cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: КафеРаја

clock-img

28.03.2015, 23:22

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

lukajana RR вируелно пиво ама пиво си е пиво user posted image ех имам дома баш вакви кикиритки ама немам пиво user posted image
hopeless повели на пивце па здравје и на РР дружба во живо user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

29.03.2015, 01:15

clock-img

hopeless

pencil-img

529

Меланија јас имам пиво ти кикирики таман :-D
Не сум по пивото многу, многу, ама кикирики, како оние на сликата, обожавам.
Баш бИ сакала да дојдам на рр дружба, но далеку сте ми.
Поздрав и лека ноќ.

clock-img

29.03.2015, 13:00

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Колку е тоа далеку?user posted image
Добар ден,недела а тмурно и никакво.Денес се менува времево па викаат од утре и сонце ќе сме виделеuser posted image немам време за кафе брзам на шпорет ,имајте убав ден

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

29.03.2015, 18:42

clock-img

hopeless

pencil-img

529

Некој кафе спомна??
user posted image

user posted image

Повелете user posted image

Меланија, не сум многу далеку, ама ете не ми се укажало прилика. Некогаш, здравје.

clock-img

29.03.2015, 18:47

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Јас сакам кафе,како некоја свекрва сумuser posted image .Така бре жено тури по едно кафе да се освестиме.А и благово добро ке ни дојде јас само што ручав време беше за благо.На диета од понеделник ама не овој ,да помине Велигденuser posted image

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

29.03.2015, 22:28

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

hopeless мммм земав од латето па и една мока user posted image ептен добри ти излегоа со се мафинитеuser posted image Кога ќе доаѓаш накај Ск пиши user posted image а се надевам и кога ќе се организираме

И јас чекам некој понеделникuser posted image

clock-img

29.03.2015, 22:37

clock-img

hopeless

pencil-img

529

За Понеделници не зборете. Еден куп поминаа, а јас се следниот го чекам.
Фала на поканата.
Имајте добра ноќ.

clock-img

29.03.2015, 23:16

clock-img

hopeless

pencil-img

529

Ништо од добрата ноќ. Еднаш решив ќе легнам порано и на принцезата мајкина и текна дека не и се сспие. Важно еден час дремна и сега пижама парти.
Значи јас дежурам вечерва, не ја мислете рр, во сигурни раце е.

clock-img

29.03.2015, 23:33

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

И јас сум тука,моиве зверчиња легнуваат околу девет ипол-десет и тогаш ми останува време за мажле и за рр.Ама вчера ми дојде гостинкатаuser posted image така да ке ја дружам само рр маже ќе го прескокнам деновивеuser posted image

clock-img

30.03.2015, 08:27

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Добро утро жени, одамна не сум испила кафе тука со вас, па ајде сега ќе ставам едно од мене
А кога сме кај тетката и мене ме посети сношти и тоа на 25 ден од циклусот, значи предвреме
А гледам, т.е. не гледам активност на форумов од раните утрински часови м?
Ајде по едно прилепско, па што биде нека биде
user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

30.03.2015, 08:32

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Добро утро жени, одамна не сум испила кафе тука со вас, па ајде сега ќе ставам едно од мене
А кога сме кај тетката и мене ме посети сношти и тоа на 25 ден од циклусот, значи предвреме
А гледам, т.е. не гледам активност на форумов од раните утрински часови м?
Ајде по едно прилепско, па што биде нека биде
user posted image

Сноу ќе се напијам едно прилепско кафенце ,атер за фацичката на негоuser posted image Ајде денес ќе биде топло ,ќе се размрдаме.Мене уште рано рано сонцето ме наполни енергијаuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

30.03.2015, 09:09

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Добро утро рингерајки,и јас се придружувам кон првото утринско кафе.Додуше мене второ ќе ми дојде,испив едно отсабајле.И кај нас богами убав ден денес,сонце надвор па одма сум полна со позитивна енергија.user posted image
Поздравче мили мои и имајте убав ден.user posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

