за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Жива жива Убаво си поминав. Свеки се покажа како добра домаќинка ес олвејс
Инаку добро утро. Ќе кафенисуваме денес? Ајде јас варам.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 7.12.2014 19:18:13 >
07.12.2014, 08:44
caciana
863
Fala Paleska Na kafenceto,bas sega mislev da varam kafe Ubavo e kafence posle Stok Kako pomina snaskata??mirna bese??
07.12.2014, 09:04
Палешка РР
7505
Ко` на гости - ни мрднав ни претнав. Таа си ставаше си креваше, јас гостинка пар екселанс. Мирна, мирна, премирна
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 7.12.2014 19:18:30 >
07.12.2014, 09:16
tincule
183
Ај добро утро на сите мамици и наздравје кафенце утринско, мојот омилен дел од денот каде на раат сум бар 30 саат Поздрав кој сака бујрум
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 7.12.2014 19:18:20 >
07.12.2014, 10:26
Defne90 RR
1991
Добро утро и од мене убавини,јас рано рано ко за недела па конечно да седнам и со вас да испијам едно кафе.Спиена сум може и помалку од 4 часа ама нема тука кога се мора да се стане се мора.На здравје кафенцето,таман трето за денес добро ќе ми дојде.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 7.12.2014 19:17:04 >
07.12.2014, 18:02
LoveableMe RR
5035
Кaфетo зa мерaк, јaс дoцнaм дa се пoслужaм, сегa дoбрo би ми дoшлo еднo чaјче:. Пaлешке, штпм издржa јунaчки кaј свеки, честитaме
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 7.12.2014 19:16:54 >
07.12.2014, 23:12
mamicki
1111
Zdravjeto mi se zede vikendov od pravenje slatki i seckanje salati. Utre imame imenden na Kimi.
08.12.2014, 13:55
caciana
863
Kaj ste devojki mi nedostigavte! Jas od sk preku mob ve zirkav da vidam sto se desava ama ne stasav da vi pisam. Eve konecno se pribrav doma i ajde sea da cestam za site po edno kafence.
08.12.2014, 14:07
Bethany
4534
Е јас би се напила кафенце, едно пиев ама некако и второ ми треба.
А Цациана, јас ко од Марс падната, а што ти е тоа Таксират, некоја музичка група?
08.12.2014, 14:13
caciana
863
Taksirat e festival vo sk , so razlicni zanrovi na muzika rap, rock , trans , pank..
08.12.2014, 14:14
Bethany
4534
Ете се гледа дека сум стара и дека не гледам телевизија
< Поракaта ја уредил Bethany -- 8.12.2014 14:15:08 >
08.12.2014, 15:14
Defne90 RR
1991
ИЗВОРНА ПОРАКА: caciana
Kaj ste devojki mi nedostigavte! Jas od sk preku mob ve zirkav da vidam sto se desava ama ne stasav da vi pisam. Eve konecno se pribrav doma i ajde sea da cestam za site po edno kafence.
Добар ден женски,идам и јас на кафе,таман сега на раат можам да си го изгустирам додека синко спие.
08.12.2014, 16:47
Melanija RR
7052
mamicki да му е вечн името сигурно убаво си поминавте
И јас сум за кафе, баш вчера и денес ми е одморно,мм дома па време да се видиме Од идната недела се надевам ќе ме има повеќе на кафе зошто ,,честитката,, од дедо мраз за поправка на лаптоп е убави 4 иљадарки баш фин трошок и ако дојде к 15 ете пари.што убаво предвреме си ги планирам за М
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
09.12.2014, 09:12
AnnaMolly RR
6409
Добро утро женичкиии! Убаво ми дојде продолжениов викенд. Имав време и за одмор и за работа, си работам и дома хонорарно, па супер си ги искористив. Детево ко порачано беше многу умен, мирен, сам си играше цело време. Во саботата беше на гости кај тета на спиење, супер поминале и рече дека сакал пак да оди.
09.12.2014, 09:16
Defne90 RR
1991
Добро утро рингерајки,јас како и секогаш ранобудна,што се мора се мора.Ама ете уште не стасав да појадувам.Кафе пиев ама па уште едно да испијам овде набрзина со вас уште поубаво би ми дошло. Инаку кај нас паѓа снег,ми се чини дека јас бев многу повозбудена од син ми кога станав сабајле.Мислам дека секогаш ќе му се радувам ко мало дете. Додуше влажен е и се топи штом ќе падне на асфалтот,ама по покривите почна да се забележува таа белина и чистота што ја оддава кога го гледаш. Туку јас се замуабетив а појадокот и кафето ги заборавив. Ајде женски изволте кој е за друштво уз појадок и кафенце,го чекам да ми се придружи.
