cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: КафеРаја

clock-img

21.04.2015, 21:21

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Devojki da ve pochastam od mojata rodendenska torta.Pravev kinder torta,auuuuuu lepota torta.

user posted image

You have to dream if before you can do it.

clock-img

21.04.2015, 23:18

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Е лепота е стварно,јас не знам да ја правам викаат многу време барала ама знам да ја јадам.user posted image
Ајде давај едно парче додека не се изела и среќен роденден уште еднаш

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

23.04.2015, 08:41

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

Ај замислете си едно црно, јако кафе, толку јако што при првата голтка ги буди сите сетила, по втората буди насмевка, третата пушта музика во вашиот живот денес, музика весела, пролетна, а веќе на последната голтка, сте спремни со треперење во душата од некоја неопислива среќа, денес да уживате во денот. (Незнам да ставам слика, па ве препуштам на имагинацијата) Наздравје!

clock-img

23.04.2015, 10:13

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ех Neurotoxin го замислив и го испив се надевам дека навистина ќе уживам во денов.
А еве ОВДЕ да се научиш како се прави такво кафе и следниот пат да не почестиш
А сега еве од мене
user posted image
со љубов user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 23.4.2015 13:29:18 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

23.04.2015, 10:25

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Лелее Неуротоксин, еве од мене една фотка, се надевам доловив амбиентот, заедно со кафето на Сноу да поуживаме во убавините на Интернет user posted image

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

23.04.2015, 10:34

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Аууууууууууу од глеткава почнав да завивам user posted image user posted image .Лавабл ме значи ме погоди незнаеш како.Уживам и ти се придружувам,па ако можеш избркај ме user posted image
Убав ден драги мои

clock-img

23.04.2015, 11:18

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ауу овде пикник сте спремиле user posted image
Се придржувам и јас чекајте ме, ќе баталам и работа и се и предвреме ќе си го почнам викендов ако треба

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

23.04.2015, 11:56

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

за ваква среќа зборев, супер, ајде утре сбајле утринското го ставам на „маса“ :)

clock-img

23.04.2015, 13:32

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Ех стара желба за РР дружба и тоа баш на некое вакво место user posted image Утре сабајле ќе наминам на утринско кафе, Neurotoxin да се потрудишuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

23.04.2015, 13:33

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Во несвест се паѓа од ваква убавина,доаѓам и јас на кафе во природа ми треба едно убаво благо user posted image мерак кафе.
Жени јас сум во фрка се спремам за свадбаuser posted image кај на мм братучетка,досега бев таму да помогнам па дојдов да ја заспијам Ј а имам и за пеглање, да бањам деца,да одам на фризер да се фарбам и незнам уште што.Ама на тенане не се брзам има време уште не е пет до дванаесетuser posted image .
Поздрав женски имајте убав денuser posted image

clock-img

24.04.2015, 07:58

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

user posted image

Еве едно утринско, зачинето со сончеви зраци. Нека ви е утрото посебно убаво, и цел ден нека ви биде таков. Најомилен дел од денот ми е, најполн со енергија, со можност за остварување на нови цели.
Наздравје user posted image

clock-img

24.04.2015, 08:03

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: Neurotoxin

user posted image

Еве едно утринско, зачинето со сончеви зраци. Нека ви е утрото посебно убаво, и цел ден нека ви биде таков. Најомилен дел од денот ми е, најполн со енергија, со можност за остварување на нови цели.
Наздравје user posted image

Фала женска за кафенцето,баш сега мислев да си порачам едноuser posted image Ама сончевиве зраци тука кај нас ги немаuser posted image Небото некако матно ми изгледа,утрово иако рано сум разбудена изгрејсонце не видовuser posted image Да се надеваме дека ќе имаме сончев денuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

24.04.2015, 08:09

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

user posted image

Јас отпосле видов дека има нарачка и за доручек, па решив еве да се собереме, доручекот не чека, кој е за? user posted image

Deluxe, има надеж за зрациве, се пробиваат некако, за енергија се доволно, ако не се појават, еве факт, петок е па така да се опуштиме user posted image

clock-img

24.04.2015, 08:15

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Јас иако појадував веќе,не можам да и одолеам на трпезаваuser posted image Ама и местенцето уффф Релаксuser posted image Ај тука ќе седнам кафенцето да си го испијам и сокче едно ќе се почестам и ќе уживам во убавините на природатаuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

24.04.2015, 08:22

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

Ти ептен ранобудна си, за се си ме претркала user posted image

Ајде битно ќе се дружиме, кој со кафе, кој појадок, кој сокче, кој убав муабет

clock-img

24.04.2015, 08:26

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Neurotoxin нема поубава гледка од кафе и појадок што те чекаат да станеш,ама местово ти е прекрасно ,ке ти заседнеме ке треба и ручек да дадешuser posted image .
Deluxe rr еве ти пуштам сонце ,доста беа облациuser posted image .
Жени јас сум уште во кревет, ич не ми се станува ај може кафево ке ме расони.Мора да станувам имам обврски до плафон.
Поздрав женски имајте убав ден

clock-img

24.04.2015, 11:41

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Neurotoxin тука сум за доручек и кафе user posted image бев тука заминав ,ама сега уживам на софрата ммммuser posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

24.04.2015, 11:47

clock-img

Cvekelencule

pencil-img

184

Добар ден женички убав ден на сите да ви се пофалам денес мие годишнина од веридба правиме точно 11 години од брак .ама не сум расположена ми го уништија денот ни влегоја крадци дома и се ни зедоја од пари од злато и се беше хаос и уште не можам да се опоравам user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2015, 12:19

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

леле, страшно, знам дека си потресена. Се надевам добро ќе заврши и ќе ги најдат. Едно не можат да ви го украдат, никој не може, среќата и љубовта што ја делите 11 години. Нека ви станат 111 полни години љубов, дочекајте ги држејќи се за остарени и избрчакини раце, горди на вашите деца, внуци правнуци... user posted image user posted image

clock-img

24.04.2015, 13:38

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Cvekelencule бидете среќни и заедно засекогаш, а денот е ден, зборот и прегратката меѓу вас за денес е доволна user posted image

clock-img

24.04.2015, 16:05

clock-img

Cvekelencule

pencil-img

184

Да Меланија се помирив со фактот дека така требало да биди оти сите луѓе не се како што сме ние некој живее само да наштети .Лесна нека му рака на се што зеде и само го молам Бога ние да сме здрави и прави а злато и пари се печалат сега можи ќе се понамачиме ама ќе биди со Господ напред .

clock-img

24.04.2015, 16:12

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Леле женски убаини сте понудиле денес, се ми се допаѓа, частете некое дебело кафе, мене пак ми се спиеuser posted image user posted image .

Цвекенцуле, да ви се множат годините и се најубаво, дај Боже да ги фатат кои сеuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

25.04.2015, 08:31

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

user posted image

Малку оптимистички, едно кафе на дождов.
Без разочарувања за времето молам, пролет е, од дождот зеленото ќе биде позелено.

clock-img

25.04.2015, 12:18

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Замина дождот,дојде сонцето за добро утро и убаво кафе.Убав денuser posted image

clock-img

25.04.2015, 16:42

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Кафето убаво малку се подоладило ама заврши работа.
Ама ова сонцево многу затопли,време е за нешто освежително
user posted image
Ајде кој е за коктелче покрај вода,ако доаѓате побарајте ме на плажата ,си ги ладам нозетеuser posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 25.4.2015 16:50:44 >

Последни статии

article-img