cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: КафеРаја

clock-img

12.06.2015, 16:19

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Ооооо се расприкажаа тука за одмори,срам ве било.Кој каде бил и ќе оди нека си пишува во Каде на одмор
Тука ние што не одиме никаде ,ќе си кукаме user posted image
Јас веќерва испланирав да одам на Баскер фест.Мислам дека на дете ќе му биде интересно,а и мама и тато може да се освежат со по некое пивце user posted image

clock-img

13.06.2015, 22:45

clock-img

marchi

pencil-img

948

Aaaa i jas sakam na basker fest... Do koga trae? Da

clock-img

13.06.2015, 23:22

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

До 13 јули ќе траеuser posted image Ние бев,е вечерва околу 19и30 и имаше народ.Една гркинка втеше со хулахоп беше интересно,па после пантомима и толку со М назад дома на јадење и спиењеuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

13.06.2015, 23:24

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Marci Basker fest trae do 13 juli imas vreme user posted image
Ajde da se osvezime so po eden koktel mnogu zesko denes a i nokva ne e nisto poarna
user posted image

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

14.06.2015, 12:40

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Жестoкo не не oпрaвa сaмo вoдa и цедени сoкoви и кaфењс. Бегaјте вo лaдoвинauser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

15.06.2015, 07:38

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Добро утро драги мои !!!! Понеделнички да ни тргне денот user posted image Ајде повелете на два три реда лаф-муабет
user posted image

clock-img

15.06.2015, 07:40

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR

Ajde da se osvezime so po eden koktel mnogu zesko denes a i nokva ne e nisto poarna
user posted image

До 13 јули ама низ Македонија,затоа е ставена таа дата,инаку во Скопје до недела user posted image

clock-img

15.06.2015, 11:26

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Мами доаѓам и коктели ти носам како појачување, јееееј, убавини да ги гледаме ако не може сега да сме таму. Јас сум со гужви еден куш, работа, а сум ненаспана од жешково леле мајко чаре да чекаме да разладиuser posted image

user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

15.06.2015, 23:23

clock-img

marchi

pencil-img

948

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR

user posted image

До 13 јули ама низ Македонија,затоа е ставена таа дата,инаку во Скопје до недела user posted image

Ех што убаво беше додека стидирав Скопје па секоја вечер со дечкото одевме на баскер фест. Идам на спиење преморена сум ќе заспијам пред детето user posted image пријатна вечер.

clock-img

17.06.2015, 12:55

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Од мене кафе и кекси, седете си внатре дома/на работа и ќутете, истура и громови маваатuser posted image

user posted image

user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

19.06.2015, 09:41

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Ајде девојки доаѓајте на кафе
user posted image
Надвор ѕирка сонце ама изгледа нема да има убаво време викендов а баш сакавме да прошетаме некаде ама ништо некој друг викенд ке биде.
Поздрав женски имајте убав ден и убав викенд ,ако не е убаво времето ,за дружба во кревет не треба сонце може и на дождuser posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 19.6.2015 9:42:24 >

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

19.06.2015, 11:16

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Благодарам lukajanaRR, јас ќе си земам, малце кафе, малце сонце, малце шетање, ако врне не е крај на светов, ќе се најде некоја заниманција.user posted image user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

19.06.2015, 11:42

clock-img

nataly86

pencil-img

534

Евењ ме и мене.... земам кафе веќе второ по ред...ранобудни сме а и не спиеме баш нај нај (забчиња и сл) па така мама сабајлечки мора да да мавни едно гооолемо кафе за да функционира со бесни дечиња..

Ве читкам колку можам и мислам дека не сум пропуштила некоја битна вест...user posted image

Ве гушкамеее силноо

clock-img

19.06.2015, 11:54

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

ИЗВОРНА ПОРАКА: nataly86

Евењ ме и мене.... земам кафе веќе второ по ред...ранобудни сме а и не спиеме баш нај нај (забчиња и сл) ....

Части некое колаче за запчињатаuser posted image user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

23.06.2015, 17:14

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Ste se zamisluvale vaka?user posted image

user posted image
3 dena so glavobolga ,vcera ok,denes pak glava tupauser posted image kazete nekoj lek,kao glava pod ladna vodauser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 23.6.2015 17:18:03 >

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

24.06.2015, 13:47

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

MelanijaRR, уф добро е и јас така се чувствував со главоболки со денови не сум само јас, пиев аналгин ми помина. Ве поканувам на кафе лаф муабет женски

user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

24.06.2015, 14:14

clock-img

vanessa30

pencil-img

663

За главоболка турско кафе со исцеден лимон внатре го пиеш (малку гадно) ама глава поминува.
Вие со главоболки а јас со проблеми со желудников, ништо во уста неможам да ставам, закачив некој стомачен вирус од син ми.

clock-img

24.06.2015, 14:25

clock-img

marchi

pencil-img

948

ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30

За главоболка турско кафе со исцеден лимон внатре го пиеш (малку гадно) ама глава поминува.

i jas znam deka ova mnogu pomaga.isto za glavobolka sumliva tableta magnezium dva pati na den posebno pred legnuvanje

clock-img

24.06.2015, 14:30

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Добар деееен лепоти.Денов грми од убавини,уште да го фатам и да излезам надвор и вистински да го почувствувам.Иначе Меланија не да се замислувам,море и сега ми иде да лежам на една таква лежалка со огромна шолја кафе до мене,ко шо сум слабо спиена.user posted image
Него имајте си убав ден,а јас одам да се спремам полека за кафе со пријателките.Дома не се седи на вакво време.Поздравчеееuser posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

24.06.2015, 14:33

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Глава помина стомак боли (циклус) user posted image Заборавив за мафнезиумuser posted image

Каде,што сте, дома,работа,одмор.....?

clock-img

24.06.2015, 17:50

clock-img

marchi

pencil-img

948

Глава помина стомак боли (циклус) epa edno zlo samo ne odi Заборавив за мафнезиум
za zaboravanje sekogas ima nekoj za da te potseti user posted image

clock-img

24.06.2015, 17:56

clock-img

marchi

pencil-img

948

ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

Мами доаѓам и коктели ти носам како појачување, јееееј, убавини да ги гледаме ако не може сега да сме таму. Јас сум со гужви еден куш, работа, а сум ненаспана од жешково леле мајко чаре да чекаме да разладиuser posted image

user posted image

a mene edno vakvo mi e mnogu potrebno vo momentov user posted image malku i plaziranje.....ama ke si pocekam,dolzni sme ko grcka vo momentov user posted image

clock-img

25.06.2015, 09:06

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Ајде женски станувајте, јас честам кафе и мекици, многу рингерајки од мој форум, а и од другиве се породија, па да се заблажимеuser posted image user posted image

user posted image
user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

25.06.2015, 09:37

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

Нека им се здрави и живи бебчињата, убав повод и убава частенка