30.03.2015, 09:45

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Пијам јас секој ден прилепско од мм ама ова не се одбиваuser posted image Сноу ајде ќе се потсетуваме за гостинката ,во исто време не дружи ,а многу ја мразамuser posted image целата сум како скапана.Одам женски да средам низ дома после ке се дружиме

clock-img

30.03.2015, 13:00

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Добар ден иако не баш добар за менеuser posted image и јас гuser posted image гостинката ама од вчера како да тонам низок притисок и како замаеност без силаuser posted image ама ајде ќе помине
Одам да си направам тазе македонско кафе user posted image

clock-img

30.03.2015, 17:17

clock-img

nataly86

pencil-img

534

user posted image -

Малку слободно време и решив да Ве почастам со едно релакситрачно попладневно кафе....кај мене не е релаксирачно но сепак user posted image

Пред малку започнав со Лино играта и се се изнасмеав слатко кога видов резултатитеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Сепак битно да се дружиме user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил nataly86 -- 30.3.2015 17:18:33 >

clock-img

30.03.2015, 17:33

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Што убаво ти текна кафе да сваришuser posted image јас стварно релаксирано бебе спие баткото си игра а јас одмарам.Кликањево го пробав и јас ама некако не ми оди изгледа имам дебели прстиuser posted image а и немам толку нерви ,сум остарелаuser posted image .
Ајде ние кафе ќе пиеме тие нека кликаат може уште некој ке ни се приклучи па ќе си направиме журкаuser posted image

clock-img

30.03.2015, 17:40

clock-img

hopeless

pencil-img

529

Ме примате во друштво?
Од телефон сум инаку би почастила нешто благо.
Кликам и јас ама слабо ми иде. И мене ме нервира нема живци нонстоп да кликам.

clock-img

30.03.2015, 18:01

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Sekako deka te primame sto poveke toa podobro.
Eve blago od mene
user posted image

clock-img

31.03.2015, 09:45

clock-img

miana

pencil-img

6152

Добар ден жени....Како сте? Еве ме мене на кратко да ве видам, гледам има убава дружба, си бркате наградички..Блазе вас...Мене ме нема, гледам дека не ни фалиме више user posted image
Јас само да ве поздравам... Имајте убав ден и убави претстојни празници.. Јас за празниците ЛЕтам накај убавата Русија user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

clock-img

31.03.2015, 11:46

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Фалиш Миана,како не фалиш.Еве ја ссакам да те читкам,ама тебе те нема user posted image .Убаво да си поминеш за празниците и кога ќе се вратиш се да ни раскажеш
Убав ден женски,гледам вредни сте од рано по сабајле user posted image user posted image user posted image
Јас тупам мозок со нов софтвер на работа user posted image ,ама почнаа да ми се вклопуваат коцкичките во глава user posted image
Ајде по едно кафенце ,си го заслужив
user posted image

clock-img

31.03.2015, 12:52

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Леле Миана после години и годиниuser posted image после се и сештоuser posted image така мислиш?
Најубаво да си поминеш и освежена повеќе да пишуваш

mommy_angels RR па не е се до програмот и програмерите ,нешто е и до коцките user posted image
Едит: Ви ар сориuser posted image пута два

clock-img

31.03.2015, 13:38

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

mommy, баш убаво не почасти, ми треба кафе, со промениве на саатот, не сум баш тачнаuser posted image , ќе ми треба време да се навикнам.

миана, не сме те заборавиле, ти не заборави нас, а од тебе чекам некое рецептче во специјалитетите за Велигден.user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

01.04.2015, 13:07

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Dobar den devojki sto pravite klikate li linovci?Jas se raspravam so nastinati deca user posted image Sega malku se potsmirija pa si svariv kafe i vikam ajde i za vas da svaram nekoe
user posted image
Povelete moze i nekoj muabet ke kazete

clock-img

01.04.2015, 14:26

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

lukajana RR јас немам муабет јадам од твоево благо user posted image бф пак грозно време
До вечер ќе се оправам па ќе се вратам на муабет user posted image

clock-img

01.04.2015, 16:03

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Земам и јас, ми се спие ми се плаче, времево за никаде ладно, поспана сум ептен, се надевам со кафево и благово да пркнеме малце. Лукајана, цеди цвекло со морков за децава да се оправат, позз

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Последни статии

article-img