за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Bravo miana,ajde ubava vest kon krajot na starata godina...i nemoj da mislis deka so sokce ke projdes
09.12.2014, 14:18
miana
6152
Абе да не частам пред време јас, после тоа не бегам... ке правиме една гозба Бај д веј ,Девојки дајте бе идеја или контакт број од некој што прави торта од хартија за роденденот на керками за во градинка..
09.12.2014, 14:19
Melanija RR
7052
penelopa поздрав ама шански почесто да не дружиш?
Миана баш убаво предновогодишно, со најубаво да ја завршиш годинава
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
09.12.2014, 15:21
penelopa
3419
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Абе да не частам пред време јас, после тоа не бегам... ке правиме една гозба Бај д веј ,Девојки дајте бе идеја или контакт број од некој што прави торта од хартија за роденденот на керками за во градинка..
Миана ако имаш малку време можеш и сама да ја направиш тортата од картон. Јас исто правев за роденден на син ми за во градинка. Еве тука ewillow.com/serendipity/uploads/papercaketreatboxestemplate.pdf имаш шаблон, ти треба само малку подебел картон во боја по желба, украсна трака и некој налепки зависи со кој мотив сака твојата ќерка. Можеш и неа да ја вклучиш во тој проект, мада мене син ми повеќе ми одмагаше отколку што ми помагаше 😅
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 9.12.2014 17:25:02 >
09.12.2014, 15:48
deluxe
2479
Dobar den devojki od mene Vremevo me ubiva,mislam deka glavata mi tezi,I mnoogu mi se spie.Ke si se pocestam od cestaloto na Miana,kafenceto od Defne I LoveableMe Jas psihicki se podgotvuvam za generalka,utre ili zadutre,pa vikendov ke si ukrasuvam,mnogu ubavi ukrasi si kupiv od Dzambo,a bogami si napraviv nesto ubavo ,ukrasno,ama toa ke go pisam na druga tema DYS
09.12.2014, 16:30
LoveableMe RR
5035
Miana, честитки, чекаме частење. Делукс, пиши декорации во соодветната тема, или сликни, па да видиме сите
09.12.2014, 16:39
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
Miana, честитки, чекаме частење. Делукс, пиши декорации во соодветната тема, или сликни, па да видиме сите
Sekako mora da gi pokazam moite remek dela samo da gi dovrsam,kreativna sum denovive imam izliv na idei,a I parite baajgi gi izleav od keseto
09.12.2014, 16:47
caciana
863
Cestitki miana i so sreka , ubav finis ke i napravis na 2014
09.12.2014, 22:18
LoveableMe RR
5035
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana .. Решив да правам раванија и тоа по рецептот на РР.. И да ви кажам има утка во рецептот, шербетот е со лоша пропорција и ете раванијата отиде во ѓубре.. Од сега ке си ја правам по мое..РР вие да си го корегирате рецептот.. Шербет не се прави со 1,5 литар вода и 650 гр шекер... Испадна бистра блага вода
Миана, пишав рецепта во ТЕМАТА, јас ја правам по рецепт од тетка ми и навистина е преубава, барем за наш вкус, провај, па сподели дали ти се допаѓа.
10.12.2014, 09:01
Yummy Mammy
1690
Mene me iskaraa zasto ne sum bila veke aktivna na forumov, pa eve ko poslusno ucenice, ke se prijavam.
Aj dobro utro!
Ne znam vo koja tema pisuvate svastarija, me interesira koga prv pat im davate japonsko jabolko na decata? Mojov ima 14 meseci i denes si se nafuka celo golemo japonsko jabolko i uste barase.
10.12.2014, 09:20
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
Hello, long time no see поздрав до сите 🎅🎄🎅
Е ова навистина беше LOOOOOOOOOOOOOONG!!!! Почесто да не дружиш во Новата 2015, а и ти Yammy Mammy!!! За јадења кои прв пат ги даваме на нашите ТУКА.
