за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Нешто не ми беше денот денес. Ме мава некоја настинка абе душа ми вади. Шопинг 0 овој пат..Виена не се сменила баш многу во последниве 8 години од кога не сум ја посетила. Идам да дрмнам еден Fervex и да се опраам до утре оти ме чека работа. И задутре и во четврток...
Обиди: 5,5 години 2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати Верувај во чуда!
14.04.2015, 11:16
Tanjat7880
1256
Ja utnav rabotata,kolku i da imam zelba da ve cas_tam kafe,NEUSPEVAM.... Devojki,pomina dolgiot vikend,koj shetashe shetashe koj precekuvashe gosti precekuvash,set_o toa e zad nas.Ajde sega so novi sili do novi slobodni denovi i praznici
< Поракaта ја уредил Tanjat7880 -- 14.4.2015 11:17:57 >
14.04.2015, 13:25
bucko mal
1431
Tanja eve jas za tebe ke pochastam.Koj e za neka poveli
Jas so gosti go pominav praznikov nigde ne shetavme.Na moive po dome neshto mu se pomatilo,soprugov pobara Ruska salata a malovo ja zema koshnichkava so jajca I pee djingal bel,djingal bel izgleda go potsetuva na nova godina koga ukrasuvavme hihihiihihi
14.04.2015, 17:20
lukajana RR
1481
Bucko mal rr кај ги најде крофниве ме настрви сега каде ке барам. Јас сум во планина уживам во природа ама многу студи има и малку снег,децава се прерадувани не можеш да ги прибереш.Пусти мерак за снег а јас колку го мразам не сте свесни
15.04.2015, 13:46
SkCura77
430
Ц Ц Ц... Никој нема ни за кафе, ни за дружба, ни за слабеење. Или јас бирам погрешно време за муабет Поздрав
15.04.2015, 13:52
LoveableMe RR
5035
Како бре нема, еве од мене малце тропски да ве расположам, убав ден, сонце, само за легачење некаде и пиење кафе
15.04.2015, 15:05
elenak
2004
Добар ден! Шмрц кафенце... Мх,мх колку време се немам напиено кафе ме фати мерак од ова твоево Лавбл. Надвор е прекрасно само уште да не бев на боледување и да можев да си акам цел ден ќе беше уште поубаво. Не сум си се пожалила ама еве веќе 3 недели сум дома затоа што имав бронхопневмонија, ама денес бев на контрола и конечноооо сум добра. Во тоа име частам благичко.
< Поракaта ја уредил elenak RR -- 15.4.2015 15:06:33 >
15.04.2015, 15:27
lukajana RR
1481
Сакам се .LoveableMe RR треба почесто да частиш посебно коктеливе на лето мирисаат,јас обожавам кокос ммм за мерак Elenak RR побрзо да оздравиш па да не дружиш повеќе. Јас се сончам покрај река, милина е топло додека има сонце а штом зајде камен ладно,пола ден во кратки другата половина сите покрај камин .Поздрав женски убаво да си поминете на дружбата
16.04.2015, 00:31
blue_blue
893
еве да не речете дека не ја споделив со вас најубавата на свет Захер торта по оригинален рецепт...повелете☺
16.04.2015, 06:45
Палешка РР
7505
Прва сум
Фала blue_blue
Добро утро на сите
16.04.2015, 07:01
blue_blue
893
Па добро ќе да е утрово ☺ надвор пука сонце, јас изгледа се наспав па да се станувам ќе да е време... busy day today. Да се спакувам, отчекирам, на работа до 3 и после шетање и шопинг до 8 вечер, може и уште некое виенско кафенце па на аеродром. Долг ќе е денов денес, тешко дека ќе сум дома пред 1 по полноќ...Добро утро на сите...
16.04.2015, 11:05
LoveableMe RR
5035
Elena, се послужувам од благцето, ајде добро е што си оздравела и да се вратиш во нормала.
