cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: КафеРаја

clock-img

13.04.2015, 21:15

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

Нешто не ми беше денот денес. Ме мава некоја настинка абе душа ми вади. Шопинг 0 овој пат..Виена не се сменила баш многу во последниве 8 години од кога не сум ја посетила. Идам да дрмнам еден Fervex и да се опраам до утре оти ме чека работа. И задутре и во четврток...

clock-img

13.04.2015, 22:59

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Блу блу, кaсни еднa зaхер тoртa зa нaсuser posted image ....aaх, Виенa, убaвини.....

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

14.04.2015, 11:16

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Ja utnav rabotata,kolku i da imam zelba da ve cas_tam kafe,NEUSPEVAM....
Devojki,pomina dolgiot vikend,koj shetashe shetashe koj precekuvashe gosti precekuvash,set_o toa e zad nas.Ajde sega so novi sili do novi slobodni denovi i prazniciuser posted image

< Поракaта ја уредил Tanjat7880 -- 14.4.2015 11:17:57 >

clock-img

14.04.2015, 13:25

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Tanja eve jas za tebe ke pochastam.Koj e za neka poveliuser posted image

user posted image
user posted image

Jas so gosti go pominav praznikov nigde ne shetavme.Na moive po dome neshto mu se pomatilo,soprugov pobara Ruska salata a malovo ja zema koshnichkava so jajca I pee djingal bel,djingal bel izgleda go potsetuva na nova godina koga ukrasuvavme hihihiihihi

You have to dream if before you can do it.

clock-img

14.04.2015, 17:20

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Bucko mal rr кај ги најде крофниве ме настрви сега каде ке барам.
Јас сум во планина уживам во природа ама многу студи има и малку снег,децава се прерадувани не можеш да ги прибереш.Пусти мерак за снег а јас колку го мразам не сте свесниuser posted image

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

15.04.2015, 13:46

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

Ц Ц Ц... Никој нема ни за кафе, ни за дружба, ни за слабеење.
Или јас бирам погрешно време за муабет user posted image
Поздрав

clock-img

15.04.2015, 13:52

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Како бре нема, еве од мене малце тропски да ве расположам, убав ден, сонце, само за легачење некаде и пиење кафеuser posted image user posted image

user posted image
user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

15.04.2015, 15:05

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Добар ден! Шмрц кафенце... Мх,мх колку време се немам напиено кафе ме фати мерак од ова твоево Лавбл.user posted image Надвор е прекрасно само уште да не бев на боледување и да можев да си акам цел ден ќе беше уште поубаво.
Не сум си се пожалила ама еве веќе 3 недели сум дома затоа што имав бронхопневмонија, ама денес бев на контрола и конечноооо сум добра. Во тоа име частам благичко.user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил elenak RR -- 15.4.2015 15:06:33 >

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

15.04.2015, 15:27

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Сакам сеuser posted image .LoveableMe RR треба почесто да частиш посебно коктеливе на лето мирисаат,јас обожавам кокос ммм за меракuser posted image
Elenak RR побрзо да оздравиш па да не дружиш повеќе.
Јас се сончам покрај река, милина е топло додека има сонце а штом зајде камен ладно,пола ден во кратки другата половина сите покрај каминuser posted image .Поздрав женски убаво да си поминете на дружбата

clock-img

16.04.2015, 00:31

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

user posted image
еве да не речете дека не ја споделив со вас најубавата на свет Захер торта по оригинален рецепт...повелете☺

clock-img

16.04.2015, 06:45

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Прва сум user posted image user posted image user posted image

Фала blue_blue

Добро утро на сите user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

16.04.2015, 07:01

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

Па добро ќе да е утрово ☺ надвор пука сонце, јас изгледа се наспав па да се станувам ќе да е време... busy day today. Да се спакувам, отчекирам, на работа до 3 и после шетање и шопинг до 8 вечер, може и уште некое виенско кафенце па на аеродром. Долг ќе е денов денес, тешко дека ќе сум дома пред 1 по полноќ...Добро утро на сите...

clock-img

16.04.2015, 11:05

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Elena, се послужувам од благцето, ајде добро е што си оздравела и да се вратиш во нормала.

