke imam since .sega sum 18 nedela i mi kazaa zensko i mnogu sum srekna i pak si jadam solena hranauser posted image

clock-img

14.06.2010, 17:15

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

saskicka i jas jadev mnogu soleno no sega prestanav. Od solenata hrana se dobivaat otoci

Биди тоа што си

clock-img

14.06.2010, 17:52

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Јас јадев чоколади ко луда, на ден по 500 гр. ми се собираше да имам изедено чоколада, а исто и пиев пепси. Немаше ден да не поминам со пепси 1.5л и чоколадо 

clock-img

14.06.2010, 20:14

clock-img

none

pencil-img

491

rossana jas znam deka gazirano e zabraneto a i blago vo umereni kolicini sega ako gledame kako treba a jas po dve tri cigari ama veke ne denes ne zapaliv od koga procitav deka  6 do 10 nedela se znacajni

clock-img

05.07.2010, 13:31

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Се ми беше одвратно во бременоста...само портокали, мандарини, киви и банани јадев и болна бев по калинки (не знам од кај ми паднаа на памет во ноември, декември, не знам точно кој месец беше, ама знам дека ги немаше), но успеав да ги дочекамuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

05.07.2010, 16:12

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ednas samo mi se prijade burek bev 8mi mesec .pa zemav si napraviv.i si pocnav da jadam koga mm stana za na rab.i me vide me napravi nenormalna so nesum mu rekla da mi kupiuser posted image .

clock-img

14.11.2014, 19:06

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Која ви е омилена храна во моментов?user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

14.11.2014, 20:46

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Nemam omilena, za srekja ne sum po blagoto povekje sakam sirenje, krem sir peciva....

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

14.11.2014, 23:48

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

Мене омилена храна , вон бременост ми се тестенини, но сега помалку ги јадам.Во оваа бременост најмногу ми се јаде спанаќ верувале или не, тиква печена ,костени и печурки user posted image ,долг ми бил списоков user posted image .Доброшто не е благото како во првата бременост ,па си накладов тогаш 20 кг + user posted image

Последни статии

article-img