Миана, тамам со убаво нешто ќе ја заокружиш годината
10.12.2014, 09:50
LoveableMe RR
5035
Браво женски што сте пак со нас на форумот, денес јас честам кафе, а се надевам ќе части уште една наша членка, денес ја има во списание
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 10.12.2014 9:53:31 >
10.12.2014, 11:43
miana
6152
Е ај здраво и од мене... Фала на сите што ми посакавте убавини.. Ке частам сигурно, само се да помине како што треба! Која е таа РР-ка, сто ја има во списание и во кое? Јами Мами - велкам бек Инаку Јапонското јаболко давај го слободно, само си требала за прв пат да му дадеш помала количниа за да видиш реакција инаку можеш слободно да го даваш... Децата го обожаваат а да не спомнувам клку многу витамини има, такада нека кркаат децата ако сакаат.
10.12.2014, 11:45
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana .. Решив да правам раванија и тоа по рецептот на РР.. И да ви кажам има утка во рецептот, шербетот е со лоша пропорција и ете раванијата отиде во ѓубре.. Од сега ке си ја правам по мое..РР вие да си го корегирате рецептот.. Шербет не се прави со 1,5 литар вода и 650 гр шекер... Испадна бистра блага вода
Миана, пишав рецепта во ТЕМАТА, јас ја правам по рецепт од тетка ми и навистина е преубава, барем за наш вкус, провај, па сподели дали ти се допаѓа.
Тестото беше супер, шербетот е утка, да се исправи рецептот...Сиргурно треба повеке шекер а помлаце вода..
10.12.2014, 11:50
Melanija RR
7052
Добар ден за второ кафе се пријавувам
Приметувате ли дека последниве 2 месеци имаме се убави вести и навраќање на членки,која трудна,која породена,која повремено да пише, која за нова надеж за бре само така да биде и уште поубаво догодина
А снема дожд одма блескам со оптимизам а како најавија утре сонце утре поезии ќе везам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
10.12.2014, 12:11
bucko mal
1431
miana samo sto procitav deka ti cestitaat odma pomisliv deka si bremena
Jas castam torta,povelete ima za site. Milo mi e sto nekoi clenki gi citam povtorno
Kaj mene kalendarski pocna leto no vremeto e za nikade.Se nadevame na podobro vreme.Kako I da e letniot odmor e isplaniran I se raduvam ko malo dete
10.12.2014, 12:15
Malecka23
1175
EE blazesi ti bucko mal uzivaj vo letniot odmor .Ja troa ke se potkasnam od tortata ne znam sto mi e nesto strvna sum stanala vo posledno vreme I da vi posakam ubav den na site!
10.12.2014, 12:26
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23
EE blazesi ti bucko mal uzivaj vo letniot odmor .Ja troa ke se potkasnam od tortata ne znam sto mi e nesto strvna sum stanala vo posledno vreme I da vi posakam ubav den na site!
hahahah pa trudna si kako nema da bides strvna
10.12.2014, 12:54
caciana
863
Dobar den zenski kako ste Ke si se pocestam jas od tortava , i eve od mene edno tursko kafe..dusata mi izgore za nego heheh
10.12.2014, 12:55
Палешка РР
7505
Браво женски што сте пак со нас на форумот, денес јас честам кафе, а се надевам ќе части уште една наша членка, денес ја има во списание
Хахаха Мене ме има во Теа Модерна Затоа и честовка за сите!!!
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 10.12.2014 12:59:45 >
11.12.2014, 08:32
tincule
183
Ај добро утро на сите мамици и рр- ајки, наздравје утринско кафе од мене јас веќе го испив и еве работно па да ве позз на кратко.
11.12.2014, 09:47
AnnaMolly RR
6409
Добро утро, добар ден и од мене. Не знам зошто, ама цело време си мислам дека денес е петок, тотално сум отидена во неповрат :)
11.12.2014, 10:01
Mihaela 2010
4230
Ehhh a + na rabota vo sabota , ne zeznaa so denot na drvoto,ama ke isteram i toa... Nie vikendov ke ja kitime elkata taka da ke bide bas veselo po doma
11.12.2014, 10:04
Melanija RR
7052
Добρо утρо со пρво κафе ивтоρ ден главоболκа имајте убав ден
11.12.2014, 10:06
Bethany
4534
Добро утро, еве и јас со кафенце. Ние елка окитивме уште на први, купивме нова, погуста елка, па не се чекаше :) Одамна сме во празничен амбиент.
Убав ден на сите