Блу-блу, лелеее тортичево ме потсети на убавивните на Виена, уф уф, како би сакал да скокнам до таму, уживај и за нас. Лукајана, брцни нозе за нас во тоа реката, да ја отвориме сезоната Ајде женски, имајте убав ден, чекам некоја подоцна да понуди кафе, сокче, нешто кекси...
16.04.2015, 12:20
lukajana RR
1481
LoveableMe како би брцнала нозе ама страшна е рекава носи растопен снег и е камен ладна. blue_blue остана ли од тортата или се изедовте? Еве од мене нешто освежително
и по некое благце
Не е торта ама ке заврши работa Поздрав женски имајте убав ден
< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 16.4.2015 12:28:12 >
18.04.2015, 17:33
lukajana RR
1481
Женски што правите? Работите или шетате? Некако не е за шетање,јас правев кифли и успешни се LoveableMe RR по твоја рецепта .Ке ве почастев кифли ама ги изедоа Затоа повелете сладолед да ја отвориме сезоната
< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 18.4.2015 17:38:29 >
19.04.2015, 16:55
Snowhite RR
5042
lukajana rr таман ја отвори сезонава со сладолед, времево пак се намршти, па зарем сега пак да почнеме да кукаме Ај јас едно топло чоколадо ќе почестам дирек од пред мојот компјутер, т.е. дома направено и испиено со рр
19.04.2015, 17:19
lukajana RR
1481
Snowhite rr таман седнав ова топлово чоколадо како порачано ми дојде,само да ве ѕирнам ке одам по Л отиде кај некои другарчиња па уште малку да го земам и успат да ја видам мајка ми ,не сум ја видела цела недела. Поздрав женски
19.04.2015, 22:36
Melanija RR
7052
Уф ми се пие топло чоколадо ама и сладолед ќе го биде времево кога тогаш ,да го набркаме со сладолед ќе си помљацкам на празно и ќе си легнам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
20.04.2015, 07:36
mommy_angels RR
1543
Добро утро дами!!! Убав ден на повидок Ајде едно утринско ,за расонување
20.04.2015, 07:52
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Добро утро дами!!! Убав ден на повидок Ајде едно утринско ,за расонување
Мами тенкс за кафенцето Многу ми треба утрово,кома сум Јас уште од понеделнички се закаснив на работа,причина:сум се успала пола саат Плус втор ден од циклус ај доста набројувам причини за кафе,туку давај ваму
20.04.2015, 09:54
LoveableMe RR
5035
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR
.....јас правев кифли и успешни се LoveableMe RR по твоја рецепта .Ке ве почастев кифли ама ги изедоа
Доцнам малце со одговорот, лукајана баш ми е мило , се погодија кифличките значи.
Мами, кафе и мене ми треба, не да ми се спие од сабајле, како воз да ме мавнал, лелеее, да се расвестиме инаку тешко ќе ја издржиме неделава, а како ми треба некое одморче некаде во природа ...гладна кокошка просо сонува
21.04.2015, 07:52
mommy_angels RR
1543
Добро утрооооооооо!!!!! Е јас за вакво кафенце сонувам,ајде поубаво е во друштво
21.04.2015, 12:58
lukajana RR
1481
Леле мами кај ги најде местово и јас сакам кафе таму да пијам,па и не мора кафе да вариш само пола саат да искулирам и да пуштам мозок на пасење. Не знам за вас ама јас очите не можам да ги држам отворени многу голема спанка сум станала три кафиње испив и ништо,некој ден ке се отрујам со кафе
21.04.2015, 14:07
Melanija RR
7052
Ау мами чувај место, идам ......
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR
.....јас правев кифли и успешни се LoveableMe RR по твоја рецепта .Ке ве почастев кифли ама ги изедоа
Доцнам малце со одговорот, лукајана баш ми е мило , се погодија кифличките значи.
Јас ги планирам за вечер или утре
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
21.04.2015, 14:24
LoveableMe RR
5035
Леле мами, изгорев за вакво кафенце во природа, леее лиги ми потекоа, фала ти ќе се послужам и ќе фантазирам дека сум таму .
Melanija, пиши како ќе ти испаднат
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 21.4.2015 14:25:07 >