cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Омилена храна на трудниците?

clock-img

19.11.2014, 08:10

clock-img

Anuska14

pencil-img

53

Со првата бременост благо во секој облик, станував во сред ноќ за да каснам чоколадо или крем банана. Со вторава бременост преорјентирана сум на кисело-краставички, кисели моркови, карфиол....ми иде да ја испијам течноста од теглата каде што стојат краставичките.user posted image

clock-img

19.11.2014, 19:18

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

Anuska14 хеххеее,јас во почетокот на оваа бременост го имав истото чувство и желба за кисело,сега лимони не знам колку да изедам,цедам лимон во се ,буквално во секоја солена храна user posted image

clock-img

10.03.2015, 15:12

clock-img

Maya1

pencil-img

11

Од кога останав бремена ТОСТ ми се врти во главата и палачинки. мммммм user posted image user posted image

clock-img

10.03.2015, 16:38

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Мае, Мае, ме застрви сега и мене. user posted image
Во првата бременост чипсот ми беше омилена храна. user posted image а со вторава, сега за сега ништо омилено немам.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

10.03.2015, 16:47

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

И со двете бремености само теста, слано, благо, дај шта даш.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

10.03.2015, 18:16

clock-img

Maya1

pencil-img

11

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Мае, Мае, ме застрви сега и мене. user posted image
Во првата бременост чипсот ми беше омилена храна. user posted image а со вторава, сега за сега ништо омилено немам.

Хехе.. како викаат "Не спомнувај!" цц а јас си се изнакажав. user posted image user posted image

clock-img

10.03.2015, 22:38

clock-img

gina

pencil-img

1152

jas nekako poveke burek sakam i kiseli krastavicki a nesto omileno posebno sega zasega nemam si kasnuvam i blago ako porano mnoguretko jadev go izbegavam ama skoro sekoj den po malku kasnuvam da ne preteruvam

Последни статии

article-img