09.12.2014, 09:17
LoveableMe RR
5035
AnaMolly, значи си имала исполнет фул работен викенд, добро заработи некоја паричка. Јас денес треба да трчкам по шалтери за откуп на место под стан, многу мразам администрација, држете ми среќа . Од мене капучино
09.12.2014, 09:21
Mihaela 2010
4230
Dobro utro,imajte srekjna nedela...i rabotna sabota jas vikendov super si pominav,u sabotata so mm vo soping za podaroci za detulevo,nedelata gosti,mi dojde drugarka sto ne mi bila 8 godini,drugarka od detstvoto, vcera niz Siti moll nesto si se podnoviv i jas,trudnicko nesto i taka
09.12.2014, 09:28
Tanjat7880
1256
Dobro utro devojki,jas zimam od se I fala vi,mi treba kafe,dorucek pa I blacko no ete podolgo vreme neuspevam d stavam slika,nekako ne mi odi IC I bash se nerviram Pomina dolllgiot vikend,doma,red uzivanje red cistenje I taka Defne,vcera te misleF bash na tema sneg,ocekuvav kaj vas da e snezno I ubavo I bash toa sakav da te prasham.I vekje imam kazano kolku sakam da dojdam tamu no toa hotelcinjata se bash "papreni"bre,no jas ne se otkazuvam,ke dojde I toj den!
09.12.2014, 09:33
Defne90 RR
1991
Тања да знаеш дека и јас чекав да пишеш дека идеш во Берово,па да направиме тука една дружба додека ги запознаваш сите убавини на нашето мало гратче.Ама баш така, не се откажувај,кога човек е упорен и се труди за нешто на крај тоа секогаш му тргнува од рака.
09.12.2014, 09:36
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90
Тања да знаеш дека и јас чекав да пишеш дека идеш во Берово,па да направиме тука една дружба додека ги запознаваш сите убавини на нашето мало гратче.Ама баш така, не се откажувај,кога човек е упорен и се труди за нешто на крај тоа секогаш му тргнува од рака.
I da znaesh ke ti se "tuposam"da da,ti nema spas od mene!!!Ke pisham koga shto I kako a do togash te I uzivaj I za mene na snegot!
09.12.2014, 09:39
Defne90 RR
1991
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90
I da znaesh ke ti se "tuposam"da da,ti nema spas od mene!!!Ke pisham koga shto I kako a do togash te I uzivaj I za mene na snegot!
и од мене.Ќе уживам во снегот за сите вас.
09.12.2014, 11:53
caciana
863
Fala na kafenceto .. mnogu mi trebase edno da me razdrma. Defne uzivaj si vo snegot.. lele mnogu go sakam , koga kaj nas??? Ovde kaj mene samo dozd veke dosadno e
09.12.2014, 12:24
miana
6152
Кај сте женички Што си правите? Дефне читам дека кај вас имало снег, дај пушти некоја фотка... Баш утрово зборувавме со мм, имаме уплатено во Аурора во Берово за зимовање и мм прокоментира - леле ако е вакво времево тешко дека ке видиме снег на зимовање, а јас пак го убедував дека таму ке падне снег, и ете сега гледам Дефне пишала снег паѓа таму.. Сега ке го израдувам мм...Ајде почасти не со некоја фотка од снегчето Викендов бев ептен домакинка, генералка по дома, китење елка со сите салтанати..Вчера пак од кујна не излегов.. Решив да правам раванија и тоа по рецептот на РР.. И да ви кажам има утка во рецептот, шербетот е со лоша пропорција и ете раванијата отиде во ѓубре.. Од сега ке си ја правам по мое..РР вие да си го корегирате рецептот.. Шербет не се прави со 1,5 литар вода и 650 гр шекер... Испадна бистра блага вода
< Поракaта ја уредил miana -- 9.12.2014 12:28:01 >
09.12.2014, 13:56
penelopa
3419
Hello, long time no see поздрав до сите 🎅🎄🎅
09.12.2014, 13:57
miana
6152
женички, пресреќна сум и морав да ја споделам веста со вас. . Само што ми се јавија од факс, на 30 ти овој месец, треба да го бранам мојот магистерски труд...
Повелете сокце и кафенце за убавата вест, а нешто повеќе, откако ке ја одбранам..