за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Со првата бременост благо во секој облик, станував во сред ноќ за да каснам чоколадо или крем банана. Со вторава бременост преорјентирана сум на кисело-краставички, кисели моркови, карфиол....ми иде да ја испијам течноста од теглата каде што стојат краставичките.
19.11.2014, 19:18
Ki4iko
438
Anuska14 хеххеее,јас во почетокот на оваа бременост го имав истото чувство и желба за кисело,сега лимони не знам колку да изедам,цедам лимон во се ,буквално во секоја солена храна
10.03.2015, 15:12
Maya1
11
Од кога останав бремена ТОСТ ми се врти во главата и палачинки. мммммм
10.03.2015, 16:38
Felly RR
7977
Мае, Мае, ме застрви сега и мене. Во првата бременост чипсот ми беше омилена храна. а со вторава, сега за сега ништо омилено немам.
10.03.2015, 16:47
Bethany
4534
И со двете бремености само теста, слано, благо, дај шта даш.
10.03.2015, 18:16
Maya1
11
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Мае, Мае, ме застрви сега и мене. Во првата бременост чипсот ми беше омилена храна. а со вторава, сега за сега ништо омилено немам.
Хехе.. како викаат "Не спомнувај!" цц а јас си се изнакажав.
10.03.2015, 22:38
gina
1152
jas nekako poveke burek sakam i kiseli krastavicki a nesto omileno posebno sega zasega nemam si kasnuvam i blago ako porano mnoguretko jadev go izbegavam ama skoro sekoj den po malku kasnuvam da ne preteruvam