Блу-блу, лелеее тортичево ме потсети на убавивните на Виена, уф уф, како би сакал да скокнам до таму, уживај и за нас. Лукајана, брцни нозе за нас во тоа реката, да ја отвориме сезонатаuser posted image Ајде женски, имајте убав ден, чекам некоја подоцна да понуди кафе, сокче, нешто кекси...user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

16.04.2015, 12:20

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

LoveableMe како би брцнала нозе ама страшна е рекава носи растопен снег и е камен ладна.
blue_blue остана ли од тортата или се изедовте?
Еве од мене нешто освежително
user posted image
и по некое благце
user posted image
Не е торта ама ке заврши работauser posted image
Поздрав женски имајте убав ден

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 16.4.2015 12:28:12 >

clock-img

18.04.2015, 17:33

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Женски што правите?
Работите или шетате?
Некако не е за шетање,јас правев кифли и успешни се LoveableMe RR по твоја рецептаuser posted image .Ке ве почастев кифли ама ги изедоа user posted image
Затоа повелете сладолед да ја отвориме сезоната
user posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 18.4.2015 17:38:29 >

clock-img

19.04.2015, 16:55

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

lukajana rr таман ја отвори сезонава со сладолед, времево пак се намршти, па зарем сега пак да почнеме да кукамеuser posted image
Ај јас едно топло чоколадо ќе почестам дирек од пред мојот компјутер, т.е. дома направено и испиено со рр
user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

19.04.2015, 17:19

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Snowhite rr таман седнав ова топлово чоколадо како порачано ми дојде,само да ве ѕирнам ке одам по Л отиде кај некои другарчиња па уште малку да го земам и успат да ја видам мајка ми ,не сум ја видела цела недела.
Поздрав женски

clock-img

19.04.2015, 22:36

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Уф ми се пие топло чоколадо ама и сладоледuser posted image ќе го биде времево кога тогаш ,да го набркаме со сладоледuser posted image ќе си помљацкам на празно и ќе си легнам user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

20.04.2015, 07:36

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Добро утро дами!!! Убав ден на повидок user posted image user posted image
Ајде едно утринско ,за расонување
user posted image

clock-img

20.04.2015, 07:52

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Добро утро дами!!! Убав ден на повидок user posted image user posted image
Ајде едно утринско ,за расонување
user posted image

Мами тенкс за кафенцетоuser posted image Многу ми треба утрово,кома сумuser posted image Јас уште од понеделнички се закаснив на работа,причина:сум се успала пола саатuser posted image user posted image Плус втор ден од циклус user posted image ај доста набројувам причини за кафе,туку давај вамуuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

20.04.2015, 09:54

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR

.....јас правев кифли и успешни се LoveableMe RR по твоја рецептаuser posted image .Ке ве почастев кифли ама ги изедоа user posted image

Доцнам малце со одговорот, лукајана баш ми е милоuser posted image , се погодија кифличкитеuser posted image значи.

Мами, кафе и мене ми треба, не да ми се спие од сабајле, како воз да ме мавнал, лелеее, да се расвестиме инаку тешко ќе ја издржиме неделава, а како ми треба некое одморче некаде во природаuser posted image user posted image ...гладна кокошка просо сонуваuser posted image

Верувај во чуда!

clock-img

21.04.2015, 07:52

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Добро утрооооооооо!!!!!
Е јас за вакво кафенце сонувам,ајде поубаво е во друштво
user posted image

clock-img

21.04.2015, 12:58

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Леле мами кај ги најде местово и јас сакам кафе таму да пијам,па и не мора кафе да вариш само пола саат да искулирам и да пуштам мозок на пасење.
Не знам за вас ама јас очите не можам да ги држам отворени многу голема спанка сум станалаuser posted image три кафиње испив и ништо,некој ден ке се отрујам со кафеuser posted image

clock-img

21.04.2015, 14:07

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Ау мами чувај место, идам ......user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR

.....јас правев кифли и успешни се LoveableMe RR по твоја рецептаuser posted image .Ке ве почастев кифли ама ги изедоа user posted image

Доцнам малце со одговорот, лукајана баш ми е милоuser posted image , се погодија кифличкитеuser posted image значи.

Јас ги планирам за вечер или утре

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

21.04.2015, 14:24

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Леле мами, изгорев за вакво кафенце во природа, леее лиги ми потекоа, фала ти ќе се послужам и ќе фантазирам дека сум тамуuser posted image user posted image .

Melanija, пиши како ќе ти испаднатuser posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 21.4.2015 14:25:07 >

Верувај во чуда!

Последни статии

article-img